Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Marináda na králíka nebo kuře
Kyprý jablkový koláč
Králík v zelenině s hořčicí
Hrachová kaše (moc dobrá)
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem