• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
Napište svůj komentář k receptu

Prošívaná deka krémem a banány

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prošívaná deka krémem a banány
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
  • Deka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      hrnek cukr
    • 1,20
      hrnek voda
    • 1,20
      hrnek olej
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
    • 2
      balení krémový tvaroh
    • 5
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Krém
    • 350
      ml mléko
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 250
      g máslo
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • banány
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Nejdřív si upečeme základní a vrchní korpus z prošívané deky:
2
Základní korpus: Vajíčka vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Postupně přelijeme vodu, olej a nakonec smíchanou směs mouky, prášku do pečiva a kakaa. Těsto dáme do trouby na půl hodinu.
3
Prošívaná deka: Připravíme si tvarohový krém. V misce utřete tvarohy s vajíčkem, přidejte cukr a vanilkový pudinkový prášek. Krém potom dáme do cukrářského sáčku a vytvoříme na povrchu těsta mříže. Pečeme stejně jako základní korpus ve stejně velkém pekáči, 180 stupňů cca 30 minut, velký plech vyložený papírem na pečení.
4
V mléce rozpusťte cukr, přidejte hustý čokoládový pudink, kukuřičný škrob. Dávejte pozor, aby se pudingu netvořili hrudky.Máslo utřete s moučkovým cukrem do pěny a po lžících přidávejte vychladlý pudink.Trochu krému naneste na základní korpus a přidejte nakrájené banány, potřené citronovou šťávou, aby banány nezhnědly. Na banány naneste zbylý krém a položte na něj upečené těsto s prošívanou dekou.
5
Pak stačí dát pekáč do lednice, aby krém ztuhl a můžeme podávat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Veselá prošívaná deka

Prošívaná deka II.

Prošívaná deka II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Citronová šťáva Čokoládový pudink Cukr Cukr krupice Kakao Krémový tvaroh Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Škrob Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Celerový salát s ananasem

Celerový salát s ananasem

Dušená mrkev Dudin

Dušená mrkev Dudin

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

64
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
61
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
57
Čevapčiči
Čevapčiči
57
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Lucie Borhyová předala Bulovce: Postel za milion!

Lucie Borhyová předala Bulovce: Postel za milion!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Prošívaná deka krémem a banány
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact