Zní to úúúžasně budu muset vyzkoušet.
Petrusko, pecu to od oka, az je vejce hotove - tak zhruba 10-15 min na 180° v rozpalene troube. Sklenicku namacim do mouky, delaji se pak lepe dulky:-) Nebojte se, podeberete velkou lzici zvanou "lopatku" a pujde to!
Prosím vás a jak dlouho se to asi tak peče, dokud se neudělá to vajíčko?Ta kaše se pak musí hrozně špatně vyndavat né?
Musím to vyzkoušet na Velikonoce i s tou krkovicí,chtěla jsem něco nového a díky Vám,paní Nováková, už vím, co to bude.Už se moc těším,jaký sklidím úspěch. :-)
Vypada to velmi dobre.Davam do oblibenych.
Kuchyně je zřejmě vaše království. Nerada vařím a když čtu takový recept, představím si, kolik to obnáší práce a mám po chuti.
Je to bramborová kaše, takže vařené:-)
Mám dotaz. Nepochopila jsem jaké ty brambory mají být, jestli syrové, vařené nebo pomačkané jako kaše. Díky
Paní Airan,Vaše recepty se mi osvědčují,i toto vypadá náramně,zkusím to v neděli i s tou rolkou.S tím špenátem si to usnadním-v Lidlu prodávají mražený špenát se smetanou,který stačí jen rozmrazit-je už zahuštěn a ochucen muškátem,je to pro mě nezvyklá kombinace,ale k bramborové kaši je to super a hlavně šetří čas při složitějším receptu-mám čtyři děti :o) Monika N.