• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce II.
Napište svůj komentář k receptu

Pštrosí vejce II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pštrosí vejce II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • 100
      g hladká mouka
    • 10
      ks vejce (2 ks vařené na tvrdo)
    • strouhanka
    • pepř mletý
    • 400
      g mleté maso
    • 200
      g sýr
    • koření (Do mletého masa)

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso promícháme s 2 vejci, sýrem, moukou a kořením. Oloupaná vařená vejce obalíme masovou směsí, potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran.

RADA: Velikonoční recepty a tipy, které musíte vyzkoušet!

2
Usmažené rozkrojíme a podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Může se podávat i s hrachovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Skotská vejce podle The Real Meat Society

Skotská vejce podle The Real Meat…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladula | 5. 4. 2015 19:38

    nemělo by být v ingrediencích spíš 2 vejce nevařená do masové směsy a ostaní vejce vařená připravená na obalení? Přijde mi to příliš masa na 2 vejce natvrdo. Radka se nejspíš držela striktně tímto návodem, proto měla spoustu masa. Jinak jsem z 500 g masa vytvořila 6 ks pštrosáků a byli vynikající :-)

  • Petr | 20. 2. 2013 12:37

    To bude nejspis tim, zes je obalila v ohodne vic masa... :-D

  • Radka | 20. 2. 2013 12:01

    Smažit to šlo dost blbě, měla jsem je dát taky radši do trouby, ale jinak dobrý a měla jsem je jinačí než na obrázku, byly o hodně víc obalený masem.

  • D@r!nk@ | 8. 10. 2010 13:12

    Výborné, akorát jsem to nesmažila, ale upekla na plechu v troubě, nebylo to tak tučné :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Masové kuličky Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Mleté maso Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Krkovička jako bramboráková

Krkovička jako bramboráková

Cheesecake IV.

Cheesecake IV.

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Houbové placičky s rýží

Houbové placičky s rýží

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

98
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
56
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
55
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
45
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
33
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Pšenično-žitný chléb
Pšenično-žitný chléb
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pštrosí vejce - pečená
Pštrosí vejce - pečená
Ptačí jidášky
Ptačí jidášky
Ptáčky z telecího s krupicovými noky
Ptáčky z telecího s krupicovými noky
Ptáčky ze sardelky
Ptáčky ze sardelky
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact