Mleté maso promícháme s 2 vejci, sýrem, moukou a kořením. Oloupaná vařená vejce obalíme masovou směsí, potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vladula
|5. 4. 2015 19:38
nemělo by být v ingrediencích spíš 2 vejce nevařená do masové směsy a ostaní vejce vařená připravená na obalení? Přijde mi to příliš masa na 2 vejce natvrdo. Radka se nejspíš držela striktně tímto návodem, proto měla spoustu masa. Jinak jsem z 500 g masa vytvořila 6 ks pštrosáků a byli vynikající :-)
Petr
|20. 2. 2013 12:37
To bude nejspis tim, zes je obalila v ohodne vic masa... :-D
Radka
|20. 2. 2013 12:01
Smažit to šlo dost blbě, měla jsem je dát taky radši do trouby, ale jinak dobrý a měla jsem je jinačí než na obrázku, byly o hodně víc obalený masem.
D@r!nk@
|8. 10. 2010 13:12
Výborné, akorát jsem to nesmažila, ale upekla na plechu v troubě, nebylo to tak tučné :-)