Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme mletou červenou papriku. Přidáme fazolky zbavené dlouhých vláken nakrájené na cca 2 cm kousky, osolíme. Poté přidáme mléko, aby byly fazolky skoro zalité. Když jsou poloměkké, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory a dusíme. Podle potřeby podlijeme trochou mléka. Zahustíme mlékem rozmíchaným s polohrubou moukou. Nakonec přidáme kysanou smetanu a ochutíme koprem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
danica
|17. 3. 2008 15:03
robievam to obidvomi spôsobmi, ale neporovnateľne chutnejšie to je, keď sa fazuľka najprv dusí na cibuli. Odkedy mám takýto recept, opačne som fazuľku nerobila.
Majka Rončáková
|1. 11. 2007 12:22
Dělám to opačně, aby se mouka převařila. Udělám bešamelovou omáčku a pak dám sterilované fazolky, brambory a nakonec smetanu a kopr.