Z ovoce cukru a vody uvaříme kompot, scedíme a do šťávy zavaříme pudink rozmíchaný ve vodě a povaříme asi 2-3 minuty. Teplou šťávu s pudinkem přidáme k rozmixovanému ovoci a smícháme. Dáváme horké do skleniček a zavařujeme 20 minut při 80 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ondra
|5. 1. 2013 22:22
hranolky se delaji tak ze rozkrajis brambory a opatrne je das do troubi na dvacet minut a pak to muzes osolit
ondra
|5. 1. 2013 22:20
kolac malinovi pridate maliny a mouku jednu jakou a date 6 lzicek cukru a date do trouby
ondra
|5. 1. 2013 22:18
rozmiksujte jabko a pridejte cukr stoho se dela pire a je to vinikajici doporucuj :-) :-)
Berry
|1. 6. 2006 13:01
Obdobný recept dělám již léta, hlavně z jablek, a je opravdu výborný. Nejlepší je kombinace jablka s hruškami, cca 2:1. Pokud mi nevyjdou skleničky, dám hmotu do kelímků zamrazit, je to vynikající dřeň jak do pohárů, tak i místo zmrzliny jen tak na mlsání. Doma stále více vyžadují mraženou variantu.