• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Prezidentský guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Prezidentský guláš II.

autor: Iva Ticháčková
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prezidentský guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 2
      ks masox
    • 1
      l voda
    • maso jakékoliv - drůbeží, hovězí - nejlepší je vepřová plec
    • 3
      ks cibule velké - na drobno nakrájet
    • 5
      stroužek česnek drobně nakrájet
    • 3
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 3
      lžička kari jak kdo má rád
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Vše se promíchá, přidá se 1 l vody se dvěma masoxy a opět se promíchá. Dá se do pekáče, přikryje se alobalem a při 230 °C se peče asi 1 a 1/2 hodíny. Pekáč se neodkrývá.
2
Guláš je velmi dobrý a hlavně nevyžaduje žádnou pozornost! Vyzkoušela jsem přidat houby a byl také výborný.
3
Poznámka: nebojte se nechat guláš celou dobu přikrytý alobalem v troubě - nepřipálí se a tím solamylem je krásně zahuštěný.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Bramborový guláš

Bramborový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kucerazd | 13. 1. 2013 13:17

    s gulášem to nemá nic společného, ale někomu to může chutnat

  • jindruch | 27. 11. 2011 11:13

    Znám a taky jsem vyzkoušela, je to rychlé, chutná dobře.

  • Mmmmys | 22. 4. 2011 16:52

    Dnes vyzkoušeno a musím říct že nemá chybičku. Dávám do oblíbených

  • Zdenka Kocmichová | 26. 5. 2010 19:37

    U nás jídlo prošlo, ale bomba to pro nás není. Oceňuji to, že se nemusí hlídat (mám i troubu, kterou lze načasovat). Pravý guláš chutná opravdu lépe (alespoň nám).

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:08

    Tento recept je úžasný!Koluje u nás v rodině a v práci,všem moc chutná!

  • zdenka supolova | 18. 2. 2010 20:10

    Je výborný a bez práce,já už jinak guláš nedělám.Zaslouží ne jednu,ale aspoň tři 1 !!!!Nedávám kari,to se do guláše zrovna nehodí,ale dám majoránku,do hotového,a taky gulášové koření místo toho všeho.

  • Monika Pavlova | 27. 4. 2009 10:10

    Díky za vynikající recept. Je jednoduchý a opravdu moc dobrý.

  • Michaela V | 25. 4. 2009 22:23

    Já ho dělala dnes a moc mě nenadchl,přidávám se k synovi autorky,že o guláši nemůže být řeč:-) Je to chutné jídlo,ale k oblíbeným u nás patřit nebude.

  • Jana Solcianska | 31. 1. 2009 16:08

    Dopadlo to vyborne. Manzelovi chutna kureci i hovezi zpusob stejne, ja radsi hovezi, prijde mi vic "gulasovejsi". Staci nechat v troube 2hod.

  • Jana Solcianska | 31. 1. 2009 16:07

    Dopadlo to vyborne. Manzelovi chutna kureci i hovezi zpusob stejne, ja radsi hovezi, prijde mi vic "gulasovejsi". Staci nechat v troube 2hod.

  • Jana Solcianska | 31. 1. 2009 12:03

    Zkousela jsem z kurecich prs a manzel naznal ze ho muzu pridat do "nasich" receptu. Na litr vody jsem pouzila jen pul kila masa a bohate stacilo. Dneska zkusim s hovezim a bez kari.

  • Vlaďka Benesová | 26. 1. 2009 08:55

    Nemám slov. Naučila jsem ho i mojí maminku a i ta si ho velmi pochvaluje. Mám kousek divočáka a už se těším jaký bude z tohoto masa. K té cibuli - když mám čas, tak ji osmahnu dorůžova.Po upečení tam není tak vidět a chuť je zase o kousíček pikantnější.

  • Martina Hrabakova | 16. 1. 2009 19:10

    Nemám slov. Dávám za jedna, škoda, že ještě nemůžu přidat hvězdičku.

  • Jana Čejková | 4. 1. 2009 16:36

    Ivo, musím uznat, že je to mňamina. Dneska jsem to dělala z hovězí kližky a bylo to mooooc dobré. Jen to opravdu chce zhruba tu půlhodinku navíc, aby maso bylo opravdu měkkoučké. Takže díky za dobrý a vlastně časově nenáročný recept, určitě si to zase někdy zopáknem :-) Jana

  • Jana Kutačová | 27. 12. 2008 19:05

    Musím moc pochválit!Je to perfektní,že se to opravdu nemusí hlídat.Dala jsem o něco více vody,tak po otevření pekáčku jsem ještě přisypala trochu strouhaného chleba.Podávala jsem s kolínkama a opravdu jsme si smlsli.Jen by mě zajímalo,jestli by se takto dalo udělat i hovězí maso.Asi by se musela trochu upravit délka doby pečení,myslím.Zkoušel to někdo?Díky za prima receptík.:o)

  • ladislava staffenová | 8. 11. 2008 14:10

    Jani - pokud fakt tam nechcete mít cibuli - jediná pomoc - kríjet nahrubo a vyndat. Nebo naopak - najemno a propasírovat.

  • Jana Nováková | 8. 11. 2008 13:41

    Dnes jsem vařila a chuťově opravdu výborný. Ale i přesto, že jsem cibuli nakrájela na jemno se při pečení vůbec nerozvařila. Omáčka je samá cibule a to já nerada. Můžete mi, prosím, někdo poradit co s tím?

  • Anna R. | 1. 10. 2008 09:08

    Je to jídlo úžasné na přípravu a nenáročné časově.Chutnalo nám, ale před synem nesmím říct, že je to guláš, dostává záchvat vzteku, že to s gulášem nemá nic společného. Nic to nemění na tom, že je to dobré.

  • Martina D. | 30. 9. 2008 14:31

    Opravdu výborný recept, už jsem ho dělala několikrát a vždycky se povedl. Toho kari dávám méně, to nemáme moc v oblibě. Asi 20 minut před doděláním přidávám syrové brambory, takže nemusím dělat žádnou přílohu zvlášť a hlavně brambory uvařené přímo v omáčce jsou vynikající. Díky za recept.

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2008 14:29

    Dobře jsem zvolila,napapala,díky za recept,už je u mě.no a halušky s bryndzou budou zítra.Jo,musela jsem jít koupit nový cedník na halušky,už tu jednou debata byla o těch skřítkách,prostě mi cedník někam schovali.Je mi jasné,že jen budu mít nový,tak se starý objeví.Tak budu mít dva,ale jinak - nemám důvod si stěžovat.Ještě vlastně díkyPatrickovi za Tzatziky,protože v salátku nemá chybu.Laďka

  • Jana Remková | 24. 6. 2008 11:00

    No,Laďko,tenhle guláš už jsem několikrát dělala,je fakt super,ale taky se mi jednou stalo a bylo to fakt na šlaktrefení,že jsem si všechno nachystala už večer a moc jsem se těšila na druhý den,až to zase uvařím a šup.... nešla mi trouba.Myslela jsem,že budu vraždit.Tak jsem byla nucená to dát do tlakáče(nakonec to nebylo špatné),ale v troubě je v troubě.No a Terezka by fakt zasloužila,že,taky jsem se mrkla večer kolem 20 hodiny a měla jsem sliny až na kolena.Odolala jsem!!! Jana

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2008 09:56

    Tak jsem zvědavá,hledala jsem rychlejší a jednodušší recept,potřebovala jsem do města,manželovi to nachystala podle receptu a ať se stará :-)),jelikož se mu recept také líbil,tak prý klidně můžu přijít až v poledne.takže pak dám vědět,ale podle ingrediencí a způsobu přípravy se odvážím tvrdit,že se i naobědvám :-)).Pro Terezku a Janu: že já včera četla komentář o haluškách,víte,co to se mnou dělalo v půl jedenácté večer?Tohle jsou občas fakt nebezpečný stránky:-))) Zatím hezký den Laďka

  • Zdeňka Hodoušová | 18. 5. 2008 16:54

    Výborné!!! Dávám 1* Kari doma moc nemusíme, tak jsem dala koření na divočinu a trochu hořčice, jako přílohu knedlík a moc jsme si pochutnali!

  • Danka Snášelová | 27. 4. 2008 22:58

    Chválím, chválím, chválím. Výborný gulášek - samá chuť. Manžel se olizoval - přímo chrochtal a bylo mu fuk, jak se jídlo jmenuje. Bála jsem se, aby se maso nepřipálilo. Když jsem s velkou nedočkavostí po hodině a 15 minutách alobal odkryla, byla jsem milo překvapená. Šťáva se vůbec nevypařila (nemněla kam). Protože máme rádi více šťávy, tak příště přidám na 1kg masa 1 1/2 l vody. Dávám velikánskou 1*. Kdo nevyzkoušel, tak neváhejte.

  • Alena | 11. 4. 2008 08:23

    Vynikajúci nápad a vďaka za ten získaný čas - okrem výborného jedla samozrejme. Robila som ho z vykostených kuracích stehien a v jenskej mise aj s vrchnákom, cibuľu som dala na kolieska a pridala aj papriku na kolieska - krásne to vyzeralo a namiesto masoxu gulášové korenie a trošku chili...... s ryžou - všetkým chutilo, určite zopakujeme a skúsime aj iné variácie

  • radoslava lojkásková | 8. 4. 2008 14:45

    Vynikající: chuťově a nízkou pracností. Vařila jsem v něděli s těstovinami, a protože máme rádi více šťávy, přidala jsem ještě půl litru vody se lžící solamylu. Dávám za jedna!

  • Petra | 7. 4. 2008 10:40

    Recept je vynikající, vařila jsem guláš k sobotnímu obědu. Jako přílohu jsem zvolila brambor. knedlíky.Všem se nám dělaly "boule za ušima"

  • Lenka walová | 7. 4. 2008 09:10

    Podle Lucky jsem zkusila římský hrnec (poprvé) a guláš vyšel skvěle. Moc nám všem chutnal a byl to opravdu guláš, k číně to mělo dost daleko. Měli jsme to s knedlíkem a jen se zaprášilo. Děkuji za recept.

  • Petr B | 6. 4. 2008 10:12

    Název guláš je dost zavádějící, ale jídlo je to věru moc dobroučké. Přejedli jsme se celá rodinka k obědu i k večeři. Určitě si to znovu někdy ukuchtíme :o) Rozhodně to doporučuji s rýží, jelikož je to něco jako čína...

  • Lucka | 2. 4. 2008 14:45

    Dnes jsem to zkusila v římském hrnci,normálně s poklicí,bez alobalu.Vyšel parádně.

  • Marcela Machotková | 2. 4. 2008 14:03

    Jakou máte zkušenost s ohříváním pokrmů zahuštěných škrobem? Já dost bídnou, vždycky mi to zeřídne. Guláš vypadá velmi lákavě, ráda bych ho zkusila. Díky MarcelaP.S. guláš z kila masa ve dvou nesníme, ale z menšího množství ho nechci dělat, když se ohřeje, bývá ještě lepší:-)

  • Miky | 31. 3. 2008 20:17

    Výborný a jednoduchý guláš.Myslím ale,že stačí jeden masox.

  • Ostružina Lesní | 16. 3. 2008 12:58

    Jednoduché a moc dobré!!

  • DankaT. | 12. 12. 2007 13:07

    Pro nás velká dobrota... dáváme jedničku podtrženou a hvězdičku k tomu. Líbí se mi rychlá příprava a pak už se "vaří" samo. A je jedno jak se jídlo jmenuje - jestli guláš - nebo jinak. Je to opravdu moc dobré. Jako přílohu jsem dala rýži, což je taky rychlé a dobré a kukuřici a hrášek, protože to mají naše děti rádi. A než se samo uvařilo, tak jsem zvládla generální úklid obýváku :-)

  • Libor Placek | 18. 9. 2007 20:30

    No asi budu v opozici ale toto mohl gulášem nazvat pouze ten, kdo dobrý guláš nikdy neochutnal. Chuťově to špatné není (masox udělá svoje), příprava je pohodlná, ale guláš to opravdu není. Když zakvedlám v hrnci mouku, vodu, sůl, ocet, sůl, cukr a vajíčka a dám to upéct, taky nebudu tvrdit že jsem udělal kremrole. Recept dobrý ale pod jiným, nezavádějícím názvem.

  • Jana Peková | 28. 5. 2007 18:38

    Vynikající pokrm.Určitě vhodný i pro ty,kdo nemohou smažená a mastná jídla.Zaslouží si 1.

  • Jana Remková | 28. 5. 2007 12:27

    právě jsem dodělala podobný recept zvaný nevařený guláš a musím moc pochválit.Je to bez práce je moc dobrý.Nevím,proč by v guláši nemohl být solamyl,mi ta šťáva moc chutnala a určitě je to trochu dietnější.Jana

  • Anonym | 4. 5. 2007 17:47

    Solamyl do guláše? Běs.

  • Gabriela Paulová | 4. 5. 2007 11:38

    Já gratuluju autorce, je to výtečný gulášek. Hledala jsem rychlý a jednoduchý recept na guláš a po ochutnání je ke všemu skutečně vynikající. Právě zapíjím vychlazeným pivkem a pořád tomu nemůžu uvěřit, že se mi to tak povedlo. Děkuju moc!

  • SV | 2. 12. 2006 13:01

    No tento guláš je opravdová dobrota. Povedl se na jedničku a taky tak všem chutnal.

  • Maruš | 27. 10. 2006 15:45

    Hanko,dík za odpověď.Já mám hrnec dost velký,tak to někdy v něm udělám.

  • Hana Rožníčková | 27. 10. 2006 14:30

    Maruš, ráno jsem měla dilema v čem guláš udělat. Také jsem to chtěla v římském hrnci vyzkoušet, ale měla jsem víc jak kilo masa a bála jsem se, aby se mi to tam vešlo. Ale jinak si myslím, že by to šlo, dělala jsem z vepř. plece a dala jsem na litr vody jen jeden masox. Myslím, že to bohatě stačilo.

  • Maruš | 27. 10. 2006 13:49

    Mohla bych se zeptat,jestli někdo zkoušel dělat v římském hrnci? Myslím,že by to šlo v něm udělat.Děkuji.

  • Hana Rožníčková | 27. 10. 2006 13:19

    Tak tohle je bomba, sice jsem se v poločase jukla do hrnce, ale příšte už nemusím - fakt se to nemusí hlídat. Udělala jsem k tomu houskový knedlík, asi jsem dala trochu víc chilli papriček, takže to má říz, ale pivečko to spravilo. Už mám v oblíbených a budu dělat častěji, je to bezpracné, ale výýborné.

  • Hana Rožníčková | 27. 10. 2006 10:18

    Právě jsem gulášek šoupla do trouby a jsem na to móóc zvědavá. Až ochutnám dám vědět jaké to bylo.

  • Iva Ticháčková | 29. 9. 2006 17:09

    Jaképak zklamání - naopak, každá zkušenost se vítá. Já mám tento recept z jiných stránek a moc se mně líbilo a líbí, že se skutečně tu určenou dobu nemusím strachovat, že se bez zamíchání nepřipálí. Pokud je tomu tak i s Vaší technologií, je to prima. A co se týče ingrediencí, tak si myslím, že se opravdu může přidat, co kdo má rád. Kolegyně dokonce přidala pro chuť i točený salám.Zdravím.

  • ELA | 28. 9. 2006 21:09

    Doufám, že paní Ivu nezklamu - dělala jsem v klasickém "černém" hrnci s poklicí, hovězí kližku 2 hodiny. A dovolila jsem si udělat malé úpravy - použila jsem pouze "gulášové" koření, čerstvé pálivé papriky a na zahuštění kůrku staršího chleba. Výtečné!!

  • Iva Ticháčková | 28. 9. 2006 20:53

    Prezidentský guláš IIAlobal je nesmírně tepelně vodivý a tím, jak je rovnoměrně upevněn, tak se také rovnoměrně maso obdělává.

  • Hana Rožníčková | 28. 9. 2006 17:51

    Akorát nerozumím tomu, proč se to má přikrýt alobalem? Má to nějaký význam nebo se to může přikrýt poklicí?

  • ELA | 28. 9. 2006 17:35

    Vážená paní Ticháčková, MOC děkuji, právě jsem díky Vám úspěšně a na první pokus složila zkoušku z guláše ...Oběd zbaštila (a slovo pochvaly utrousila) dokonce i babička, která mi teď snad zase chvílli odpustí tenisáky v bačkorách a ve své posteli, které si tam tajně schovává moje psisko :). Díky

  • Marcela | 19. 9. 2006 13:44

    Tento guláš je vynikajúci.Kedže nerobievam knedle, upravila som si ho tak aby bol jedlý s chlebom. Pridala som papriku, rajčinu, bez kari (nemame ho radi) a jednu feferonku. Táto úprava mi velmi chutila a určite ním budem hostiť aj priateľov.

  • Iva Ticháčková | 19. 9. 2006 06:41

    Alenko, maso se krájí na kostky -jako na klasický guláš .

  • Alenka Aová | 18. 9. 2006 14:45

    Maso se normálně nakrájí na kostky? Díky

  • Lucie | 18. 9. 2006 13:46

    Dělala jsem ho v neděli,nevylo to špatné,ale jako "klasický" guláš mi to moc nepřipadalo,díky kari a solamylu to mělo trochu "čínský" šmrnc a tak mi k tomu knedlíky moc nepasovaly, spíš rýže.Ale bylo to dobré, to ano.

  • ivanka | 17. 9. 2006 23:10

    Dělám ho už takto dlouho a musím říct,že je to parada.žádné nádobí,žádné patlání,pobíhání,dodělávání...jen čekám...vyzkoušejte,je opravdu skvělý a všem bude chutnat už i proto,že je bez práce

  • Martina S. | 17. 9. 2006 12:50

    Tak jsem ho vyzkoušela - je výtečný, ještě chutnější než klasický. Dělala jsem z hovězího masa, nechala jsem ho v troubě ještě o půlhodinku dýl a opravdu se nikde ani trošinku nepřipálil. Cibuli jsem také krájela na kolečka. Díky za recept. Dávám za jedna.

  • Danuše Bednářová | 16. 9. 2006 20:31

    Dokonalé, skvělé.

  • Jitka Patková | 16. 9. 2006 01:41

    Doporučuji, opravdu jídlo, kterého se tu hoďku a půl nemusíte všímat, taky jsem nevěřícně obcházela troubu - výsledkem je výtečný gulášek, jiný už mi doma nechtějí....cibuli krájím na kolečka, česnek drtím a pokud mám navíc papriky, tak na proužky, i houby tam ničemu nevadí, ale to už jsou úpravy co dům dal....doporučuji!!!

  • Iva Ticháčková | 15. 9. 2006 12:36

    Nebudete litovat - zítra ho dělám k obědu s houskovým knedlíkem.Mějte se hezky - Iva.

  • Hana Rožníčková | 15. 9. 2006 09:10

    Tak to musím vyzkoušet, mám ráda jídla které se dělají sami.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kari Maso Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Kuřecí směs Indie

Kuřecí směs Indie

Pomazánka z tresčích jater II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Domácí chleba

Domácí chleba

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Dýně s kořenovou zeleninou

Dýně s kořenovou zeleninou

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

52
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
34
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
26
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
19
Šťáva z malin, jahod apod.
Šťáva z malin, jahod…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Prezidentské maso
Prezidentské maso
Prezidentské řízky na bramborách
Prezidentské řízky na bramborách
Prezidentský beránek
Prezidentský beránek
Priadkový koláč
Priadkový koláč
Pribináček
Pribináček
Pribináček domácí
Pribináček domácí
  • Recepty.cz
  • Prezidentský guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact