• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Prvně plněný lilek
Napište svůj komentář k receptu

Prvně plněný lilek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prvně plněný lilek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hořčice
    • 0,33
      kostka máslo
    • 1
      balíček rýže vařená
    • pepř mletý
    • sůl
    • koření směsové
    • voda na podlití
    • 1
      ks kuřecí sekaná mražená šlehaná
    • 1
      kostka kuřecí šťáva

Postup přípravy receptu

1
Rozkrojený lilek na podél vydlabeme a pokrájíme na malé kostičky, dáme do misky a posolíme, aby se vypotil. Do rozmražené směsi dáme na jemno cibuli, hořčici, koření, rýži, půlku z množství másla nakrájeného na kostičky a vyždímaný vnitřek lilku. Zpracujeme, naplníme vydlabané lilky, dáme do pekáče. Z másla pokrájíme špalíčky a ty zastrkáme do směsi. Podlijeme trochou vody a dáme přiklopené péct. Když už se zdá maso pěkně zapečené, rozpustíme kostku kuřecí šťávy v kastrůlku s troškou vody, necháme malinko provařit a pak nalijeme k lilkům a necháme ještě dopéct.
2
Podáváme s brambory. Masové směsi bylo víc, tak jsem k tomu naplnila dvě rajčata.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek s ricottou a ořechy

Plněný lilek s ricottou a ořechy

Lilek plněný se šťouchanými bramborami

Lilek plněný se šťouchanými bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jarmila krskova | 3. 1. 2009 22:10

    Rajcata se prodavaji v takove krabicce, jako jsou malinke dzusy.. myslim, ze je to to same, jako rajcata v plechovce (ted si nejsem jista, jestli v te krabicce nebyva jen pyre).

  • mia | 30. 7. 2007 16:46

    zkus to kristý třeba naplnit sýrem, jakým koliv, balkán, niva, eidam,nějaké bylinky k tomu,trochu strouhanky,česnek,fantazii se meze nekladou.ale rajčata v krabičce?to jsem nepochopila

  • kristyna | 30. 7. 2007 10:45

    Dobrý den, chtěla bych se optat, teprv se snažím vařit , a tak toho moc nevím, líbil se mi tento recept bez masa, ale nejsem si jistá jaké rajčata v krabičce?prosím bližší informaci děkuju

  • Anna | 5. 2. 2007 18:07

    Jo lilek někdy používám v kuchyni, je to moc dobrý a ve spojení s mletým masem ještě lepší.

  • Lenka Kristová | 5. 2. 2007 12:50

    Moc dobré jídlo, dělám ho i z klasického mletého masa nebo i bez masa, dávám víc cibule, rajčata v krabičce a petrželkovou nať.Říkáme tomu papučky( v řečtině papucaťa)

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Koření Kuřecí sekaná Kuřecí šťáva Lilek Máslo Pepř mletý Rýže Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

74
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
62
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Exkluzivní čokoládové muffiny
Exkluzivní čokoládové…
40
Klasické lečo
Klasické lečo
38
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Prvně plněný lilek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact