Nejdříve upečeme bramboráky. Nejlepší je upéct celopánvičkové. Cibuli nakrájíme na nudličky a necháme zesklovatět na trošce oleje. Přidáme kuřecí prsa nakrájená na menší kousky a lehce opečeme. Poté přilijeme lečo a dusíme do změknutí a zhoustnutí.
2
Podáváme tak,že na talíř dáme bramborák, který zalijeme řezankou, a vše zasypeme strouhaným sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milena Adamová
|25. 1. 2007 12:56
ja to delam k hranolkam a je to vyborne! Je treba trochu aoslit a opeprit.
janca
|3. 6. 2006 20:01
super jedlo....leco sa dá nahradit aj jednou z omacok uncle bens....výborné....:)
Radka K.
|1. 6. 2006 13:23
Také dělám bramborák s gulášem, k tomu salát z kysaného zelí. Vynikající! A tato varianta musí být také výborná. Vyzkouším.
Marsí
|1. 6. 2006 11:48
Dámy dělám něco podobného...už teď mi teče slinka jen o tom píšu....na talíř položím bramborák, na půlku naleju guláš, přehnu bramborák a potřu tatarkou....úúúúúžasně dobré..:))))
Marie Horáková
|1. 6. 2006 11:35
Zrovna dnes se to chystám připravit k večeři, ale směs dám na bramborák a stočím jako palačinku. Nedávám sterilované lečo, ale s kuřecím masem podusím čerstvou zeleninu / jako na lečo/ a vmíchám trochu kečupu.
Jaroslava Oumarová
|1. 6. 2006 09:31
Cmundičky můžeme v jakékoliv podobě a s jakoukoliv přílohou:-))))))))) Díky.