• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Napište svůj komentář k receptu

Prsíčka po toskánsku (v alobalu)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • mozzarella
    • oregáno
    • šunka
    • sůl
    • pepř mletý
    • cuketa mladá
    • paprika barevná
    • rajčata
    • olivový olej nebo rostlinný
    • brambory
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Množství surovin záleží na počtu strávníků, pro každého děláme porci samostatně zabalenou.
2
Kuřecí prso omyjeme a osušíme. Pak do masa uděláme několik hlubších zářezů, do nichž dáme plátky mozzarelly a šunky. Maso osolíme a opepříme. Z alobalu odtrhneme obdélníkový plát, do jeho středu naskládáme oloupané, pokrájené a osolené brambory, na které položíme připravené kuřecí prso, které poklademe nudličkami barevné papriky a obložíme plátky cukety a rajčaty. Dochutíme oreganem, zakápneme troškou oleje a pečlivě zabalíme. Alobal se nesmí protrhnout!
3
Balíčky opatrně přeneseme na plech, podlijeme troškou vody a pečeme v předehřáté troubě asi 60 minut.
4
Podáváme přímo na alobalu položeném na talíři.
5
* Do balíčků můžeme přidat navíc ještě bazalku, česnek... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • paja | 4. 11. 2015 16:44

    skvele

  • Andrea Stanečková | 19. 8. 2014 11:09

    Výborné jídlo.Maso bylo šťavnaté a jen se rozsýpalo a šťávička byla taky oukej. <:-)

  • Kamila B.
    Kamila B. | 25. 10. 2013 10:16

    Autor říká, že na 180 stupňů. :-)

  • Ivet | 24. 10. 2013 14:10

    Na kolik stupňů se to peče?.

  • Chladkova | 1. 7. 2012 14:17

    Vyborne, pekli jsme je na grilu - mnam.

  • Monika | 18. 1. 2012 15:10

    Výborná šťáva nasákla do brambor :-P , celé to bylo výborné :-* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dietní Děti Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Cuketa Kuřecí prsa Mozzarella Olivový olej Oregáno Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Smažený kapr

Smažený kapr

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Olejová bábovka s kakaem

Olejová bábovka s kakaem

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a žmolenkou

Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou

Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

66
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
44
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
31
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
31
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
31
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Mahulena Bočanová vzteky bez sebe: Podvodníci ji zneužili na charitu!

Mahulena Bočanová vzteky bez sebe: Podvodníci ji zneužili na charitu!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Provensálský salát
Provensálský salát
Provoněné vepřové
Provoněné vepřové
Prsa v mrkvi
Prsa v mrkvi
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Prsíčka v zeleninovém kabátku
Pršut s melounem
Pršut s melounem
Pruhované ovoce
Pruhované ovoce
  • Recepty.cz
  • Prsíčka po toskánsku (v alobalu)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact