• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks pstruh
    • 5
      plátek slanina
    • 1
      ks pomeranč
    • 4
      plátek máslo
    • mletá paprika na posypání
    • koření - bylinkové máslo
    • sůl
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Pstruha očistíme, osušíme a osolíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením bylinkové máslo. Dovnitř vložíme 2 plátky másla a 2 kousky oloupaného pomeranče (co se vejde). Na alobal si položíme plátky slaniny. Pstruha položíme na slaninu a zabalíme ho do ní. Navrch dáme 2 plátky másla, zbytek pomeranče a jemně posypeme sladkou paprikou. Alobal dobře zabalíme tak, aby při grilování máslo nevyteklo.
2
Grilujeme v troubě na 170 °C po dobu 15 min. Po 15 min rozbalíme alobal tak, aby nevyteklo máslo, dáme zpět do trouby a necháme dogrilovat dozlatova cca 5 min. Pozor pokud se chystáte grilovat na klasickém grilu (venku), doba grilování se razantně zkracuje. Doporučuji vyzkoušet poprvé doma v troubě<BR>
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

Pstruh s rajčatovou salsou a…

Apulijský pstruh na grilu

Apulijský pstruh na grilu

Plněný hermelín na grilu

Plněný hermelín na grilu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Brumla | 24. 12. 2014 21:23

    Nevím, jestli byla chyba u mě, ale troubu jsem měl předehřátou právě na těch 170, stanovené časy jsem dodržel, a ryba mi připadala dosti nedodělaná. Tipnul bych to na to zabalení do alobalu, raději zkusím další porci bez balení.

  • Petr | 26. 8. 2012 11:06

    Paprika je jen na barvu, doporučuji pomeranče vybírat extrémně pečlivě a nakrájet na jemné plátky.

  • debil | 7. 10. 2010 13:08

    <3 <3 <3 :-X :-* 8-) :-$ O:-)

  • ladka stafl | 31. 5. 2010 10:45

    já poprášila uzenou paprikou a k tomu pomeranči to sedělo :-))

  • Marek Kašpar | 22. 5. 2010 11:47

    Paprika je pouze na ozdobu, udělá to pěknou barvu:-)

  • Ladia - | 20. 5. 2010 11:51

    To zní báječně... Jenom vynechám tu papriku, ta mi tam moc nesedí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh Grilování & BBQ Grilované ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Koření - Bylinkové máslo Máslo Mletá paprika Pomeranč Pstruh Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Kyprý jablkový koláč

Kyprý jablkový koláč

Nové brambory s česnekovým máslem a tvarohem

Nové brambory s česnekovým máslem a…

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Filety po italsku

Filety po italsku

Perník s mřížkou

Perník s mřížkou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

90
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
18
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale dát pozor podle stylistky?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale dát pozor podle stylistky?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Lela a operace Arnieho (6 měsíců): Antibiotika, pak kanyla a na sál!

Lela a operace Arnieho (6 měsíců): Antibiotika, pak kanyla a na sál!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na másle
Pstruh na másle
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na másle s kmínem
  • Recepty.cz
  • Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact