Holandský řízek - sekaný vepřový…
Krůtí řízek s paprikovou krustou
Pavlišovský řízek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem z krutich rizku a musim rict, ze naprosto skvele, velmi chutne, stavnate.
Smažit stačí 10 minut, jinak je to vysušené, ale je to vynikající.
Těstovinový salát s lososem
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Křupavé cibulové kroužky
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pomerančová marmeláda pro domácí…
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Avokádovo-bazalkové pesto
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree