• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks pstruh
    • 5
      plátek slanina
    • 1
      ks pomeranč
    • 4
      plátek máslo
    • mletá paprika na posypání
    • koření - bylinkové máslo
    • sůl
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Pstruha očistíme, osušíme a osolíme. Zevnitř a zvenku posypeme kořením bylinkové máslo. Dovnitř vložíme 2 plátky másla a 2 kousky oloupaného pomeranče (co se vejde). Na alobal si položíme plátky slaniny. Pstruha položíme na slaninu a zabalíme ho do ní. Navrch dáme 2 plátky másla, zbytek pomeranče a jemně posypeme sladkou paprikou. Alobal dobře zabalíme tak, aby při grilování máslo nevyteklo.
2
Grilujeme v troubě na 170 °C po dobu 15 min. Po 15 min rozbalíme alobal tak, aby nevyteklo máslo, dáme zpět do trouby a necháme dogrilovat dozlatova cca 5 min. Pozor pokud se chystáte grilovat na klasickém grilu (venku), doba grilování se razantně zkracuje. Doporučuji vyzkoušet poprvé doma v troubě<BR>
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

Pstruh s rajčatovou salsou a…

Apulijský pstruh na grilu

Apulijský pstruh na grilu

Plněný hermelín na grilu

Plněný hermelín na grilu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Brumla | 24. 12. 2014 21:23

    Nevím, jestli byla chyba u mě, ale troubu jsem měl předehřátou právě na těch 170, stanovené časy jsem dodržel, a ryba mi připadala dosti nedodělaná. Tipnul bych to na to zabalení do alobalu, raději zkusím další porci bez balení.

  • Petr | 26. 8. 2012 11:06

    Paprika je jen na barvu, doporučuji pomeranče vybírat extrémně pečlivě a nakrájet na jemné plátky.

  • debil | 7. 10. 2010 13:08

    <3 <3 <3 :-X :-* 8-) :-$ O:-)

  • ladka stafl | 31. 5. 2010 10:45

    já poprášila uzenou paprikou a k tomu pomeranči to sedělo :-))

  • Marek Kašpar | 22. 5. 2010 11:47

    Paprika je pouze na ozdobu, udělá to pěknou barvu:-)

  • Ladia - | 20. 5. 2010 11:51

    To zní báječně... Jenom vynechám tu papriku, ta mi tam moc nesedí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh Grilování & BBQ Grilované ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Koření - Bylinkové máslo Máslo Mletá paprika Pomeranč Pstruh Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minutková kuřecí směs II.

Minutková kuřecí směs II.

Selské brambory

Selské brambory

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Rajská polévka se zakysanou smetanou

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Coleslaw salat

Coleslaw salat

Fazole s kroupami a slaninou

Fazole s kroupami a slaninou

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

94
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
55
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
49
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…
39
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
28
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na másle
Pstruh na másle
Pstruh na másle s kmínem
Pstruh na másle s kmínem
  • Recepty.cz
  • Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact