• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pribináček domácí
Napište svůj komentář k receptu

Pribináček domácí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 66
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pribináček domácí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g netučný tvaroh
    • 1
      ks šlehačka
    • 2
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Vše šleháme v elektrickém šlehači dohladka, chceme-li pribináček s příchutí, přidáme současně se základními surovinami příslušné dochucovadlo (džem, kakao, žloutek, vanilkový cukr, banány...).Vypočítala jsem, že tento pribináček vyjde o 60% levněji než stejné množství v obchodě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Domácí kokosový pribináček

Domácí kokosový pribináček

Domácí pribináček smetanový

Domácí pribináček smetanový

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • liana | 19. 8. 2014 14:32

    Levné, jednouché jak facka a hlavně výborné :))) jen místo moučky jsem dala vanilkový cukr ;-)

  • lenkalvb
    lenkalvb | 22. 6. 2014 14:54

    Fakt výborný!!! děkuji za recept!! :-*

  • vovec | 28. 2. 2012 21:22

    Já dávám 1 ušlehanou šlehačku na dva tvarohy ve vaničce a 2 lžíce vanilkového cukru (ten si také dělám sama,do 5 l sklenice nasypu pískový cukr a dám do něj 1 rozřízlý vanilkový lusk) a je to vynikající. Dělám si ho takhle už asi 30 let a je to jedinný mléčný výrobek,který jím.

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 22:17

    Supr, dělám pravidelně ke každým lívancům a vdolkům. Prcek vždy zbaští více samotného pribináčku než lívanců :)))

  • SonaK. | 26. 2. 2011 09:31

    úžasný, taky jsem místo cukru moučky dala dva vanilkové cukry a je opravdu velmi podobný originálu

  • Marie Zvěřinová | 17. 9. 2009 09:49

    Dala jsem méně moučk. cukru a místo něj přidala dva vanilkové cukry. A musím říct, že byl od originálu k nepoznání!! Opravdu vynikající!

  • pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:36

    Udělala jsem svému 4letému synovci k snídani, když u nás byl přes svátky a byl nadšen a my taky, z toho jak to do něj padalo!

  • Tereza J. | 26. 11. 2008 18:06

    Tiež si myslím to, čo Di. Takto vychovávali naše babičky mamky, mamky nás a my svoje deti. A mlieko žiadne pasterizované, ale rovno od kravy, a teda bolo tvarohu a domáceho masla dosť. My sme bývali v meste, ale uvedené produkty sa nosili od babičkinej sestry, ktorá bývala na dedine a kravy chovala. Moje deti jedli presne tak ako píše Di. Popri malých deťoch som vyradila bravčové, znížila množstvo soli, obmedzila tuk, pribudlo oveľa viac zeleniny. Ale jedli aj pirohy, halušky atď. Ryby veľmi často. výsledok bol ten, že k lekárke sme chodili na očkovanie, po potvrdenie do tábora a preventívne prehliadky, pretože od 6. rokov športovali. Dnes majú 32 a 34 rokov a jeden jediný zubný kaz nemajú. Ja som vyrástla rovnako a môžem sa pochváliť hustotou kostí ako v 35 rokoch, podľa lekárky. Žiadny extrém nie je dobrý. Nevidím dôvod nejesť tvaroh.

  • Di - | 26. 11. 2008 17:36

    Víte, Romano, ono je to každou chvíli jinak. To, co se dnes vřele doporučuje, se zítra zavrhuje a naopak. Náš Ondra jedl od jednoho roku prakticky vše (samozřejmě jsme nekořenili, maso jedli libové apod.) Když něco nechtěl, tak jsme mu to nenutili. No a vyrostl z něj chlap jako hora!

  • Marie Zvěřinová | 26. 11. 2008 16:25

    Dělala jsem ze smetany z domácího mléka a i když normálně moc našlehat nejde, v tomhle pribiňáku je výborná. Opravdu lahoda.

  • Romana * | 26. 11. 2008 15:37

    Někde na internetu jsem četla, že by děti tvaroh (a ryby a ještě cosi) neměly dostávat až do tří let. Hmm. Jinde zase píšou do dvou let. Čert aby se v tom vyznal.

  • Hana Čejková | 21. 11. 2008 08:08

    vypadá to skvěle, určitě brzo vyzkouším

  • Radka Křížová | 12. 4. 2008 09:46

    dělala jsem to z jednoho tvarohu,jednoho bílého jogurtu-nízkotučného a jedné zakysané smetany-prostě jsem posbírala v ledničce mléčné výrobky co jim měla končit trvanlivost- a bylo to úžasné,lepší než kupovaný a hlavně mnohem levnější

  • hana Valentová | 12. 11. 2007 19:54

    tak přítel vzal místo šlehače ponorný mixér a hrudky jsou pryč...

  • hana Valentová | 6. 11. 2007 21:57

    Super, dobrota, jen se tvaroh pořádně nerozšlehal a měla jsem tam drobné hrudky, dělá to i vám??

  • Helena Š. | 26. 10. 2007 19:25

    Ještě lepší a zdravější je posypat tvaroh vanilkovým cukrem a cukrem podle chuti a postupně přidávat bílý jogurt namísto šlehačky.

  • Honza Krejza | 13. 10. 2007 13:10

    První recept, který jsem z tohoto webu vyzkoušel. Výdlek překvapil příjemně nejen mě, ale i každého kdo ochutnal.

  • vanesa | 6. 10. 2007 22:20

    skvely nema to chybu davam 1

  • Jitka Bublová | 3. 10. 2007 13:24

    Dělala jsem z vaničkového tvarohu, šlehačku jsem jako nevěřící Tomáš nejdřív ušlehala s půlkou ztužovače, pak opatrně zašlehala tvaroh a ještě zkombinovala z receptu na pribináček II. půlku zakysané smetany, proto jsem ještě pak přidala cukr. Vynikající, výborné, chuť to mělo opravdu jako pribináček, lehoučké, fakt to nemá chybu. Dík za recept a dávám 1.

  • Anna R | 29. 9. 2007 10:53

    Výborný, dělala jsem ze dvou tvarohů a jedné šlehačky, místo té druhé jsem tam zašlehala teplou čokoládu a nemělo to chybu. Dávám 1, nic jinýho ani dát nejde.

  • Jolana Janková | 26. 9. 2007 14:18

    Jo a dávám 1 a ještě jsem šlehačku šlehala s vanilkovým cukrem. Jana

  • Anonym | 26. 9. 2007 14:16

    Já jsem ho dělala z vaničkového tvarohu a šlehačku jsem ušlehala zvlášť a pak lehce stěrkou vmíchala do tvarohu. Nahoru jsme si dávali čokoládovou polevu a přiznávám se, že v pátek z 1 dávky, v sobotu ze 2 dávek a včera opět z jedné dávky. A to jsme doma tři. Výborné. Jana

  • alena | 23. 9. 2007 15:18

    dokonalé!

  • Jana Satinská | 16. 9. 2007 13:32

    Výborné, rychlé, dávám 1 :o)

  • Marsí | 10. 9. 2007 10:58

    Taková prkotinka a jak to šmakuje!...:-))))rychle hotové, prokládala jsem piškoty a kompotovanými mandarinkami, navrch posypala strouhanou čokoládou.Dávám za jedna..:-)

  • Marcela M. | 8. 9. 2007 20:01

    Raději ve vaničce, klasika dělá trochu hrudky.

  • lenka | 7. 9. 2007 21:20

    Porad´te jaký tvaroh?Ve vaničce,anebo klasika?

  • vilda babič | 5. 9. 2007 17:12

    naprosto skvělý, moc díky za recept !!!

  • Maťa Nepoviem | 29. 8. 2007 21:17

    Poznámka k tvarohu:-) Nejak ste pozabudli, že ten tuk je v tej šľahačke, takže vitamíny rozpustné v tuku (A, D, E), sa v pohode detičkám vstrebajú aj pri pridaní netučného tvarohu.Jasné, ani tučný tvaroh detičkám neuškodí, len som chcela uviesť veci na pravú mieru, keď tu sú ohlasy ohladne výživy detí:-)Všeobecne, k vstrebaniu týchto vitamínov aj u dospelákov stačí minimálne množstvo tuku, ktoré sa nájde aj v strave tzv. odtučnenej:-) Pre info:-)Inak Pribináčika si pridávam do obľúbených:-) Mám malého synáčika:-)

  • Marcy | 4. 8. 2007 16:24

    Já jsem slyšela že žloutky nehrají žádnou roli pokud jde o salmonelu!!uškodit můžou pouze bílky..

  • Petra Bukovská | 1. 8. 2007 12:37

    Děkuji za recept, jen musím dělat z dvojnásobné dávky, mým mlsounům moc chutná. Dávám 1*.

  • Marta Bochezová | 26. 7. 2007 10:52

    myslíte, že bych touto směsí mohla naplnit knedlíky nebo znáte lepší tvarohovou náplň?

  • Eva | 20. 7. 2007 00:54

    A ještě jednu poznámku k poznámce: NEtučný tvaroh tedy ani při obezitě a nutné dietě - v tom případě je rozhodně lepší omezit cukr.

  • Eva | 20. 7. 2007 00:52

    Poznámka k poznámce - zvláště malým dětem NEtučný tvaroh rozhodně NE. Dětem se vytváří mozková a nervová spojení a proto potřebují asi do 3 let dost tuku, hlavně živočišného, rozhodně tedy ne margaríny.

  • Milada Rezková | 29. 6. 2007 15:42

    Když jsem před 30 lety dělala pribináčka svým klukům,přidávavla jsem do tvarohu puding,popřípadě nějaké ovoce.

  • Zuzka | 28. 6. 2007 11:01

    Místo šlehačky jsem dala zakysanou smetanu, tuto hmotu jsem dala na piškůtky, nechala uležet a je to strašně dobré :o) Dávám za 1 !!!

  • KatkaR | 27. 6. 2007 17:15

    tak jsme to vyzkošeli, za asistence synka, jé jak ten byl důležitej :-) ozdobili jsme to piškotama a mandarinkama z kompotu a chutnalo nám

  • VeHr | 27. 6. 2007 13:03

    Všechny vás zdravím, tenhle tvaroh je fakt vynikající, zkuste místo šlehačky použít zakysanou smetanu, do misky dát pár piškotů, nějaké ovoce a po rozležení odolá málokterý "masožravec"

  • Jirka Š. | 27. 6. 2007 10:28

    Sandro, pokud se v použitém žloutku vyskytuje salmonela (a věřte, že občas tam je) a přes noc se to nechá v chladničce uležet, uvidíte, že do 8-mi hodin po konzumaci budete mít hodně napilno. Pro dítě je to dost nebezpečné. Každých 20 minut se počet bakterií téměř zdvojnásobí a to i při teplotě 10°C, která je v lednici běžně. Pro uležení raději bez žloutků, smetana pro chuť stačí

  • KatkaR | 26. 6. 2007 11:14

    tak tohle musím zkusit, vypadá to opravdu jednoduše, tak jsem zvědavá co tomu řekne náš cvrček :-)

  • Šárka Tkáčová | 26. 6. 2007 09:25

    Mílo,máš pravdu . Tvaroh se žloutkem ,vanil.cukrem a rozinkami mi žerou mé odrostlé děti přímo z pod rukou, když peču frgále. A to není ani šlehaný.

  • Mila Foglova | 26. 6. 2007 08:10

    ... a zkousel nekdo uslehat se zloutkem, vanilkovym cukrem a pak pridat rozinky? To je pochutnanicko ...

  • Jana Cz. | 25. 6. 2007 19:54

    Souhlasím s Wendy. Dětem do tří let se ani nemají podávat odtučněné či light potraviny.

  • sandra | 24. 6. 2007 20:00

    pokud večer ušleháte a necháte přes noc odpočinout v lednici,krásně se rozleží a ráno bude vypadat jako kupovaný pribiňák

  • Wendy | 23. 6. 2007 19:30

    Poznámka k poznámce k malé poznámce: také se přikláním k TUČNÉMU tvarohu, dětem rozhodně neuškodí!!! Nejedená se o vepřový bůček, ale o mléčný tuk! Pouze u obezních dětí a obezity obecně je vhodné omezovat veškeré tuky. Pamatujme, že některé vitamíny (A,D E,K) se bez tuků v organismu nejsou schopny vstřebat.

  • Gabriela Vejrychová | 23. 6. 2007 08:48

    Výborný je to ňamka malá to už ocenila je to za 1

  • Markéta Kohútová | 22. 6. 2007 20:30

    já když dělám tenhle tvaroh, tak ho nesladím moučkovým cukrem, ale vanilkovým..krásně to pak voní

  • Květa B. | 21. 6. 2007 16:41

    Tak tohle dělám běžně taky, je to tak jednoduché, že by mě nenapadlo to sem napsat.Teď v létě zašlehám ručním šlehačem jakékoliv ovoce, zůstanou tam kousky a je to vynikající.dělám raději více a část šoupnu v kelímkách do mražáku jako dobrou zmrzku.

  • Jana Křenková | 21. 6. 2007 13:55

    Pro děti je to dobrůtka.... dávám 1

  • katka lorencova | 20. 6. 2007 21:55

    Dneska sem ho dělala.Nevěděla sem jaky tam mám dát tvaroh.Dala sem ten v misce.Bylo to vynikající.Dávam za 1

  • Hedvika | 28. 2. 2007 14:10

    Nám dělala maminka Termix-to se tehdy prodávalo,nevím,jestli i teď...ale byl to 1vanilkový puding+0,4 l mléka(aby byl hustší)-uvařit a nechat schladnout.Pak vyšlehat se 3 asi polotučnými tvarohy a cukrem dle chuti.A bylo to skvělé třeba s ovocem.

  • Andra | 28. 2. 2007 13:39

    V každom prípade je to dobrota... dávam 1.

  • MartinV | 26. 2. 2007 00:23

    Poznámka k malé poznámce: zvláště dětem NEtučný tvaroh, bohatě stačí ta šlehačka. Tuky ano, ale rostlinné a kvalitní (hlavně k zelenině), jak již bylo mnohokrát psáno jinde

  • Denisa | 25. 2. 2007 18:11

    malá poznámka: dětem tvaroh určitě TUČNÝ - nikoli nízkotučné výrobky.... nízkotučné výrobky jedině v případě obezity a nutnosti dodržovat redukční dietu!!!!!

  • Marie Horáková | 19. 5. 2006 08:07

    Když děti byly malé, dělala jsem často, ale místo šlehačky jsem s tvarohem našlehala uvařený a částečně prochladlý puding. Bylo to moc dobré a asi i dietnější.

  • reny p. | 19. 5. 2006 02:18

    opravdu nejde oznamkovat,ale diky za bajecny napad.Ziju v cizine,kde je maly vyber jogurtu a ruznych tvarohovych dezertu,tak to muzu vyuzit a "vyrabet" sama doma.Kluky mam dva 5let a 6mesicu a ja sama rada takove namky......Kdyby nekdo vedel i jine figly,klidne pisnete na mail reny2@seznam.cz diky moc :-))

  • Anonym | 20. 4. 2006 13:10

    diky za tip

  • Majdalena | 10. 4. 2006 19:16

    Nedaří se mi tenhle recept oznámkovat. Ale určitě by to byla 1! Děkuji

  • Ester S. | 4. 11. 2005 11:59

    To vypada velice dobre, to zkusim!Nase 14mes. princezna vsechny ty pribinacky, lipanky, jurasky ap. uplne zboznuje. Tak a kdyz pisete, jak je to dobry, tak se do toho dam a vysledek napisu!

  • Evča | 17. 5. 2005 14:11

    Ještě jsem zapoměla napsat, že je možné také přidat strouhanou čokoládu a je stračatela.

  • Evča | 17. 5. 2005 14:10

    Já takto upravený tvaroh dávám na upečené piškotové těsto, které jsem potřela marmeládou, pak pokladu ovocem a zaleju buď čokoládou nebo želatinou. Nebo bez. Je to velice jedlé a děti to milují.

  • Dana M. | 17. 5. 2005 07:05

    Výborné s hořkým kakaem. A to už jsem docela velká holka ....

  • Jana Povolná | 10. 5. 2005 11:06

    Naše 16ti měsíční Kačka snědla 180g (3 pribiňáky) na posezení, až se jí dělali boule za ušima-odfoukla a usnula.Uvidím, jak to ohodnotí starší dcera až přijde ze školky,ale už teď vím,že to budu dělat docela často -je výborný.Díky - samotnou by mě to nenapadlo :-)

  • marcela slamdeckova | 7. 5. 2005 23:10

    vyzkousela jsem tento recept me chutnal ale dcera dava prednost kupovanemu...

  • Jana z VM | 20. 4. 2005 13:46

    Takto jsem připravovala pribináčky chlapcům, když byli malí. V osmdesátých letech byly k dostání pouze dvakrát v týdnu....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Ostatní Nepečené Pro děti Dopolední svačina Svačina Syrové Šlehání Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Moučkový cukr Netučný tvaroh Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík jako od babičky

Králík jako od babičky

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy

Dipy ke grilovanému masu - z červené…

Dětské tiramisu

Dětské tiramisu

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

80
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
64
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
58
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
48
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
45
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Prezidentský guláš II.
Prezidentský guláš II.
Priadkový koláč
Priadkový koláč
Pribináček
Pribináček
Pribiňáčkové řezy
Pribiňáčkové řezy
Pribináčkové řezy
Pribináčkové řezy
Primátorské roštěnky
Primátorské roštěnky
  • Recepty.cz
  • Pribináček domácí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact