• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Primátorské roštěnky
Napište svůj komentář k receptu

Primátorské roštěnky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Primátorské roštěnky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      plátek hovězí roštěná
    • 4
      lžíce slunečnicový olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 200
      g eidam sýr
    • 200
      g majonéza
    • 100
      g bílý jogurt
    • 1
      špetka cukr krystal
    • 1
      lžíce bílé víno
    • pepř mletý
    • sůl
    • 100
      g kapie čerstvá nebo sterilovaná

Postup přípravy receptu

1
Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin odležet. Před přípravou je osolíme, opět potřeme olejem a opečeme po obou stranách na grilu (nebo na pánvičce na oleji) tak, aby byly uvnitř růžové.
2
Opečené roštěnky přeložíme na talíře, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme majonézou, promíchanou s jogurtem, cukrem, velmi drobně pokrájenou kapií a vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolkami a se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.

Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O…

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 12. 5. 2017 11:00

    ...recept je mezi nově komentovanými a žádný komentář nemá - po prověření, prosím, komentář vymažte, děkuji...

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 15:57

    Prosím o odstranění ŠPETKY u pepře a soli... a upřesnění, že se jedná o 100 g čerstvé nebo sterilované kápie. Takhle to vypadá že máme použít koření. O:-)

  • venyss venyss | 29. 7. 2010 14:24

    Omlouvám se,toto hodnocení se mi záhadně napsalo ke zcela jinému receptu,ani nevím,kde se mi tu vzal,můžete to prosím smazat?

  • venyss venyss | 29. 7. 2010 14:23

    Musím říct,že mě tento recept nadchnul,za prvé pro rychlost,s jakou jsem ho udělala a za druhé ta dobrota. Zasloužená jednička. Vyzkoušejte :-)

  • Jana Ponáhlá | 20. 5. 2005 14:55

    Tento recept znám z jednoho časopisu; Tento recept dělám jako sváteční jídlo a také svátečně chutná. Jako přílohu k tomu dělám i šunkovou nebo hráškovou rýži. Nejen exoticky nebo neobvykle pojmenovaná jídla chutnají výborně.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Pečení Burkina Faso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bílý jogurt Cukr krystal Eidam sýr Hovězí roštěná Kapie Kečup - jemný Majonéza Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Škvarkové pagáčiky

Škvarkové pagáčiky

Americká pizza

Americká pizza

Sněhové pusinky na váhu

Sněhové pusinky na váhu

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Vegetariánský guláš

Vegetariánský guláš

Kořeněné chipsy z hlívy

Kořeněné chipsy z hlívy

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

134
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
130
Dýňová tortila
Dýňová tortila
111
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
102
Máslové řízky
Máslové řízky
43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Pribináček domácí
Pribináček domácí
Pribiňáčkové řezy
Pribiňáčkové řezy
Pribináčkové řezy
Pribináčkové řezy
Princesky - sněhové
Princesky - sněhové
Princeznin dort
Princeznin dort
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety, základní recept
  • Recepty.cz
  • Primátorské roštěnky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact