• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Příbramská řezanka na bramboráku
Napište svůj komentář k receptu

Příbramská řezanka na bramboráku

autor: Eva Kaiserová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Příbramská řezanka na bramboráku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks cibule
    • 2
      sklenice zeleninové lečo
    • 150
      g eidam sýr
    • 1
      ks těsto na bramboráky

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve upečeme bramboráky. Nejlepší je upéct celopánvičkové. Cibuli nakrájíme na nudličky a necháme zesklovatět na trošce oleje. Přidáme kuřecí prsa nakrájená na menší kousky a lehce opečeme. Poté přilijeme lečo a dusíme do změknutí a zhoustnutí.
2
Podáváme tak,že na talíř dáme bramborák, který zalijeme řezankou, a vše zasypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Karbanátky v bramboráku

Karbanátky v bramboráku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milena Adamová | 25. 1. 2007 12:56

    ja to delam k hranolkam a je to vyborne! Je treba trochu aoslit a opeprit.

  • janca | 3. 6. 2006 20:01

    super jedlo....leco sa dá nahradit aj jednou z omacok uncle bens....výborné....:)

  • Radka K. | 1. 6. 2006 13:23

    Také dělám bramborák s gulášem, k tomu salát z kysaného zelí. Vynikající! A tato varianta musí být také výborná. Vyzkouším.

  • Marsí | 1. 6. 2006 11:48

    Dámy dělám něco podobného...už teď mi teče slinka jen o tom píšu....na talíř položím bramborák, na půlku naleju guláš, přehnu bramborák a potřu tatarkou....úúúúúžasně dobré..:))))

  • Marie Horáková | 1. 6. 2006 11:35

    Zrovna dnes se to chystám připravit k večeři, ale směs dám na bramborák a stočím jako palačinku. Nedávám sterilované lečo, ale s kuřecím masem podusím čerstvou zeleninu / jako na lečo/ a vmíchám trochu kečupu.

  • Jaroslava Oumarová | 1. 6. 2006 09:31

    Cmundičky můžeme v jakékoliv podobě a s jakoukoliv přílohou:-))))))))) Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Eidam sýr Kuřecí prsa Těsto na bramboráky Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Borůvkový (višňový)  likér

Borůvkový (višňový) likér

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

113
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
61
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
44
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
36
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
34
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Příbramská řezanka na bramboráku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact