• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády Okurky
  • Recepty.cz
  • Primátorské roštěnky
Napište svůj komentář k receptu

Primátorské roštěnky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Primátorské roštěnky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek hovězí roštěná
    • 4
      lžíce slunečnicový olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g majonéza
    • 100
      g bílý jogurt
    • 1
      špetka cukr krystal
    • 1
      lžíce bílé víno
    • pepř mletý
    • sůl
    • 100
      g kapie čerstvá nebo sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin odležet. Před přípravou je osolíme, opět potřeme olejem a opečeme po obou stranách na grilu (nebo na pánvičce na oleji) tak, aby byly uvnitř růžové.
2
Opečené roštěnky přeložíme na talíře, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme majonézou, promíchanou s jogurtem, cukrem, velmi drobně pokrájenou kapií a vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolkami a se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 12. 5. 2017 11:00

    ...recept je mezi nově komentovanými a žádný komentář nemá - po prověření, prosím, komentář vymažte, děkuji...

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 15:57

    Prosím o odstranění ŠPETKY u pepře a soli... a upřesnění, že se jedná o 100 g čerstvé nebo sterilované kápie. Takhle to vypadá že máme použít koření. O:-)

  • venyss venyss | 29. 7. 2010 14:24

    Omlouvám se,toto hodnocení se mi záhadně napsalo ke zcela jinému receptu,ani nevím,kde se mi tu vzal,můžete to prosím smazat?

  • venyss venyss | 29. 7. 2010 14:23

    Musím říct,že mě tento recept nadchnul,za prvé pro rychlost,s jakou jsem ho udělala a za druhé ta dobrota. Zasloužená jednička. Vyzkoušejte :-)

  • Jana Ponáhlá | 20. 5. 2005 14:55

    Tento recept znám z jednoho časopisu; Tento recept dělám jako sváteční jídlo a také svátečně chutná. Jako přílohu k tomu dělám i šunkovou nebo hráškovou rýži. Nejen exoticky nebo neobvykle pojmenovaná jídla chutnají výborně.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Burkina Faso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bílý jogurt Cukr krystal Eidam sýr Hovězí roštěná Kapie Kečup - jemný Majonéza Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Salát z grilované zeleniny

Salát z grilované zeleniny

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

Poslední sledované recepty

106
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
77
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
62
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Hvězda Kolji Šuvadová: Dojemná vzpomínka na zesnulou Barbaru Haščákovou (†43)

Hvězda Kolji Šuvadová: Dojemná vzpomínka na zesnulou Barbaru Haščákovou (†43)

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Pribináček domácí
Pribináček domácí
Pribiňáčkové řezy
Pribiňáčkové řezy
Pribináčkové řezy
Pribináčkové řezy
Princesky - sněhové
Princesky - sněhové
Princeznin dort
Princeznin dort
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety, základní recept
  • Recepty.cz
  • Primátorské roštěnky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact