• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Prima špagety s mletým masem
Napište svůj komentář k receptu

Prima špagety s mletým masem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prima špagety s mletým masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      špagety
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g mleté maso
    • 6
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 100
      g tvrdý sýr
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno krájenou cibuli, opečeme na ní mleté maso, osolíme, opepříme a vmícháme utřený česnek a majoránku. Za stálého míchání opékáme ze všech stran při střední teplotě.
2
Mezitím si dle návodu uvaříme špagety, scedíme a necháme okapat. Na talíř dáme špagety, přidáme horkou masovou směs, posypeme strouhaným sýrem a dle chuti přidáme kečup. Můžeme zdobit čerstvou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem

Špagety s mletým masem

Zapečené špagety s mletým masem

Zapečené špagety s mletým masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana Holá | 10. 2. 2009 19:20

    Dělám je hodně podobně jen taky přidávám masox a je to naprosto luxusní a jednoduchý recept!!! A když náhodou trochu masa zbyde, zapeču ho v troubě na toustových chlebech a posypu sýrem a je to naprosto úžasná dobrota!!!

  • Oldřich Gargulák | 5. 8. 2008 17:45

    Ubrat česneku, rajčata nebo peláty dusit s masem, místo mariány bazalku a budou to ŠPAGETY S RAGŮ. Když po struhadle přejedete Parmazánem nebo naší Gran Morávií, tak talíře budou vylizovat aj Taliáni...

  • alžběta pěkná | 5. 8. 2008 16:47

    moje mamka to dela s rajcatovou konzervou kde jsou i kusy rajcat a to je mnohem lepsi nez kecup nebo obycejne protlaky. ale musi se tam jeste pridat cukr aby to nebylo moc kysele a oregano to tam dela dobrou chut. kdo rad experimentuje muze zkusit pridat i trosku skorice, to udela dobrou chut hodne podobnou pravym italskym spagetam. tdava ty konzervy dve a kdyz je to moc ridke tak staci troska svetle instatni jisky. ja tohle jidlo zboznuju :)

  • Simča Sládková | 21. 7. 2008 01:15

    Tohle také vaříme - je to rychlovka a není to drahé. Do masa přidávám i oregáno a tak 2 - 3 lžičky kečupu. A v období hub tak 2 - 3 hrsti nadrobno nakrájných hub. A protože manžel je omáčkový, tak si smíchám lžičku škrobu v cca 2 dl vody, vliji do masové směsi a krátce povařím.

  • Jan Nový | 20. 7. 2008 22:20

    Já doporučuji namísto masa použít kočičí konzervu - nejlépe Kitekat s tuňákem. Špagety jsou pak pikantní, mají netradiční chuť a navíc ušetříte...

  • Blanka | 6. 4. 2008 18:36

    Recept výborný. Opravdu to byla (hlavně díky oregánu, bazalce a tymiánu) chuť jak v italské restauraci. Jen jsem bohužel natrefila na špatné mleté maso. Ale i tak recept ukládám a děkuji!

  • Danka Snášelová | 25. 7. 2007 14:59

    Uvedený recept dělám již delší dobu a všichni mají boule za ušima. Syn nemá rád mleté maso, ale v této omáčce ho miluje (je to takové haše v pikantní rajčatové omáčce). Na zvýraznění chuti je důležitý ČESNEK a OREGÁNO. Na cibulce orestuji mlété maso, které se snažím od sebe oddělit (rozcupovat) na velice malé kousky - drobečky. Potom přidám rozmačkaný česnek (kterým doopravdy nešetřím). Podliji vodou, přidám rajský protlak, kečup, sůl a nechám asi 15 minut dusit. My máme raději více omáčky, proto ke konci vaření přidám ještě více vody (vývar, masox,). Nakonec zahustím instatní světlou jíškou (Knorr). Dochutím sušeným oregánem, bazalkou, vegetou. Příloha:špagety. Hodí se i brambory. Recept hodnotím 1.

  • Zuzana D. | 24. 7. 2007 17:40

    Jo ještě: když se maso osmaží,podlévám ho masoxem a kečup přidávám hned.Pak nechám ještě tak 5-10min povařit.Maso má pak výraznější chuť

  • Zuzana D. | 24. 7. 2007 17:37

    chytrolini toho nakecaaji,ze anonyme?ale skutek utek.Dva roky myslim nejsou tak dlouha doba na to abys mohla delat ramena.Jinak spagety miluju a tanhle recept obzvlast!Takze vsem MILÝM kuchařkám zdar

  • anna | 31. 7. 2006 12:34

    ahojky, tohle vařím pokaždé když dělám špagety a myslíte si , že zbyde? Omyl, vyblízaný talíře i mísa, ve který potom nechávám "zbytek" na potom,ale vždy ji jen ušpiním, protože rodina to stihne zblajznout hned, takže žádný na "potom" není. výborný to je.

  • Lucie Hrabcová | 29. 7. 2006 12:22

    Myslím,že každý recept je dobrý, záleží na kuchařce!!!! To je pro ANONYMA!!!!!!!

  • Michaela Atherton | 27. 7. 2006 15:56

    Misto kecupu davam do masa omacku na Bolonske spagety, maso mi prijde chutnejsi.

  • péta | 27. 7. 2006 15:30

    také přidávám do masa již kečup, protlak nebo steril. rajčata v protlaku, místo majoránky dávám tymián, výborný recept

  • Romana | 10. 7. 2006 15:34

    Anonyme, když už děláš dva roky kukařku, můžeš napsat nějaký lepší.

  • Anonym | 10. 7. 2006 14:10

    už dva roky delam kuchařku a takový spatny recept jsem už dlouho nevidela

  • Petr | 23. 5. 2006 15:18

    Fakt super, ja to dělam tak, že vmicham velkou Lahev kečupu domasa jestě při vaření a nechám to ješte tak 10 minut

  • Monika Petřvalská | 3. 6. 2005 12:58

    Opravdu můžu jenom doporučit. Rychlé jídlo a hlavně chutné i levné, připíchali jsme kečup rovnou a chutnalo to i mému tříletému synovi. Akorát to nechat chvíli uležet aby ten česnek se trošku uležel. Jinak báječné.

  • myška Jenny | 5. 4. 2005 21:26

    Moc dobré, rychlé a masové. Přidávám též rajský protlak a k majoránce přidám bazalku. Bazalka je bazalka a žádné jiné koření nemá takovou chuť.

  • eva | 5. 4. 2005 16:29

    Ano, rychle a dobre....

  • abu | 15. 11. 2004 18:23

    Fakt vynikající, jen ten kečup vmíchám do opečeného masa ještě při vaření. Nebo i rajský protlak.

  • HANKA | 15. 11. 2004 17:55

    Můžu doporučit,je to rychlé a dobré.

  • Jarda | 25. 8. 2004 19:59

    To nevypadá špatně, myslím že se do toho půjdu, není to náročné a je do docela rychlé... a je tam maso...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody
Maso Přílohy Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Mleté maso Pepř mletý Rostlinný olej Špagety Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Zeleninová polévka s pohankou

Zeleninová polévka s pohankou

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Asijský kuskus

Asijský kuskus

Banánovo-jahodový dort

Banánovo-jahodový dort

Kus Kus (Cous Cous)

Kus Kus (Cous Cous)

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

61
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
41
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
35
Švestková povidla
Švestková povidla
30
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a slaninou
Smaženky z vánočky s…
29
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz O 30 kilo lehčí Etzler (60) o partnerce Heleně (44): Jsem připravený, že mě opustí

O 30 kilo lehčí Etzler (60) o partnerce Heleně (44): Jsem připravený, že mě opustí

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Prima špagety s mletým masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact