• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh na mandlích
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na mandlích

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 12
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pstruh
    • 1
      ks citron
    • 1
      balíček mandlové lupínky
    • 1
      lžíce máslo
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Pstruha opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme a do břišní dutiny vložíme kolečka citrónu. Pstruha po obou stranách potřeme rozpuštěným máslem a dáme na plech s pečícím papírem.
2
Plech dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 10 minut. Pak vyndáme, potřeme máslem, posypeme mandlovými lupínky a vložíme zpět do trouby. Pečeme asi 10 mimut a dáváme pozor, aby se lupínky nepřipálily. Dobu pečení upravíme podle velikosti pstruhů 15-20 min...
3
Hotového pstruha přeložíme na nahřátý talíř a podáváme. Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo a zeleninový salát.
4
**Tip:** mandlové lupínky na talíři můžeme trochu pokapat medem. Necháme vyniknou jemnou chuť masa s hořkými mandlemi a sladkým medem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým…

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh na čekankovém risottu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • frisanekelinka | 22. 11. 2015 18:21

    Jednoduché a opravdu vynikající.

  • Carloponti | 4. 3. 2014 13:10

    Naprosto fenomenalni receptik <:-) <:-)

  • golf1590 | 1. 3. 2014 11:25

    vyborný recept miluju pstruhy a vazně dobrý nemám slov

  • V.Danci | 21. 9. 2012 11:12

    vyborna ryba <3

  • Jarka O. | 9. 5. 2011 20:14

    Taky neobaluju v mouce. Tuto úpravu pstruha máme nejradši :-P

  • Eva1 | 8. 5. 2011 18:10

    Je to otázka názoru a chuti. Recept mám od jednoho kuchaře, který je členem asociace českých, italský a francouzský kuchařů a vaří nejmodernějšími metodami, v páře, horkovzduchem nebo na kapce olivového oleje. Při úpravě jídel těmito technologiemi se co nejvíce zachovává přirozená chuť. :-) :-) :-)

  • Jana | 7. 5. 2011 19:37

    dobrý, ale víc nám chutná předem obalená v hladké mouce, má pak dobrou kůrčičku

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Mandlové lupínky Máslo Pstruh Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky vynikající čokoládové

Broskvový dort

Broskvový dort

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Plněné rohlíky jako jednohubky

Plněné rohlíky jako jednohubky

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

75
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Tvarohová pomazánka s…
55
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
48
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
44
Míša řezy
Míša řezy
40
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Šok na párty slovenské televize: Influencerka přišla jako Kanyeho Bianca! Úplně nahá…

Šok na párty slovenské televize: Influencerka přišla jako Kanyeho Bianca! Úplně nahá…

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pstruh na másle
Pstruh na másle
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na oříškách
Pstruh na oříškách
  • Recepty.cz
  • Pstruh na mandlích
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact