• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pstruh lososový na šafránu
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh lososový na šafránu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 750
      g brambory oloupaných a nakrájených na tenké plátky
    • sůl
    • pepř mletý
    • 125
      ml smetana
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks fenykl nakrájený na tenké plátky
    • 750
      ml zeleninový vývar domácí nebo v biokvalitě
    • 1
      špetka šafrán
    • 300
      g pstruh filátek

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 220 °C. Brambory a fenykl povařte asi 15 minut mírným varem ve vývaru s bobkovým listem, trochou soli a pepře.
2
Uvařené brambory a fenykl sceďte a rozložte do máslem vymazané zapékací formy. Navrch položte osolenou a opepřenou rybu. Smetanu zlehka prohřejte se šafránem a přelijte přes rybu. Pečte 10 minut, jen aby ryba zkřehla.

RADA: Nejlepší tipy, jak připravit české ryby

3
Podávejte nejlépe s na páře vařenou zeleninou, například brokolicí nebo zelenými fazolkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh na oříškách

Pstruh na oříškách

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Brambory Fenykl Pepř mletý Pstruh Šafrán Smetana Sůl Zeleninový vývar

Zdravé jídlo do krabičky: Hotové do 30 minut

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Olivová pomazánka

Olivová pomazánka

Marinované špízy

Marinované špízy

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Ostrá barbecue marináda BBQ

Ostrá barbecue marináda BBQ

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Zdravé jídlo do krabičky: Hotové do 30 minut

Poslední sledované recepty

23
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Dýňové karí se špenátem…
17
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
15
Domácí čokoládová granola
Domácí čokoládová granola
14
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
14
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Přírodní vepřové maso
Přírodní vepřové maso
Psí keksy
Psí keksy
Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
  • Recepty.cz
  • Pstruh lososový na šafránu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact