• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Proměnlivá bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Proměnlivá bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Proměnlivá bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základní suroviny
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Dále lze přidat například
    • kokos
    • kakao
    • müsli např. čokoládovo-oříškové
    • oříšky
    • mandle
    • čokoláda
    • margotka nebo jiná čokoládová tyčinka

Postup přípravy receptu

1
Nejprve dám do pečící formy tekuté ingredience (mléko přihřeju v mikrovlnce), vajíčka, potom všechny sypké ingredience, a nakonec navrch nasypu kypřící prášek. Zapnu program Koláč (taky to bývá Dort). Po spuštění pekárny se začne hned míchat, asi čtvrt hodiny pekárna míchá a potom hodinu peče.
2
Bábovku lze dělat prakticky pořád, protože podle toho, co přidáte, má pokaždý jinou chuť.
3
.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Dýňová bábovka (řez) s kokosem

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bauerová | 6. 2. 2012 16:50

    Stejný recept (včetně nejrůznějších variací) dělám klasicky vyšlehat v robotu a upéct ve formě (22cm) v troubě a je lepší než z pekárny. Nicméně s pekárnou je to snazší, rychlejší, méně se nadělá :-) V mém případě nevýhoda pekárny: bábovka se mi špatně vyklápí, trhá se.

  • Irena Malínková | 19. 1. 2011 16:46

    Přidávám ještě svůj poznatek a další možnost úpravy.Bábovku jsem pekla v pekárně.Po vychladnutí nakrájela na plátky, položila na talířky, nastříkala šlehačku a polila kompotem z ostružin.Moc dobré.

  • Irena Malínková | 19. 1. 2011 12:31

    Dnes jsem pekla, ale potřebovala bych tak péci ze 4 dávek .Skvělá i pro návštěvu, která se ohlásí na poslední chvíli a chci je pohostit.Lze přidat cokoliv dle své fantazie.Máš za 1. <:-)

  • Jana Gabzdylová | 4. 12. 2009 19:25

    Dnes jsem taky upekla - s margotkou, ale musela jsem dopékat ještě asi půl hodinky, pořád to lepilo, teď je trochu tmavší, ale jinak hezká, papat budeme až zítra,t akže chuť zatím nemůžu ohodnotit, ale zítra to připíšu.

  • Petra Bukovská | 8. 9. 2009 18:17

    Jednoduché a opravdu proměnlivé. Pro mě je to ideální recept, protože jsem zaměstnaná matka malých dětí a mám manžela, který je na sladké snídaně. Dávám za 1.

  • marie rusnokova | 1. 9. 2009 14:09

    Skvělý recept!!!Dávám velkou 1.Určitě nepeču naposled.

  • Věra Štroblová | 8. 6. 2009 14:47

    Romčo, tvůj recept je výborný vyzkoušela jsem banánky v čokoládě a musela péci ještě jednou, protože bábovka byla hned pryč. Dala jsem tam na větší kousky nakrájené dvě větší tyčinky banánků v čokoládě a chuť je úžasná! Doporučuji vyzkoušet :-) musím dát velikou 1******

  • Eva Červenková | 27. 11. 2008 10:43

    taky dělám tyhle variabilní bábovky, mńamka je to taky s nasekanou studenskou pečetí..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Bábovky Domácí pekárna Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krystal Kakao Kokos Mandle Margotka Mléko Müsli Oříšky Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové knedlíky se strouhankou

Bramborové knedlíky se strouhankou

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Věnečky

Věnečky

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Kuřecí jáhlové rizoto

Kuřecí jáhlové rizoto

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Vinná klobása v bramboráku

Vinná klobása v bramboráku

Doporučujeme

30 minut
Krémové lečo

Krémové lečo

40 minut
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Papriková krkovice
Papriková krkovice
25
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Lehký jemný ovocný dort
Lehký jemný ovocný dort
23
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…

Zajímavé články

Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
Školní svačiny podle znamení zvěrokruhu: Beran ocení něco zajímavého, malého Štíra budete muset trochu obelstít
Školní svačiny podle znamení zvěrokruhu: Beran…
4 nejlepší snídaně plné bílkovin: Zasytí vás, nepřiberete po nich a ještě si pochutnáte
4 nejlepší snídaně plné bílkovin: Zasytí vás,…
Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete úrodu ze zahrádky a ulevíte tak své peněžence
Nejlepší domácí kečupy, díky kterým zpracujete…
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
AHA.cz Nedvěd už Kiki neskrývá! Díky za důkaz, reaguje Rolins

Nedvěd už Kiki neskrývá! Díky za důkaz, reaguje Rolins

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Poznáte české celebrity podle fotek z dětství? Někteří vás překvapí!

Poznáte české celebrity podle fotek z dětství? Někteří vás překvapí!

Ženy.cz Záhada jménem intuice. Jak vlastně funguje? A lze ji trénovat?

Záhada jménem intuice. Jak vlastně funguje? A lze ji trénovat?

Blesk.cz Pornohvězda Daisy Lee na pokraji sil: Zvracení, zimnice, nateklá prsa!

Pornohvězda Daisy Lee na pokraji sil: Zvracení, zimnice, nateklá prsa!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na září: Komu hrozí nachlazení a záněty a kdo bude trpět na migrény?

Velký horoskop zdraví na září: Komu hrozí nachlazení a záněty a kdo bude trpět na migrény?

Další doporučené recepty:

Prokládané maso masem
Prokládané maso masem
Prokládaný česnekový Hermelín
Prokládaný česnekový Hermelín
Prokládaný lilek
Prokládaný lilek
Prominentní rýže
Prominentní rýže
Propadlý koláč
Propadlý koláč
Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem
Prosciutto di San Daniele se žlutým…
  • Recepty.cz
  • Proměnlivá bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact