Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Posvícenské koláče z r. 1900
Linecké těsto pro začátečníky
Banánový chlebíček
Rybízová buchta s čokoládou
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Hermelínka-pomazánka
Prokládané brambory s cuketou -…
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Sýrovo-šunková pomazánka
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…