Já mam tak trochu pocit že sice ano, každá trouba peče jinak, ale to spíš znamená charakteristiky ohledně proudění vzduchu a tím teploty v různých částech trouby, ne že nemá smysl udávat údaj o přibližné teplotě.
vzhledem k tomu,že každá trouba peče jinak tak je těžké radit na kolik a jak dlouho...to dá rozum... :-D
prosim vas ma se to zeli k tomu varit?
a kolik té žemle jako dva uřízlé kousky nebo jako dvě veky v celku?
...světlý prejt dělám od oka, stejně jako krvavý. Část dávám do užších folií na tlačenku a uvařím, část upeču v pekáči.
...pokud chcete, aby se k Vám odpověď dostala co nejdřív, raději se přihlašte. Autorka Vám ráda odpoví ;-) :-)
To je zase recept, Dobre upeceme. No ne, ja to snad neupecu dobre?????? Tak snad tam napisu, teplotu a dobu. TOhle nekdo zase nekde opsal a ani nevyzkousel.