• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v zeleninovém kabátku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks mrkev vetší
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks kořen petržele
    • 4
      ks vejce 3 -
    • 2
      lžíce koření - adžika
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa prokrojením snížíme o polovinu, takže z jednoho prsa budeme mít dva řízky, nebo prso nakrájíme na více menších plátků. Maso osolíme a opepříme.
2
Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme s kořením a vajíčky.
3
V zeleninové směsi maso obalíme. Dbáme hlavně na nanesení zeleniny na jednu stranu, na tu druhou můžeme zeleninu nandat až při smažení na pánvi. Obalování není nijak pracné, jen se lépe dělá rukama než pomocí vidličky.
4
Řízky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova nejprve z jedné a pak z druhé strany. Neobracíme dřív než je pěkně zlatavý a zelenina se nám na řízku bez problému udrží.
5
Podáváme s bramborovou přílohou.
6
*Řízky jsou výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kořeněná prsíčka v kabátku

Kořeněná prsíčka v kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

Losos v ořechovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Holubová | 8. 10. 2015 13:03

    Výborné řízky, :-)) díky moc za recept.

  • Petra | 20. 4. 2014 12:16

    Do těstíčka jsem dala trochu mouky, tak se mi to patlalo ještě víc, ale nakonec to byla uplná lahoda.

  • Ája | 29. 6. 2013 14:27

    Trochu špinavé ruce, ale hodně dobrý oběd, děkuju.

  • Katka | 13. 2. 2013 12:14

    velký dík za celou rodinu :))

  • Markéta Malá | 9. 8. 2012 16:56

    Báječný recept , děkuju :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2012 08:40

    Neměla jsem koření Adžika, tak jsem do vajíček přidala jen mletou papriku a česnek, a nemělo to chybu, moc jsme si pochutnali. Ještě dva řízečky zbyly, tak se těším na studenou verzi :)

  • Josef Janáček | 20. 2. 2012 18:41

    Doporučuji osolit více než obvykle,řízky byly v zelenině slané málo,ale jinak velmi dobrý recept,který stál za zkoušku.Líbil se mi i ruční kontakt s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Drůbeží Oběd Večeře Smažení Velikonoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kořen petržele Koření - Adžika Kuřecí prsa Malý celer Mrkev Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Borůvkový (višňový)  likér

Borůvkový (višňový) likér

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Fish & chips

Fish & chips

Meruňková zmrzlina

Meruňková zmrzlina

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
27
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
23
Krtkův dort
Krtkův dort
20
Rybí krém bourride
Rybí krém bourride
18
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč
Prune tart aneb netradičně opilý…
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v zeleninovém kabátku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact