Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, prolisujeme, přidáme mléko, sůl a našleháme na kaši. Kaši rozdělíme na 4 díly. Do prvního dílu vmícháme žloutky, do druhého špenát, do třetího kečup a čtvrtou necháme bez příchuti. Plochou zapékací misku vymažeme máslem a naplníme čtyřbarevnou kaší tak, aby tvořila hvězdici. Na každý díl rozklepeneme vejce, osolíme a opepříme. Dáme do trouby a asi 15 minut zprudka zapečeme.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lada Kovářová
|22. 8. 2005 15:36
Udělat 4 kopečky, které stejnoměrně rozetřít anebo si můžete pomoci tak, že zapékací mísu rozdělíte na 4 díly pomocí lžíce stěrky anebo tvrdého papíru. Myslím, že výsledek nemusí být dokonalý.
Tereza
|22. 8. 2005 12:47
recept vypadá velice chutně, ale nevím jak mam vytvořit tu hvězdici.. poradí někdo?