• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Prokládaný bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prokládaný bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory strouhané, syrové
    • 1
      plátek vepřová krkovice nebo libový bůček
    • 70
      g hrubá mouka
    • 1
      svazek česnek
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet.
2
Na pánev dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta.
3
Vrstev může být libovolný počet.
4
Pečeme asi 60-100 minut na 200 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prokládaný lilek

Prokládaný lilek

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Bramborák se smetanou

Bramborák se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner | 20. 11. 2007 17:55

    Tento recept pochazi z bramborove kucharky Vesnice roku 2007 v kraji VYSOCINA.Mam ho pred sebou,je uplne navlas stejne napsany.Vyzkousela jsem ho,je to dobre,ale trva to dlouho.Dela se to opravdu v pekaci.Znam to ale i na panvi,tam se to proklada uzenym nebo buckem ci co je po ruce.

  • Kuchařka on-line | 20. 11. 2007 15:11

    Ano, samozřejmě.

  • Lusinda | 20. 11. 2007 14:24

    Kuchařko on-line,ten duplicitní recept byl vymazán?

  • Lusinda | 20. 11. 2007 12:54

    viz Bramborák a kuřecí Michaela ze 17.11.

  • Martina | 20. 11. 2007 12:05

    Tak tady pročítám Vaše komentáře, ale nechápu proč mluvíte o tom, že bramborák budete smažit 2 hodiny, když je tam jasně uvedeno PEČEME asi 60-100min. na 200 st. Snad jen , že paní Jana zaměnila pánev za pekáč. Ovšem v množství uvedených ingrediencí Vám dávám za pravdu. Kilo brambor a jeden plátek masa? Taky je docela těžké zde najít shodné recepty, když každý má jiný název a vůbec mně nevadí, že je zde v obdobách několikrát, stejně dám hodně na komentáře, i když už to taky někdy nevyšlo.

  • Daniella O. | 19. 11. 2007 19:56

    Tento recept uz je zde vlozen , ale s presnejsim a nematoucim postupem. Jsem na strane Di, ktera uz nekolikrat upozornovala na vkladani stale stejnych receptu. Povazuji to za chybu autora, ktery nedokaze obetovat par minut, aby se presvedsil, jestli nejaky podobny nebo shodny recept jiz nebyl zverejnen. Navic postup prace, (smazit na panvi bramborak bezmala 2 hodiny) je takovy nesmysl, ze na to nastesti prisla i dcera, ktera tyto stranky miluje a zacina diky nim sama varit, coz mi dela velikou radost, ale v tomto pripade kdyby se drzela postupu, mohli jsme take vyhoret.

  • Helena Pešková | 19. 11. 2007 18:09

    Máte děvčata naprostou pravdu, já tento recept znám a dělám už léta, pod názvem ˇČerchovský kotlet "/ když je maso z pečeně / nebo Ondrášovský řízek / maso je z vepř.kýty / nebo Jesenický řízek / maso je z kuřecích prsíček / zkrátka a dobře, myslím, že to pod různými názvy zná většina lidiček, co se o vaření zajímá, ale v tomto receptu považuji také za chybu uvedené množství brambor,dobu pečení a neurčené množství masa..

  • Severová | 19. 11. 2007 13:51

    Tento recept znám tak, že se dá na pánec vrstva připraveného těsta (jako na bramborák), pak se položí plátek uzeného masa - např. krkovičky, na to zase bramborákové těsto a dokřupava se upeče.Uzené je vlastně už samo o sobě měkké, tak že se vlastně mezi tím těstem jen ohřeje.Takto psaný recept bych dala asi na vymaštěný plech do trouby.

  • Marsí | 19. 11. 2007 13:06

    U nás se dělá podobně Fryštátský řízek, na pánev se dá masa podobná bramboráku, na to plátek masíčka, na to opět bramboráková směs a nechá se to na pánvi osmažit z obou stran, pomalu, aby se i maso uvnitř prosmažilo. Kdybych to ale měla dělat hodinu jednu porci, tak bych to jistě musela vyhodit, takže tipuji, že si autorka spletla pánev s pekáčem...:-)))

  • Hela - | 19. 11. 2007 12:22

    Čtu to dobře, že na pánev dáme brambory, jeden plátek masa a peču to více než 1 a půl hodiny při 200 °C? Čekala bych, že to dám na plech, ale to by muselo být více masa, nebo to peču na pánvi na plotně a pak je moc brambor a málo masa a navíc při té teplotě by to bylo tak do půl hodiny hotové. Tak nevím...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hrubá mouka Majoránka Pepř mletý Sůl Vejce Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Babské kuře

Babské kuře

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Kuře ala Kanada

Kuře ala Kanada

Veganská houbová omáčka

Veganská houbová omáčka

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Doporučujeme

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

58
Brokolicové špagety s ořechy
Brokolicové špagety s…
55
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
45
Čočkové ragú
Čočkové ragú
41
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
36
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…

Zajímavé články

Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého favorita a přivítejte léto se sladkou noblesou
Nejkrásnější jahodové dorty: Vyberte si svého…
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré a bez kalorií!
Ochucené vody vás budou bavit: Jsou krásné, dobré…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
AHA.cz Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho  strach

Janda manželku udeřil pěstí: Opravdu nerad, mám z toho strach

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Synové našich idolů! Víte, kterým slavným otcům se narodili tihle fešáci?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

Muzikálový Raoul z Fantoma: Tajná svatba! Kdo je jeho krásná nevěsta?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

Horoskop na další týden: Kdo si v životě polepší a koho zradí dobrý přítel?

  • Recepty.cz
  • Prokládaný bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact