• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka po toskánsku (v alobalu)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • mozzarella
    • oregáno
    • šunka
    • sůl
    • pepř mletý
    • cuketa mladá
    • paprika barevná
    • rajčata
    • olivový olej nebo rostlinný
    • brambory
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Množství surovin záleží na počtu strávníků, pro každého děláme porci samostatně zabalenou.
2
Kuřecí prso omyjeme a osušíme. Pak do masa uděláme několik hlubších zářezů, do nichž dáme plátky mozzarelly a šunky. Maso osolíme a opepříme. Z alobalu odtrhneme obdélníkový plát, do jeho středu naskládáme oloupané, pokrájené a osolené brambory, na které položíme připravené kuřecí prso, které poklademe nudličkami barevné papriky a obložíme plátky cukety a rajčaty. Dochutíme oreganem, zakápneme troškou oleje a pečlivě zabalíme. Alobal se nesmí protrhnout!
3
Balíčky opatrně přeneseme na plech, podlijeme troškou vody a pečeme v předehřáté troubě asi 60 minut.
4
Podáváme přímo na alobalu položeném na talíři.
5
* Do balíčků můžeme přidat navíc ještě bazalku, česnek... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • paja | 4. 11. 2015 16:44

    skvele

  • Andrea Stanečková | 19. 8. 2014 11:09

    Výborné jídlo.Maso bylo šťavnaté a jen se rozsýpalo a šťávička byla taky oukej. <:-)

  • Kamila B.
    Kamila B. | 25. 10. 2013 10:16

    Autor říká, že na 180 stupňů. :-)

  • Ivet | 24. 10. 2013 14:10

    Na kolik stupňů se to peče?.

  • Chladkova | 1. 7. 2012 14:17

    Vyborne, pekli jsme je na grilu - mnam.

  • Monika | 18. 1. 2012 15:10

    Výborná šťáva nasákla do brambor :-P , celé to bylo výborné :-* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dietní Děti Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Cuketa Kuřecí prsa Mozzarella Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Velikonoční syrek

Velikonoční syrek

Kuře v jogurtové marinádě II.

Kuře v jogurtové marinádě II.

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

24
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
22
Domácí kečup
Domácí kečup
21
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
20
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
20
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Provensálský salát
Provensálský salát
Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact