• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka krémem a banány

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka krémem a banány
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
  • Deka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
    • 2
      balení krémový tvaroh
    • 5
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Krém
    • 350
      ml mléko
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 250
      g máslo
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • banány
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Nejdřív si upečeme základní a vrchní korpus z prošívané deky:
2
Základní korpus: Vajíčka vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Postupně přelijeme vodu, olej a nakonec smíchanou směs mouky, prášku do pečiva a kakaa. Těsto dáme do trouby na půl hodinu.
3
Prošívaná deka: Připravíme si tvarohový krém. V misce utřete tvarohy s vajíčkem, přidejte cukr a vanilkový pudinkový prášek. Krém potom dáme do cukrářského sáčku a vytvoříme na povrchu těsta mříže. Pečeme stejně jako základní korpus ve stejně velkém pekáči, 180 stupňů cca 30 minut, velký plech vyložený papírem na pečení.
4
V mléce rozpusťte cukr, přidejte hustý čokoládový pudink, kukuřičný škrob. Dávejte pozor, aby se pudingu netvořili hrudky.Máslo utřete s moučkovým cukrem do pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink.Trochu krému naneste na základní korpus a přidejte nakrájené banány, potřené citronovou šťávou, aby banány nezhnědly. Na banány naneste zbylý krém a položte na něj upečené těsto s prošívanou dekou.
5
Pak stačí dát pekáč do lednice, aby krém ztuhl a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Citronová šťáva Čokoládový pudink Cukr Cukr krupice Kakao Krémový tvaroh Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Škrob Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Linecký koláč s jablky a drobenkou

Linecký koláč s jablky a drobenkou

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

195
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
186
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
146
Šťouchané brambory nejen s kapustou
Šťouchané brambory nejen…
129
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…
121
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact