• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Prezidentský guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Prezidentský guláš II.

autor: Iva Ticháčková
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prezidentský guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 2
      ks masox
    • 1
      l voda
    • maso jakékoliv - drůbeží, hovězí - nejlepší je vepřová plec
    • 3
      ks cibule velké - na drobno nakrájet
    • 5
      stroužek česnek drobně nakrájet
    • 3
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 3
      lžička kari jak kdo má rád
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Vše se promíchá, přidá se 1 l vody se dvěma masoxy a opět se promíchá. Dá se do pekáče, přikryje se alobalem a při 230 °C se peče asi 1 a 1/2 hodíny. Pekáč se neodkrývá.
2
Guláš je velmi dobrý a hlavně nevyžaduje žádnou pozornost! Vyzkoušela jsem přidat houby a byl také výborný.
3
Poznámka: nebojte se nechat guláš celou dobu přikrytý alobalem v troubě - nepřipálí se a tím solamylem je krásně zahuštěný.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kucerazd | 13. 1. 2013 13:17

    s gulášem to nemá nic společného, ale někomu to může chutnat

  • jindruch | 27. 11. 2011 11:13

    Znám a taky jsem vyzkoušela, je to rychlé, chutná dobře.

  • Mmmmys | 22. 4. 2011 16:52

    Dnes vyzkoušeno a musím říct že nemá chybičku. Dávám do oblíbených

  • Zdenka Kocmichová | 26. 5. 2010 19:37

    U nás jídlo prošlo, ale bomba to pro nás není. Oceňuji to, že se nemusí hlídat (mám i troubu, kterou lze načasovat). Pravý guláš chutná opravdu lépe (alespoň nám).

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:08

    Tento recept je úžasný!Koluje u nás v rodině a v práci,všem moc chutná!

  • zdenka supolova | 18. 2. 2010 20:10

    Je výborný a bez práce,já už jinak guláš nedělám.Zaslouží ne jednu,ale aspoň tři 1 !!!!Nedávám kari,to se do guláše zrovna nehodí,ale dám majoránku,do hotového,a taky gulášové koření místo toho všeho.

  • Monika Pavlova | 27. 4. 2009 10:10

    Díky za vynikající recept. Je jednoduchý a opravdu moc dobrý.

  • Michaela V | 25. 4. 2009 22:23

    Já ho dělala dnes a moc mě nenadchl,přidávám se k synovi autorky,že o guláši nemůže být řeč:-) Je to chutné jídlo,ale k oblíbeným u nás patřit nebude.

  • Jana Solcianska | 31. 1. 2009 16:08

    Dopadlo to vyborne. Manzelovi chutna kureci i hovezi zpusob stejne, ja radsi hovezi, prijde mi vic "gulasovejsi". Staci nechat v troube 2hod.

  • Jana Solcianska | 31. 1. 2009 16:07

    Dopadlo to vyborne. Manzelovi chutna kureci i hovezi zpusob stejne, ja radsi hovezi, prijde mi vic "gulasovejsi". Staci nechat v troube 2hod.

  • Jana Solcianska | 31. 1. 2009 12:03

    Zkousela jsem z kurecich prs a manzel naznal ze ho muzu pridat do "nasich" receptu. Na litr vody jsem pouzila jen pul kila masa a bohate stacilo. Dneska zkusim s hovezim a bez kari.

  • Vlaďka Benesová | 26. 1. 2009 08:55

    Nemám slov. Naučila jsem ho i mojí maminku a i ta si ho velmi pochvaluje. Mám kousek divočáka a už se těším jaký bude z tohoto masa. K té cibuli - když mám čas, tak ji osmahnu dorůžova.Po upečení tam není tak vidět a chuť je zase o kousíček pikantnější.

  • Martina Hrabakova | 16. 1. 2009 19:10

    Nemám slov. Dávám za jedna, škoda, že ještě nemůžu přidat hvězdičku.

  • Jana Čejková | 4. 1. 2009 16:36

    Ivo, musím uznat, že je to mňamina. Dneska jsem to dělala z hovězí kližky a bylo to mooooc dobré. Jen to opravdu chce zhruba tu půlhodinku navíc, aby maso bylo opravdu měkkoučké. Takže díky za dobrý a vlastně časově nenáročný recept, určitě si to zase někdy zopáknem :-) Jana

  • Jana Kutačová | 27. 12. 2008 19:05

    Musím moc pochválit!Je to perfektní,že se to opravdu nemusí hlídat.Dala jsem o něco více vody,tak po otevření pekáčku jsem ještě přisypala trochu strouhaného chleba.Podávala jsem s kolínkama a opravdu jsme si smlsli.Jen by mě zajímalo,jestli by se takto dalo udělat i hovězí maso.Asi by se musela trochu upravit délka doby pečení,myslím.Zkoušel to někdo?Díky za prima receptík.:o)

  • ladislava staffenová | 8. 11. 2008 14:10

    Jani - pokud fakt tam nechcete mít cibuli - jediná pomoc - kríjet nahrubo a vyndat. Nebo naopak - najemno a propasírovat.

  • Jana Nováková | 8. 11. 2008 13:41

    Dnes jsem vařila a chuťově opravdu výborný. Ale i přesto, že jsem cibuli nakrájela na jemno se při pečení vůbec nerozvařila. Omáčka je samá cibule a to já nerada. Můžete mi, prosím, někdo poradit co s tím?

  • Anna R. | 1. 10. 2008 09:08

    Je to jídlo úžasné na přípravu a nenáročné časově.Chutnalo nám, ale před synem nesmím říct, že je to guláš, dostává záchvat vzteku, že to s gulášem nemá nic společného. Nic to nemění na tom, že je to dobré.

  • Martina D. | 30. 9. 2008 14:31

    Opravdu výborný recept, už jsem ho dělala několikrát a vždycky se povedl. Toho kari dávám méně, to nemáme moc v oblibě. Asi 20 minut před doděláním přidávám syrové brambory, takže nemusím dělat žádnou přílohu zvlášť a hlavně brambory uvařené přímo v omáčce jsou vynikající. Díky za recept.

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2008 14:29

    Dobře jsem zvolila,napapala,díky za recept,už je u mě.no a halušky s bryndzou budou zítra.Jo,musela jsem jít koupit nový cedník na halušky,už tu jednou debata byla o těch skřítkách,prostě mi cedník někam schovali.Je mi jasné,že jen budu mít nový,tak se starý objeví.Tak budu mít dva,ale jinak - nemám důvod si stěžovat.Ještě vlastně díkyPatrickovi za Tzatziky,protože v salátku nemá chybu.Laďka

  • Jana Remková | 24. 6. 2008 11:00

    No,Laďko,tenhle guláš už jsem několikrát dělala,je fakt super,ale taky se mi jednou stalo a bylo to fakt na šlaktrefení,že jsem si všechno nachystala už večer a moc jsem se těšila na druhý den,až to zase uvařím a šup.... nešla mi trouba.Myslela jsem,že budu vraždit.Tak jsem byla nucená to dát do tlakáče(nakonec to nebylo špatné),ale v troubě je v troubě.No a Terezka by fakt zasloužila,že,taky jsem se mrkla večer kolem 20 hodiny a měla jsem sliny až na kolena.Odolala jsem!!! Jana

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2008 09:56

    Tak jsem zvědavá,hledala jsem rychlejší a jednodušší recept,potřebovala jsem do města,manželovi to nachystala podle receptu a ať se stará :-)),jelikož se mu recept také líbil,tak prý klidně můžu přijít až v poledne.takže pak dám vědět,ale podle ingrediencí a způsobu přípravy se odvážím tvrdit,že se i naobědvám :-)).Pro Terezku a Janu: že já včera četla komentář o haluškách,víte,co to se mnou dělalo v půl jedenácté večer?Tohle jsou občas fakt nebezpečný stránky:-))) Zatím hezký den Laďka

  • Zdeňka Hodoušová | 18. 5. 2008 16:54

    Výborné!!! Dávám 1* Kari doma moc nemusíme, tak jsem dala koření na divočinu a trochu hořčice, jako přílohu knedlík a moc jsme si pochutnali!

  • Danka Snášelová | 27. 4. 2008 22:58

    Chválím, chválím, chválím. Výborný gulášek - samá chuť. Manžel se olizoval - přímo chrochtal a bylo mu fuk, jak se jídlo jmenuje. Bála jsem se, aby se maso nepřipálilo. Když jsem s velkou nedočkavostí po hodině a 15 minutách alobal odkryla, byla jsem milo překvapená. Šťáva se vůbec nevypařila (nemněla kam). Protože máme rádi více šťávy, tak příště přidám na 1kg masa 1 1/2 l vody. Dávám velikánskou 1*. Kdo nevyzkoušel, tak neváhejte.

  • Alena | 11. 4. 2008 08:23

    Vynikajúci nápad a vďaka za ten získaný čas - okrem výborného jedla samozrejme. Robila som ho z vykostených kuracích stehien a v jenskej mise aj s vrchnákom, cibuľu som dala na kolieska a pridala aj papriku na kolieska - krásne to vyzeralo a namiesto masoxu gulášové korenie a trošku chili...... s ryžou - všetkým chutilo, určite zopakujeme a skúsime aj iné variácie

  • radoslava lojkásková | 8. 4. 2008 14:45

    Vynikající: chuťově a nízkou pracností. Vařila jsem v něděli s těstovinami, a protože máme rádi více šťávy, přidala jsem ještě půl litru vody se lžící solamylu. Dávám za jedna!

  • Petra | 7. 4. 2008 10:40

    Recept je vynikající, vařila jsem guláš k sobotnímu obědu. Jako přílohu jsem zvolila brambor. knedlíky.Všem se nám dělaly "boule za ušima"

  • Lenka walová | 7. 4. 2008 09:10

    Podle Lucky jsem zkusila římský hrnec (poprvé) a guláš vyšel skvěle. Moc nám všem chutnal a byl to opravdu guláš, k číně to mělo dost daleko. Měli jsme to s knedlíkem a jen se zaprášilo. Děkuji za recept.

  • Petr B | 6. 4. 2008 10:12

    Název guláš je dost zavádějící, ale jídlo je to věru moc dobroučké. Přejedli jsme se celá rodinka k obědu i k večeři. Určitě si to znovu někdy ukuchtíme :o) Rozhodně to doporučuji s rýží, jelikož je to něco jako čína...

  • Lucka | 2. 4. 2008 14:45

    Dnes jsem to zkusila v římském hrnci,normálně s poklicí,bez alobalu.Vyšel parádně.

  • Marcela Machotková | 2. 4. 2008 14:03

    Jakou máte zkušenost s ohříváním pokrmů zahuštěných škrobem? Já dost bídnou, vždycky mi to zeřídne. Guláš vypadá velmi lákavě, ráda bych ho zkusila. Díky MarcelaP.S. guláš z kila masa ve dvou nesníme, ale z menšího množství ho nechci dělat, když se ohřeje, bývá ještě lepší:-)

  • Miky | 31. 3. 2008 20:17

    Výborný a jednoduchý guláš.Myslím ale,že stačí jeden masox.

  • Ostružina Lesní | 16. 3. 2008 12:58

    Jednoduché a moc dobré!!

  • DankaT. | 12. 12. 2007 13:07

    Pro nás velká dobrota... dáváme jedničku podtrženou a hvězdičku k tomu. Líbí se mi rychlá příprava a pak už se "vaří" samo. A je jedno jak se jídlo jmenuje - jestli guláš - nebo jinak. Je to opravdu moc dobré. Jako přílohu jsem dala rýži, což je taky rychlé a dobré a kukuřici a hrášek, protože to mají naše děti rádi. A než se samo uvařilo, tak jsem zvládla generální úklid obýváku :-)

  • Libor Placek | 18. 9. 2007 20:30

    No asi budu v opozici ale toto mohl gulášem nazvat pouze ten, kdo dobrý guláš nikdy neochutnal. Chuťově to špatné není (masox udělá svoje), příprava je pohodlná, ale guláš to opravdu není. Když zakvedlám v hrnci mouku, vodu, sůl, ocet, sůl, cukr a vajíčka a dám to upéct, taky nebudu tvrdit že jsem udělal kremrole. Recept dobrý ale pod jiným, nezavádějícím názvem.

  • Jana Peková | 28. 5. 2007 18:38

    Vynikající pokrm.Určitě vhodný i pro ty,kdo nemohou smažená a mastná jídla.Zaslouží si 1.

  • Jana Remková | 28. 5. 2007 12:27

    právě jsem dodělala podobný recept zvaný nevařený guláš a musím moc pochválit.Je to bez práce je moc dobrý.Nevím,proč by v guláši nemohl být solamyl,mi ta šťáva moc chutnala a určitě je to trochu dietnější.Jana

  • Anonym | 4. 5. 2007 17:47

    Solamyl do guláše? Běs.

  • Gabriela Paulová | 4. 5. 2007 11:38

    Já gratuluju autorce, je to výtečný gulášek. Hledala jsem rychlý a jednoduchý recept na guláš a po ochutnání je ke všemu skutečně vynikající. Právě zapíjím vychlazeným pivkem a pořád tomu nemůžu uvěřit, že se mi to tak povedlo. Děkuju moc!

  • SV | 2. 12. 2006 13:01

    No tento guláš je opravdová dobrota. Povedl se na jedničku a taky tak všem chutnal.

  • Maruš | 27. 10. 2006 15:45

    Hanko,dík za odpověď.Já mám hrnec dost velký,tak to někdy v něm udělám.

  • Hana Rožníčková | 27. 10. 2006 14:30

    Maruš, ráno jsem měla dilema v čem guláš udělat. Také jsem to chtěla v římském hrnci vyzkoušet, ale měla jsem víc jak kilo masa a bála jsem se, aby se mi to tam vešlo. Ale jinak si myslím, že by to šlo, dělala jsem z vepř. plece a dala jsem na litr vody jen jeden masox. Myslím, že to bohatě stačilo.

  • Maruš | 27. 10. 2006 13:49

    Mohla bych se zeptat,jestli někdo zkoušel dělat v římském hrnci? Myslím,že by to šlo v něm udělat.Děkuji.

  • Hana Rožníčková | 27. 10. 2006 13:19

    Tak tohle je bomba, sice jsem se v poločase jukla do hrnce, ale příšte už nemusím - fakt se to nemusí hlídat. Udělala jsem k tomu houskový knedlík, asi jsem dala trochu víc chilli papriček, takže to má říz, ale pivečko to spravilo. Už mám v oblíbených a budu dělat častěji, je to bezpracné, ale výýborné.

  • Hana Rožníčková | 27. 10. 2006 10:18

    Právě jsem gulášek šoupla do trouby a jsem na to móóc zvědavá. Až ochutnám dám vědět jaké to bylo.

  • Iva Ticháčková | 29. 9. 2006 17:09

    Jaképak zklamání - naopak, každá zkušenost se vítá. Já mám tento recept z jiných stránek a moc se mně líbilo a líbí, že se skutečně tu určenou dobu nemusím strachovat, že se bez zamíchání nepřipálí. Pokud je tomu tak i s Vaší technologií, je to prima. A co se týče ingrediencí, tak si myslím, že se opravdu může přidat, co kdo má rád. Kolegyně dokonce přidala pro chuť i točený salám.Zdravím.

  • ELA | 28. 9. 2006 21:09

    Doufám, že paní Ivu nezklamu - dělala jsem v klasickém "černém" hrnci s poklicí, hovězí kližku 2 hodiny. A dovolila jsem si udělat malé úpravy - použila jsem pouze "gulášové" koření, čerstvé pálivé papriky a na zahuštění kůrku staršího chleba. Výtečné!!

  • Iva Ticháčková | 28. 9. 2006 20:53

    Prezidentský guláš IIAlobal je nesmírně tepelně vodivý a tím, jak je rovnoměrně upevněn, tak se také rovnoměrně maso obdělává.

  • Hana Rožníčková | 28. 9. 2006 17:51

    Akorát nerozumím tomu, proč se to má přikrýt alobalem? Má to nějaký význam nebo se to může přikrýt poklicí?

  • ELA | 28. 9. 2006 17:35

    Vážená paní Ticháčková, MOC děkuji, právě jsem díky Vám úspěšně a na první pokus složila zkoušku z guláše ...Oběd zbaštila (a slovo pochvaly utrousila) dokonce i babička, která mi teď snad zase chvílli odpustí tenisáky v bačkorách a ve své posteli, které si tam tajně schovává moje psisko :). Díky

  • Marcela | 19. 9. 2006 13:44

    Tento guláš je vynikajúci.Kedže nerobievam knedle, upravila som si ho tak aby bol jedlý s chlebom. Pridala som papriku, rajčinu, bez kari (nemame ho radi) a jednu feferonku. Táto úprava mi velmi chutila a určite ním budem hostiť aj priateľov.

  • Iva Ticháčková | 19. 9. 2006 06:41

    Alenko, maso se krájí na kostky -jako na klasický guláš .

  • Alenka Aová | 18. 9. 2006 14:45

    Maso se normálně nakrájí na kostky? Díky

  • Lucie | 18. 9. 2006 13:46

    Dělala jsem ho v neděli,nevylo to špatné,ale jako "klasický" guláš mi to moc nepřipadalo,díky kari a solamylu to mělo trochu "čínský" šmrnc a tak mi k tomu knedlíky moc nepasovaly, spíš rýže.Ale bylo to dobré, to ano.

  • ivanka | 17. 9. 2006 23:10

    Dělám ho už takto dlouho a musím říct,že je to parada.žádné nádobí,žádné patlání,pobíhání,dodělávání...jen čekám...vyzkoušejte,je opravdu skvělý a všem bude chutnat už i proto,že je bez práce

  • Martina S. | 17. 9. 2006 12:50

    Tak jsem ho vyzkoušela - je výtečný, ještě chutnější než klasický. Dělala jsem z hovězího masa, nechala jsem ho v troubě ještě o půlhodinku dýl a opravdu se nikde ani trošinku nepřipálil. Cibuli jsem také krájela na kolečka. Díky za recept. Dávám za jedna.

  • Danuše Bednářová | 16. 9. 2006 20:31

    Dokonalé, skvělé.

  • Jitka Patková | 16. 9. 2006 01:41

    Doporučuji, opravdu jídlo, kterého se tu hoďku a půl nemusíte všímat, taky jsem nevěřícně obcházela troubu - výsledkem je výtečný gulášek, jiný už mi doma nechtějí....cibuli krájím na kolečka, česnek drtím a pokud mám navíc papriky, tak na proužky, i houby tam ničemu nevadí, ale to už jsou úpravy co dům dal....doporučuji!!!

  • Iva Ticháčková | 15. 9. 2006 12:36

    Nebudete litovat - zítra ho dělám k obědu s houskovým knedlíkem.Mějte se hezky - Iva.

  • Hana Rožníčková | 15. 9. 2006 09:10

    Tak to musím vyzkoušet, mám ráda jídla které se dělají sami.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kari Maso Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Bílkový chlebíček

Bílkový chlebíček

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

240
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
78
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
55
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
54
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
45
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Prezidentské maso
Prezidentské maso
Prezidentské řízky na bramborách
Prezidentské řízky na bramborách
Prezidentský beránek
Prezidentský beránek
Priadkový koláč
Priadkový koláč
Pribináček
Pribináček
Pribináček domácí
Pribináček domácí
  • Recepty.cz
  • Prezidentský guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact