Maso nakrájíme na menší nudličky, orestujeme na oleji, osolíme, opepříme, zastříkneme sójovkou, ještě při restování přidáme houby a restujeme do vydušení šťávy.
2
Pak podlejeme trochou vody a když je vše měkké, tak do šťávy nalijeme trochu mouky rozkvedlané s vodou.
3
Stačí opravdu trochu, necháme probublat a zalijeme celou smetanou a necháme provařit. Podle chuti ještě můžeme dosolit, popř. přidat ještě trochu sójovky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
recepty 73
|4. 10. 2010 20:27
Tento recept jde dobře dělat i z kuřecích stehen v pekáči v troubě.Je to sice časově náročnější,ale výborné stejně :-)).Jemný sos je vynikající i s bramborovou přílohou(vařený,kaše,hranolky...)