• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pstruh lososový na šafránu
Napište svůj komentář k receptu

Pstruh lososový na šafránu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
Pstruh lososový na šafránu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 750
      g brambory oloupaných a nakrájených na tenké plátky
    • sůl
    • pepř mletý
    • 125
      ml smetana
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks fenykl nakrájený na tenké plátky
    • 750
      ml zeleninový vývar domácí nebo v biokvalitě
    • 1
      špetka šafrán
    • 300
      g pstruh filátek

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 220 °C. Brambory a fenykl povařte asi 15 minut mírným varem ve vývaru s bobkovým listem, trochou soli a pepře.
2
Uvařené brambory a fenykl sceďte a rozložte do máslem vymazané zapékací formy. Navrch položte osolenou a opepřenou rybu. Smetanu zlehka prohřejte se šafránem a přelijte přes rybu. Pečte 10 minut, jen aby ryba zkřehla.

RADA: Nejlepší tipy, jak připravit české ryby

3
Podávejte nejlépe s na páře vařenou zeleninou, například brokolicí nebo zelenými fazolkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pstruh na oříškách

Pstruh na oříškách

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh na čekankovém risottu

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Pstruh
Maso Rybí Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Brambory Fenykl Pepř mletý Pstruh Šafrán Smetana Sůl Zeleninový vývar

Zdravé jídlo do krabičky: Hotové do 30 minut

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Jednoduchá rajská polévka

Jednoduchá rajská polévka

Cuketa na smetaně II.

Cuketa na smetaně II.

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Cheesecake čokoládový

Cheesecake čokoládový

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Zdravé jídlo do krabičky: Hotové do 30 minut

Poslední sledované recepty

286
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
188
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
173
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
75
Chlebíčky s koprovo-špenátovou pomazánkou
Chlebíčky s koprovo…
75
Halušky s pečeným kuřetem
Halušky s pečeným kuřetem

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Přírodní vepřové maso
Přírodní vepřové maso
Psí keksy
Psí keksy
Pstrokata kasza
Pstrokata kasza
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pstruh na mandlích
Pstruh na mandlích
  • Recepty.cz
  • Pstruh lososový na šafránu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact