Stejný recept (včetně nejrůznějších variací) dělám klasicky vyšlehat v robotu a upéct ve formě (22cm) v troubě a je lepší než z pekárny. Nicméně s pekárnou je to snazší, rychlejší, méně se nadělá :-) V mém případě nevýhoda pekárny: bábovka se mi špatně vyklápí, trhá se.
Přidávám ještě svůj poznatek a další možnost úpravy.Bábovku jsem pekla v pekárně.Po vychladnutí nakrájela na plátky, položila na talířky, nastříkala šlehačku a polila kompotem z ostružin.Moc dobré.
Dnes jsem pekla, ale potřebovala bych tak péci ze 4 dávek .Skvělá i pro návštěvu, která se ohlásí na poslední chvíli a chci je pohostit.Lze přidat cokoliv dle své fantazie.Máš za 1. <:-)
Dnes jsem taky upekla - s margotkou, ale musela jsem dopékat ještě asi půl hodinky, pořád to lepilo, teď je trochu tmavší, ale jinak hezká, papat budeme až zítra,t akže chuť zatím nemůžu ohodnotit, ale zítra to připíšu.
Jednoduché a opravdu proměnlivé. Pro mě je to ideální recept, protože jsem zaměstnaná matka malých dětí a mám manžela, který je na sladké snídaně. Dávám za 1.
Skvělý recept!!!Dávám velkou 1.Určitě nepeču naposled.
Romčo, tvůj recept je výborný vyzkoušela jsem banánky v čokoládě a musela péci ještě jednou, protože bábovka byla hned pryč. Dala jsem tam na větší kousky nakrájené dvě větší tyčinky banánků v čokoládě a chuť je úžasná! Doporučuji vyzkoušet :-) musím dát velikou 1******
taky dělám tyhle variabilní bábovky, mńamka je to taky s nasekanou studenskou pečetí..