• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Prokládaný bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prokládaný bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory strouhané, syrové
    • 1
      plátek vepřová krkovice nebo libový bůček
    • 70
      g hrubá mouka
    • 1
      svazek česnek
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet.
2
Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta.
3
Vrstev může být libovolný počet.
4
Pečeme asi 60-100 minut na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prokládaný lilek

Prokládaný lilek

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Bramborák se smetanou

Bramborák se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 20. 11. 2007 17:55

    Tento recept pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji VYSOCINA.Mam ho pred sebou,je uplne navlas stejne napsany.Vyzkousela jsem ho,je to dobre,ale trva to dlouho.Dela se to opravdu v pekaci.Znam to ale i na panvi,tam se to proklada uzenym nebo buckem ci co je po ruce.

  • Kuchařka on-line | 20. 11. 2007 15:11

    Ano, samozřejmě.

  • Lusinda | 20. 11. 2007 14:24

    Kuchařko on-line,ten duplicitní recept byl vymazán?

  • Lusinda | 20. 11. 2007 12:54

    viz Bramborák a kuřecí Michaela ze 17.11.

  • Martina | 20. 11. 2007 12:05

    Tak tady pročítám Vaše komentáře, ale nechápu proč mluvíte o tom, že bramborák budete smažit 2 hodiny, když je tam jasně uvedeno PEČEME asi 60-100min. na 200 st. Snad jen , že paní Jana zaměnila pánev za pekáč. Ovšem v množství uvedených ingrediencí Vám dávám za pravdu. Kilo brambor a jeden plátek masa? Taky je docela těžké zde najít shodné recepty, když každý má jiný název a vůbec mně nevadí, že je zde v obdobách několikrát, stejně dám hodně na komentáře, i když už to taky někdy nevyšlo.

  • Daniella O. | 19. 11. 2007 19:56

    Tento recept uz je zde vlozen , ale s presnejsim a nematoucim postupem. Jsem na strane Di, ktera uz nekolikrat upozornovala na vkladani stale stejnych receptu. Povazuji to za chybu autora, ktery nedokaze obetovat par minut, aby se presvedsil, jestli nejaky podobny nebo shodny recept jiz nebyl zverejnen. Navic postup prace, (smazit na panvi bramborak bezmala 2 hodiny) je takovy nesmysl, ze na to nastesti prisla i dcera, ktera tyto stranky miluje a zacina diky nim sama varit, coz mi dela velikou radost, ale v tomto pripade kdyby se drzela postupu, mohli jsme take vyhoret.

  • Helena Pešková | 19. 11. 2007 18:09

    Máte děvčata naprostou pravdu, já tento recept znám a dělám už léta, pod názvem ˇČerchovský kotlet "/ když je maso z pečeně / nebo Ondrášovský řízek / maso je z vepř.kýty / nebo Jesenický řízek / maso je z kuřecích prsíček / zkrátka a dobře, myslím, že to pod různými názvy zná většina lidiček, co se o vaření zajímá, ale v tomto receptu považuji také za chybu uvedené množství brambor,dobu pečení a neurčené množství masa..

  • Severová | 19. 11. 2007 13:51

    Tento recept znám tak, že se dá na pánec vrstva připraveného těsta (jako na bramborák), pak se položí plátek uzeného masa - např. krkovičky, na to zase bramborákové těsto a dokřupava se upeče.Uzené je vlastně už samo o sobě měkké, tak že se vlastně mezi tím těstem jen ohřeje.Takto psaný recept bych dala asi na vymaštěný plech do trouby.

  • Marsí | 19. 11. 2007 13:06

    U nás se dělá podobně Fryštátský řízek, na pánev se dá masa podobná bramboráku, na to plátek masíčka, na to opět bramboráková směs a nechá se to na pánvi osmažit z obou stran, pomalu, aby se i maso uvnitř prosmažilo. Kdybych to ale měla dělat hodinu jednu porci, tak bych to jistě musela vyhodit, takže tipuji, že si autorka spletla pánev s pekáčem...:-)))

  • Hela - | 19. 11. 2007 12:22

    Čtu to dobře, že na pánev dáme brambory, jeden plátek masa a peču to více než 1 a půl hodiny při 200 °C? Čekala bych, že to dám na plech, ale to by muselo být více masa, nebo to peču na pánvi na plotně a pak je moc brambor a málo masa a navíc při té teplotě by to bylo tak do půl hodiny hotové. Tak nevím...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Majoránka Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Dětský dvoupatrový dort

Dětský dvoupatrový dort

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro děti

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

31
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
26
Jablko-rebarborový koláč
Jablko-rebarborový koláč
23
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka v těstíčku s…

Zajímavé články

Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Další zvraty ve Zrádcích: Domů jede (zase) Kincl! Co mu zlomilo vaz?

Další zvraty ve Zrádcích: Domů jede (zase) Kincl! Co mu zlomilo vaz?

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact