• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka po toskánsku (v alobalu)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • mozzarella
    • oregáno
    • šunka
    • sůl
    • pepř mletý
    • cuketa mladá
    • paprika barevná
    • rajčata
    • olivový olej nebo rostlinný
    • brambory
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Množství surovin záleží na počtu strávníků, pro každého děláme porci samostatně zabalenou.
2
Kuřecí prso omyjeme a osušíme. Pak do masa uděláme několik hlubších zářezů, do nichž dáme plátky mozzarelly a šunky. Maso osolíme a opepříme. Z alobalu odtrhneme obdélníkový plát, do jeho středu naskládáme oloupané, pokrájené a osolené brambory, na které položíme připravené kuřecí prso, které poklademe nudličkami barevné papriky a obložíme plátky cukety a rajčaty. Dochutíme oreganem, zakápneme troškou oleje a pečlivě zabalíme. Alobal se nesmí protrhnout!
3
Balíčky opatrně přeneseme na plech, podlijeme troškou vody a pečeme v předehřáté troubě asi 60 minut.
4
Podáváme přímo na alobalu položeném na talíři.
5
* Do balíčků můžeme přidat navíc ještě bazalku, česnek... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • paja | 4. 11. 2015 16:44

    skvele

  • Andrea Stanečková | 19. 8. 2014 11:09

    Výborné jídlo.Maso bylo šťavnaté a jen se rozsýpalo a šťávička byla taky oukej. <:-)

  • Kamila B.
    Kamila B. | 25. 10. 2013 10:16

    Autor říká, že na 180 stupňů. :-)

  • Ivet | 24. 10. 2013 14:10

    Na kolik stupňů se to peče?.

  • Chladkova | 1. 7. 2012 14:17

    Vyborne, pekli jsme je na grilu - mnam.

  • Monika | 18. 1. 2012 15:10

    Výborná šťáva nasákla do brambor :-P , celé to bylo výborné :-* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dietní Děti Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Cuketa Kuřecí prsa Mozzarella Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Rybízová pěna

Rybízová pěna

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Kiwi smoothie

Kiwi smoothie

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

96
Meruňkový kompot
Meruňkový kompot
64
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
63
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
59
Risotto se špenátem a bylinkami
Risotto se špenátem a…
59
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Provensálský salát
Provensálský salát
Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact