• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 38
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g maso na řízky - drůbeží, vepřové
    • strouhaný křen - čerstvý
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 200
      g zakysaná smetana
    • ocet dle chuti (není nutný)
    • cukr krupice dle chti (není nutný)

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, můžeme mírně posypat drceným kmínem a po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutilo. Připravené řízky osmažíme z obou stran dozlatova a uložíme v teple.
2
Do výpeku nasypeme mouku, necháme ji zpěnit, zalijeme vodou (cca 2,5 dcl), dobře promícháme a přivedeme k varu. Po provaření přidáme smetanu s čerstvě strouhaným křenem (množství dle jeho síly) a krátce povaříme, případně přilijeme trochu vody, dochutíme solí, cukrem, octem.
3
Podáváme s bramborem, noky nebo knedlíkem. Plátky masa na talíři přelijeme horkou omáčkou a posypeme křenem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s medvědím česnekem

Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s…

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Hrdinová | 23. 2. 2017 09:21

    Byla VYNIKAJÍCÍ. Děkuji.

  • Klára | 24. 5. 2016 08:05

    Tohle je bezvadný recept na křenovou omáčku, který ocení každý, kdo závodí s časem a hned po prvním uvaření si jí zamiluje. Není zdlouhavý, nemusí se shánět kdoví kolik věcí a taky se nemusí čekat na to, až maso vařením změkne, protože je hotové dřív než omáčka :-D

  • Nitkova Jitka | 16. 1. 2016 11:33

    Opravdu moc dobre. Jsem rada, ze jsem vyzkousela.

  • Alena | 20. 4. 2015 12:53

    Omáčka je výborná, děkuji.

  • Věra | 4. 1. 2015 17:42

    Tak dobrou omáčku jsem už dlouho nemuvařila a asi taky proto, že je to něco jiného a nového. Nadšená jsem byla i z toho, jak byla rychlá a snadná její příprava. Moc děkuji za recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Ostatní Zálivky a omáčky Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Maso na řízky Ocet Olej Pepř mletý Strouhaný křen Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Tvarohové šátečky

Tvarohové šátečky

Bábovka s vaječným koňakem

Bábovka s vaječným koňakem

Gyros s tzatziky

Gyros s tzatziky

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Fofr perník

Fofr perník

Buchta na doma

Buchta na doma

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

79
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
50
Dýňová tortila
Dýňová tortila
49
Vosí hnízda III.
Vosí hnízda III.
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
44
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Přírodní maso se žampionovým přelivem
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Přírodní maso se žampiony - minutka
Přírodní maso se žampiony - minutka
Přírodní plátek s fazolkami
Přírodní plátek s fazolkami
Přírodní plátek s přelivem nejen z fenyklu
Přírodní plátek s přelivem nejen z…
Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s medvědím česnekem
Přírodní plátek se sýrovou omáčkou s…
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou -…
  • Recepty.cz
  • Přírodní plátek s křenovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact