![Uzená řezanka pana Kavalíra Uzená řezanka pana Kavalíra](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jYhlFMV9/h222w297t.jpg)
ja to delam k hranolkam a je to vyborne! Je treba trochu aoslit a opeprit.
super jedlo....leco sa dá nahradit aj jednou z omacok uncle bens....výborné....:)
Také dělám bramborák s gulášem, k tomu salát z kysaného zelí. Vynikající! A tato varianta musí být také výborná. Vyzkouším.
Dámy dělám něco podobného...už teď mi teče slinka jen o tom píšu....na talíř položím bramborák, na půlku naleju guláš, přehnu bramborák a potřu tatarkou....úúúúúžasně dobré..:))))
Zrovna dnes se to chystám připravit k večeři, ale směs dám na bramborák a stočím jako palačinku. Nedávám sterilované lečo, ale s kuřecím masem podusím čerstvou zeleninu / jako na lečo/ a vmíchám trochu kečupu.
Cmundičky můžeme v jakékoliv podobě a s jakoukoliv přílohou:-))))))))) Díky.