• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v zeleninovém kabátku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks mrkev vetší
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks kořen petržele
    • 4
      ks vejce 3 -
    • 2
      lžíce koření - adžika
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa prokrojením snížíme o polovinu, takže z jednoho prsa budeme mít dva řízky, nebo prso nakrájíme na více menších plátků. Maso osolíme a opepříme.
2
Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme s kořením a vajíčky.
3
V zeleninové směsi maso obalíme. Dbáme hlavně na nanesení zeleniny na jednu stranu, na tu druhou můžeme zeleninu nandat až při smažení na pánvi. Obalování není nijak pracné, jen se lépe dělá rukama než pomocí vidličky.
4
Řízky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova nejprve z jedné a pak z druhé strany. Neobracíme dřív než je pěkně zlatavý a zelenina se nám na řízku bez problému udrží.
5
Podáváme s bramborovou přílohou.
6
*Řízky jsou výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná prsíčka v kabátku

Kořeněná prsíčka v kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Holubová | 8. 10. 2015 13:03

    Výborné řízky, :-)) díky moc za recept.

  • Petra | 20. 4. 2014 12:16

    Do těstíčka jsem dala trochu mouky, tak se mi to patlalo ještě víc, ale nakonec to byla uplná lahoda.

  • Ája | 29. 6. 2013 14:27

    Trochu špinavé ruce, ale hodně dobrý oběd, děkuju.

  • Katka | 13. 2. 2013 12:14

    velký dík za celou rodinu :))

  • Markéta Malá | 9. 8. 2012 16:56

    Báječný recept , děkuju :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2012 08:40

    Neměla jsem koření Adžika, tak jsem do vajíček přidala jen mletou papriku a česnek, a nemělo to chybu, moc jsme si pochutnali. Ještě dva řízečky zbyly, tak se těším na studenou verzi :)

  • Josef Janáček | 20. 2. 2012 18:41

    Doporučuji osolit více než obvykle,řízky byly v zelenině slané málo,ale jinak velmi dobrý recept,který stál za zkoušku.Líbil se mi i ruční kontakt s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Drůbeží Oběd Večeře Smažení Velikonoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kořen petržele Koření - Adžika Kuřecí prsa Malý celer Mrkev Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová květáková polévka

Krémová květáková polévka

Jahodové tiramisu II.

Jahodové tiramisu II.

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Banánový dortík

Banánový dortík

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

59
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny
55
Kysaná zelenina
Kysaná zelenina
41
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
41
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
38
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
AHA.cz Zklamání Patricie Pagáčové? Místo princezny jen služka

Zklamání Patricie Pagáčové? Místo princezny jen služka

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Marek Ztracený překonal svůj největší strach! Bál se na plošině 13 metrů vysoko!

Marek Ztracený překonal svůj největší strach! Bál se na plošině 13 metrů vysoko!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

Další doporučené recepty:

Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč
Prune tart aneb netradičně opilý…
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact