• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Proměnlivá bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Proměnlivá bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Proměnlivá bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základní suroviny
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Dále lze přidat například
    • kokos
    • kakao
    • müsli např. čokoládovo-oříškové
    • oříšky
    • mandle
    • čokoláda
    • margotka nebo jiná čokoládová tyčinka

Postup přípravy receptu

1
Nejprve dám do pečící formy tekuté ingredience (mléko přihřeju v mikrovlnce), vajíčka, potom všechny sypké ingredience, a nakonec navrch nasypu kypřící prášek. Zapnu program Koláč (taky to bývá Dort). Po spuštění pekárny se začne hned míchat, asi čtvrt hodiny pekárna míchá a potom hodinu peče.
2
Bábovku lze dělat prakticky pořád, protože podle toho, co přidáte, má pokaždý jinou chuť.
3
.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bauerová | 6. 2. 2012 16:50

    Stejný recept (včetně nejrůznějších variací) dělám klasicky vyšlehat v robotu a upéct ve formě (22cm) v troubě a je lepší než z pekárny. Nicméně s pekárnou je to snazší, rychlejší, méně se nadělá :-) V mém případě nevýhoda pekárny: bábovka se mi špatně vyklápí, trhá se.

  • Irena Malínková | 19. 1. 2011 16:46

    Přidávám ještě svůj poznatek a další možnost úpravy.Bábovku jsem pekla v pekárně.Po vychladnutí nakrájela na plátky, položila na talířky, nastříkala šlehačku a polila kompotem z ostružin.Moc dobré.

  • Irena Malínková | 19. 1. 2011 12:31

    Dnes jsem pekla, ale potřebovala bych tak péci ze 4 dávek .Skvělá i pro návštěvu, která se ohlásí na poslední chvíli a chci je pohostit.Lze přidat cokoliv dle své fantazie.Máš za 1. <:-)

  • Jana Gabzdylová | 4. 12. 2009 19:25

    Dnes jsem taky upekla - s margotkou, ale musela jsem dopékat ještě asi půl hodinky, pořád to lepilo, teď je trochu tmavší, ale jinak hezká, papat budeme až zítra,t akže chuť zatím nemůžu ohodnotit, ale zítra to připíšu.

  • Petra Bukovská | 8. 9. 2009 18:17

    Jednoduché a opravdu proměnlivé. Pro mě je to ideální recept, protože jsem zaměstnaná matka malých dětí a mám manžela, který je na sladké snídaně. Dávám za 1.

  • marie rusnokova | 1. 9. 2009 14:09

    Skvělý recept!!!Dávám velkou 1.Určitě nepeču naposled.

  • Věra Štroblová | 8. 6. 2009 14:47

    Romčo, tvůj recept je výborný vyzkoušela jsem banánky v čokoládě a musela péci ještě jednou, protože bábovka byla hned pryč. Dala jsem tam na větší kousky nakrájené dvě větší tyčinky banánků v čokoládě a chuť je úžasná! Doporučuji vyzkoušet :-) musím dát velikou 1******

  • Eva Červenková | 27. 11. 2008 10:43

    taky dělám tyhle variabilní bábovky, mńamka je to taky s nasekanou studenskou pečetí..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Bábovky Domácí pekárna Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krystal Kakao Kokos Mandle Margotka Mléko Müsli Oříšky Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krůtí pečeně

Plněná krůtí pečeně

Pikantní dresing 1 2 3 4 5

Pikantní dresing 1 2 3 4 5

Kuřecí kousky s hořčicí

Kuřecí kousky s hořčicí

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Smažený řapíkatý celer

Smažený řapíkatý celer

Zapečené mačkané brambory

Zapečené mačkané brambory

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

79
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
29
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
15
Hovězí sekaná Wellington
Hovězí sekaná Wellington

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Na Love Islandu se líbala se ženou: Teď už má zas po boku muže!

Na Love Islandu se líbala se ženou: Teď už má zas po boku muže!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Prokládané maso masem
Prokládané maso masem
Prokládaný česnekový Hermelín
Prokládaný česnekový Hermelín
Prokládaný lilek
Prokládaný lilek
Prominentní rýže
Prominentní rýže
Propadlý koláč
Propadlý koláč
Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem
Prosciutto di San Daniele se žlutým…
  • Recepty.cz
  • Proměnlivá bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact