• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh na čekankovém risottu
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh na čekankovém risottu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jemné filety z pstruha orestované na másle jsou naprosto výtečné. Připravte si k nim risotto s čekankou, parmazánem a bílým vínem a užijete si dokonalý gurmánský zážitek.

Suroviny

4 porce
    • 60
      g máslo +10 g na dokončení
    • sůl
    • 100
      ml olivový olej
    • hladká mouka na obalení
    • pepř mletý
    • 2
      ks petrželka nasekaná
    • 4
      ks pstruh filety
  • Risotta
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 200
      ml bílé víno
    • drůbeží vývar
    • 3
      ks šalotka
    • 50
      g parmazán
    • 2
      ks čekanka
    • 400
      g rýže na rizoto

Postup přípravy receptu

1
Na oleji orestujte naskenou šalotku se stroužky česneku, který potom vyndejte. Přidejte nasekanou čekanku, orestujte a přisypte rýži. Promíchejte, zalijte vínem a nechte odpařit alkohol. Osolte, opepřete a postupně podlévejte teplým vývarem. Vývar redukujte, dokud rýže nezměkne. Asi 20 minut před odstavením z plotny přidejte strouhaný parmazán a na závěr máslo na zjemnění. Filety osolte a opepřete, obalte v hladké mouce a na másle restujte z každé strany 3 minuty. Ke konci přidejte máslo, petrželku, kterými filety přelijete. Podávejte s risottem.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i z nádobí

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh plněný česnekem

Pstruh plněný česnekem

Pstruh na rajčatech

Pstruh na rajčatech

Pstruh na másle

Pstruh na másle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Rizota Ryby Pstruh FOOD
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Čekanka Česnek Drůbeží vývar Hladká mouka Máslo Olivový olej Parmazán Pepř mletý Petrželka Pstruh Rýže na rizoto Šalotka Sůl

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Pikantní gyros v housce

Pikantní gyros v housce

Těstovinový salát s červenou řepou

Těstovinový salát s červenou řepou

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Smažený řapíkatý celer

Smažený řapíkatý celer

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

93
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
81
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
76
Špaldové vanilkové rohlíčky
Špaldové vanilkové…
66
Lepenice s uzeným
Lepenice s uzeným
37
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Psí keksy
Psí keksy
Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
Pstruh na másle
Pstruh na másle
  • Recepty.cz
  • Pstruh na čekankovém risottu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact