• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v zeleninovém kabátku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks mrkev vetší
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks kořen petržele
    • 4
      ks vejce 3 -
    • 2
      lžíce koření - adžika
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa prokrojením snížíme o polovinu, takže z jednoho prsa budeme mít dva řízky, nebo prso nakrájíme na více menších plátků. Maso osolíme a opepříme.
2
Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme s kořením a vajíčky.
3
V zeleninové směsi maso obalíme. Dbáme hlavně na nanesení zeleniny na jednu stranu, na tu druhou můžeme zeleninu nandat až při smažení na pánvi. Obalování není nijak pracné, jen se lépe dělá rukama než pomocí vidličky.
4
Řízky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova nejprve z jedné a pak z druhé strany. Neobracíme dřív než je pěkně zlatavý a zelenina se nám na řízku bez problému udrží.
5
Podáváme s bramborovou přílohou.
6
*Řízky jsou výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná prsíčka v kabátku

Kořeněná prsíčka v kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Holubová | 8. 10. 2015 13:03

    Výborné řízky, :-)) díky moc za recept.

  • Petra | 20. 4. 2014 12:16

    Do těstíčka jsem dala trochu mouky, tak se mi to patlalo ještě víc, ale nakonec to byla uplná lahoda.

  • Ája | 29. 6. 2013 14:27

    Trochu špinavé ruce, ale hodně dobrý oběd, děkuju.

  • Katka | 13. 2. 2013 12:14

    velký dík za celou rodinu :))

  • Markéta Malá | 9. 8. 2012 16:56

    Báječný recept , děkuju :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2012 08:40

    Neměla jsem koření Adžika, tak jsem do vajíček přidala jen mletou papriku a česnek, a nemělo to chybu, moc jsme si pochutnali. Ještě dva řízečky zbyly, tak se těším na studenou verzi :)

  • Josef Janáček | 20. 2. 2012 18:41

    Doporučuji osolit více než obvykle,řízky byly v zelenině slané málo,ale jinak velmi dobrý recept,který stál za zkoušku.Líbil se mi i ruční kontakt s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Drůbeží Oběd Večeře Smažení Velikonoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kořen petržele Koření - Adžika Kuřecí prsa Malý celer Mrkev Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí směs s bramboráčky

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Šátečky - bezkonkurenční

Šátečky - bezkonkurenční

Steak Diane

Steak Diane

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Banánová zmrzlina - zdravá - 1 ingredience!

Banánová zmrzlina - zdravá - 1…

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

46
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
32
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
26
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
24
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč
Prune tart aneb netradičně opilý…
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact