• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh na čekankovém risottu
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na čekankovém risottu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jemné filety z pstruha orestované na másle jsou naprosto výtečné. Připravte si k nim risotto s čekankou, parmazánem a bílým vínem a užijete si dokonalý gurmánský zážitek.

Suroviny

4 porce
    • 60
      g máslo +10 g na dokončení
    • sůl
    • 100
      ml olivový olej
    • hladká mouka na obalení
    • pepř mletý
    • 2
      ks petrželka nasekaná
    • 4
      ks pstruh filety
  • Risotta
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 200
      ml bílé víno
    • drůbeží vývar
    • 3
      ks šalotka
    • 50
      g parmazán
    • 2
      ks čekanka
    • 400
      g rýže na rizoto

Postup přípravy receptu

1
Na oleji orestujte naskenou šalotku se stroužky česneku, který potom vyndejte. Přidejte nasekanou čekanku, orestujte a přisypte rýži. Promíchejte, zalijte vínem a nechte odpařit alkohol. Osolte, opepřete a postupně podlévejte teplým vývarem. Vývar redukujte, dokud rýže nezměkne. Asi 20 minut před odstavením z plotny přidejte strouhaný parmazán a na závěr máslo na zjemnění. Filety osolte a opepřete, obalte v hladké mouce a na másle restujte z každé strany 3 minuty. Ke konci přidejte máslo, petrželku, kterými filety přelijete. Podávejte s risottem.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i z nádobí

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh plněný česnekem

Pstruh plněný česnekem

Pstruh na rajčatech

Pstruh na rajčatech

Pstruh na másle

Pstruh na másle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Rizota Ryby Pstruh FOOD
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Čekanka Česnek Drůbeží vývar Hladká mouka Máslo Olivový olej Parmazán Pepř mletý Petrželka Pstruh Rýže na rizoto Šalotka Sůl

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Třešňový závin

Třešňový závin

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Cizrnová polévka - vydatná

Cizrnová polévka - vydatná

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

84
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
42
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
31
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
29
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem
Chřest s křupavou…
28
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Bendová (51) na Tenerife nezahálí: „Realitní magnátka“ s vercajkem!

Bendová (51) na Tenerife nezahálí: „Realitní magnátka“ s vercajkem!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Psí keksy
Psí keksy
Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na másle
Pstruh na másle
  • Recepty.cz
  • Pstruh na čekankovém risottu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact