• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce II.
Napište svůj komentář k receptu

Pštrosí vejce II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pštrosí vejce II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • 100
      g hladká mouka
    • 10
      ks vejce (2 ks vařené na tvrdo)
    • strouhanka
    • pepř mletý
    • 400
      g mleté maso
    • 200
      g sýr
    • koření (Do mletého masa)

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso promícháme s 2 vejci, sýrem, moukou a kořením. Oloupaná vařená vejce obalíme masovou směsí, potom je obalíme ve strouhance a zvolna smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji ze všech stran.

RADA: Velikonoční recepty a tipy, které musíte vyzkoušet!

2
Usmažené rozkrojíme a podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Může se podávat i s hrachovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Skotská vejce podle The Real Meat Society

Skotská vejce podle The Real Meat…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladula | 5. 4. 2015 19:38

    nemělo by být v ingrediencích spíš 2 vejce nevařená do masové směsy a ostaní vejce vařená připravená na obalení? Přijde mi to příliš masa na 2 vejce natvrdo. Radka se nejspíš držela striktně tímto návodem, proto měla spoustu masa. Jinak jsem z 500 g masa vytvořila 6 ks pštrosáků a byli vynikající :-)

  • Petr | 20. 2. 2013 12:37

    To bude nejspis tim, zes je obalila v ohodne vic masa... :-D

  • Radka | 20. 2. 2013 12:01

    Smažit to šlo dost blbě, měla jsem je dát taky radši do trouby, ale jinak dobrý a měla jsem je jinačí než na obrázku, byly o hodně víc obalený masem.

  • D@r!nk@ | 8. 10. 2010 13:12

    Výborné, akorát jsem to nesmažila, ale upekla na plechu v troubě, nebylo to tak tučné :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Masové kuličky Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Koření Mleté maso Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové závitky

Kapustové závitky

Kuřecí roláda se špenátem

Kuřecí roláda se špenátem

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Křupavé bramboráky

Křupavé bramboráky

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

238
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
96
Čevabčiči
Čevabčiči
58
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Další doporučené recepty:

Pšenično-žitný chléb
Pšenično-žitný chléb
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pštrosí vejce - pečená
Pštrosí vejce - pečená
Ptačí jidášky
Ptačí jidášky
Ptáčky z telecího s krupicovými noky
Ptáčky z telecího s krupicovými noky
Ptáčky ze sardelky
Ptáčky ze sardelky
  • Recepty.cz
  • Pštrosí vejce II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact