Všechny sypké přísady dáme do mísy, zaděláme olejem, vejci a mlékem v lité těsto. Rozprostřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Uhladíme a na celý povrch těsta nastříkáme zdobícím sáčkem nebo sáčkem od mléka s uříznutým rohem mřížku z tvarohové náplně. Tvarohové mřížky ozdobíme jemně nasekaným kandovaným ovocem a upečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Renata
|17. 5. 2006 18:30
Dobrý, ztracily jsme kuchařku tak sláva našel se receptík.Mám sním dobré zkušenosti, peču ho už několik let
Zdena z JM
|26. 4. 2006 13:36
Chuťově ušel,ale špatně se jedl.Rozpadal se.
Verulinka
|22. 10. 2005 12:02
Pekla jsem včera a dnes jsme koláč snídali. Vypadá moc hezky s těmi bílými mřížkami na kakaovém těstě. Zdál se nám ale trochu sušší. Dělala jsem s borůvkami, ale na kakaovém těstě moc nevyniknou.
Lidka
|21. 10. 2005 19:26
Myslíte, že tento koláč zvládnu? Je mi 15, nemám zkušenosti s pečením,mamča také moc nepeče, ale hrozně ráda to jím. Asi to vyzkouším, jenom bych potřebovala vědět jak to mám pect dlouho v elektrické nebo horkovzdušné troubě a na kolik stupňů
Alina
|19. 10. 2005 17:58
S ovocem mezi tvarohem, fakt výborné
Stanislava Novotná
|8. 10. 2005 20:27
Mezi tvarohové mřížky dávám barevné čerstvé ovoce - jahod, borůvky, neruňky apod. a tvarohové mřížky posypu sekanými ořechy, to je potom chuťovka
Vlastimila Vacková
|7. 10. 2005 19:43
Buchta je moc fajn, i hezká na vzhled
Kája
|7. 10. 2005 19:39
Výborná buchta, rychlá a dobrá, místo kandovaného ovoce nahrazuji někdy syrovým ovocem nebo mraženým hlavně jahodami nebo malinami. Dávám je na těsto mezi mřížky tvarohu , to je pochoutka