• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce III.
Napište svůj komentář k receptu

Pštrosí vejce III.

autor: z.andel@tiscali.cz
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pštrosí vejce III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mleté maso hovězí a vepřové 1:1
    • 2
      ks žemle
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • česnek
    • cibule
    • vařená vejce
  • Na obalení
    • vejce
    • mléko
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • sýr eidam nebo cihla

Postup přípravy receptu

1
Zpracujeme směs z mletého masa a ostatních ingrediencí, vejce podle počtu porcí uvaříme na tvrdo, oloupeme, a zabalíme buď celá nebo půlky do směsi z mletého masa. Obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a strouhankou smíchanou se strouhaným sýrem. Potom usmažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje na pánvi nebo ve fritovacím hrnci. Na zlepšení chuti je možné zabalit vece do listů čerstvé bazalky.
2
Jako přílohu podáváme brambory, bramborobou kaši, hranolky nebo bramborové krokety a různé saláty.
3
P.S.: Já místo mletého masa používám nejraději polotovar šlehanou sekanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • majkela03 | 14. 12. 2013 20:37

    Andělíčku ;-) Recept výborný,děkuji,ale obalovat netřeba ;-)

  • Jolana Klimesova | 15. 3. 2008 22:02

    Tak tohle bylo naprosto vyborne jidlo,obmena receptu s mletym masem.Varila jsem pro celou rodinu a vsichni si vyborne pochutnali. Taky rozkrojene vejce vypada vyborne pri servirovani. Luxus, co prilis nezatizi vasi penezenku!

  • zdeněk andel | 10. 3. 2008 17:39

    Polotovar šlehaná sekaná prodává ve svých prodejnách Krušnohorské uzeniny Radoš na Mosetecku a prodávalo je i řeznické a uzenářské výrobky Podřipsko v Roudnici n.L.

  • Hela - | 17. 9. 2007 10:03

    Šlehaná sekaná je bavorská sekaná a prodává se i jako polotovar ve vaničce. Kdo by chtěl velmi podobné jídlo ale méně tučné, kdysi jsem sem dala recept na Sekanou pro Otesánky.

  • Eva | 16. 9. 2007 18:12

    chtěla bych se zeptat, kde se dá za šlehaná sekaná koupit?ještě jsem o ní neslyšela

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Majoránka Mléko Mleté maso Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vařená vejce Vejce Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Hrášková polévka 2

Hrášková polévka 2

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

88
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
72
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
66
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
59
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
39
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact