• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka v saténu

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka v saténu
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • koření Na steaky
  • Těstíčko
    • mandlové lupínky - loupané
    • vegeta
    • hladká mouka
    • voda Či mléko
    • petrželová nať Čerstvá
    • bazalka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prso si rozkrojíme na dva kusy, rozklepeme jej a okořeníme.
2
**Příprava těstíčka**: do mísy - mouka, lupínky, vegeta, vejce, nasekaná petrželová nať a nasekaná bazalka, voda nebo mléko. Těstíčko zamícháme tak, aby mělo kašovitou konzistenci, no prostě tak, aby nám neboli vám nezklouzlo z masa. Již připravené plátky masa obalíme v těstíčku a dáme smažit do rozpáleného oleje, když chytá příjemně zlatavou barvu, tak je vyndáme z oleje a necháme chvilinku na ubrousku okapat. Kdo to už nevydrží, tak to může sníst samozřejmě hned, jde jenom o snížení tuku v jídle, protože to je dneska trendem.
3
Podáváme s různě upravenými brambory - já osobně bych doporučil americké brambory, které po upečení či usmažení vylepšíme česnekem, solí a máslem = americké brambory s česnekovým máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

Kuřecí prsíčka plněná kuřecími játry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 20. 9. 2006 11:23

    Moc dobrý jídlo.

  • ELA | 14. 9. 2006 09:32

    to my preventivně šplháme, abyste tu s námi zůstal :o)

  • martin jirout | 14. 9. 2006 00:16

    děkuji za vaše užasné komentáře, vždy mě dokážou velice potěšit....a jsou skvělou motivací vám psát další a další receptíky

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 19:38

    Hanko, mandlové lupínky jsou plátky mandlí a najdete je v supermarketech hned vedle celých mandlí:-)

  • Hana P. | 13. 9. 2006 18:19

    Tak tohle bude ale "žrádýlko" ! A kdepak jsou k sehnání mandlové lupínky?

  • Tereza Martínková | 13. 9. 2006 14:29

    Martine, opravdu máte názvy jídel přímo úchvatné!!!...a po přečtení tohohle receptu se mi už šíleně blíhají sliny:)))

  • Airan | 13. 9. 2006 12:11

    Tohle vypada silne jedle:-)) Dobry napad, dekuji

  • Anonym | 13. 9. 2006 11:08

    nejen názvy :-))

  • Jaroslava Oumarová | 13. 9. 2006 10:42

    Martine, máte úžasné názvy jídel:-)))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hladká mouka Koření Kuřecí maso Mandlové lupínky - loupané Petrželová nať Rostlinný olej Vegeta Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Myslivecké knoflíky

Myslivecké knoflíky

Mrkvová bábovka

Mrkvová bábovka

Berlínské řezy II.

Berlínské řezy II.

Norský dresing na zeleninové saláty

Norský dresing na zeleninové saláty

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Pstruh na mandlích

Pstruh na mandlích

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

134
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
76
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
67
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
63
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
57
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Prsíčka v saténu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact