• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Prdelky
Napište svůj komentář k receptu

Prdelky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 82
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prdelky
Prdelky
Prdelky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 240
      g hladká mouka
    • 100
      g máslo
    • 80
      g moučkový cukr
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks žloutek nebo 1 vejce
  • Bílková poleva
    • 2
      lžíce moučkový cukr prosátý
    • 1
      lžička bílek asi jako hrášku
    • 1
      lžička citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v hladké těsto, dáme na půl hodiny odpočinout do chladu. Pak vykrajujeme srdíčka, kterým odřízeme asi 1 cm špičky (záleží na velikosti vykrajovací formičky). Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 °C horkovzduch asi 8 minut. Po upečení slepujeme po dvou pikantní zavařeninou a bílkovou polevou nakreslíme dle fantazie kalhotky.
2
Tvary můžeme dělat z jakéhokoliv lineckého těsta. Jen doporučuji hladkou mouku a velmi jemný cukr, jinak budete mít prdelky rovnou s celulitidou!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slané prdelky

Slané prdelky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 12. 2014 19:18

    Nic moc na chuť :-(

  • colll | 20. 11. 2014 20:03

    Hnusný těste nejde rozválet a jsou to prdele děti koukali.!!

  • colll | 20. 11. 2014 20:03

    Hnusný těste nejde rozválet a jsou to prdele děti koukali.!!

  • colll | 20. 11. 2014 20:02

    Sprostý.

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 09:31

    Cukroví je moc dobré, ale znám chutnější. Veliký počet hlasování je spíše díky nápadu udělat tvar prdelek :)

  • silvik T.
    silvik T. | 16. 12. 2012 13:14

    Skvělé těsto se kterým se bezvadně pracuje a linecké je jemňounké :)

  • Růža | 18. 3. 2011 20:38

    je to supr napad ;-) jelikož máme moc rádi linecké, tak jsem využila tohoto receptu a na talířku to vypadalo fakt dobře!.... a ještě jsme se u toho zasmáli :-))

  • Olga Zehnalová | 25. 9. 2009 16:32

    Michaela, pridaj do polevy viac cukru a za kávovú lyžičku solamylu., poleva bude držať.

  • Michaela Linhartová | 25. 9. 2009 15:33

    Dělala jsem také, těsto se povedlo, ale horší je ta poleva, ta mi tekla. Koupila jsem si i barviva aby to bylo barevné a teklo to. Neví někdo jak udělat polevu? díky

  • Barbora B. | 10. 12. 2008 17:15

    Naozaj oroginalny a velmi vtipny napad :)

  • milena kubikova | 30. 12. 2007 22:50

    dnes som upiekla , nazdobila a poslala medzi spolocne dobroty na zajtrajsiu silvestrovsku tabulu. Uz len naskladane v krabici mali obrovsky uspech.....neviem si predstavit ake nadsenie vyvolaju naukladane na tackach, kde vyniknu v tych vsetkych trblietkach na stole...keby som mohla tak hodnotim za 1 kazdy den/.

  • Anonym | 12. 12. 2007 12:40

    dneska ke mě dokroužil mailem tenhle recept, doslova zkopírovaný včetně fota - až z Londýna

  • Valentinka I. | 6. 12. 2007 09:03

    Dávám jedna, právě je peču....děkuji za skvělý nápad.. :-))

  • Hela - | 5. 12. 2007 16:36

    Nenapadlo mě, že by to mohl někdo považovat za domýšlivost. Teď je období, kdy se tu brouzdáme a hledáme co udělat na Vánoce. A asi každý nejdřív prohlédne TOP. Když za měsíc ten nápad zmizí z povrchu země, nic se nestane. Ale tak za 3 týdny by mohl někoho rozesmát třeba jen jako prdelky jednohubky vykrojené z chleba s máslem zdobené kečupem, hořčicí, kořením, přes šablonu sypané paprikou atd, atd ...

  • Maci | 5. 12. 2007 06:24

    SUPER, SUPER......tak tohle nema chybu, at to koluje po internetu jak chce, pro me je to jednicka.Urcite je budu pect ted pred vanocema.....a tady zklidi veliky obdiv.....tim myslim v Americe!!!!!

  • Eliška | 4. 12. 2007 13:20

    Nezlobte se paní Helo, ale přijde mi od Vás trochu domýšlivé, myslet si, že zrovna "prdelky" musí být v top 100. Vždyť je tady 14,5 tisíce receptů.Je to sice hezký nápad, ale na druhé straně v podstatě obyčejné linecké.Taky jsem si všimla, že když se nějaký recept až moc přehnaně chválí, tak že se najde někdo, kdo už ty chvály nemůže číst a dá 5.To bylo asi i v tomto případě, protože pokud se nepletu, tak "prdelky" byly nedávno v top 10.

  • Kuchařka on-line | 4. 12. 2007 09:36

    Heli, nesmutněte "Prdelky" hojně kolují po internetu a všude sklízí jen obdiv a chválu :-)

  • Kuchařka on-line | 4. 12. 2007 09:24

    Heli, nesmutněte "Prdelky" hojne kolují po internetu a všude sklízí jen obdiv a chválu :-)

  • Hela - | 3. 12. 2007 23:32

    Jsem ráda, že se vám stále líbí, ale už 2 měsíce nikdo nehodnotil a já si myslím, že tady zase není více než 100 lepších receptů, než jsou Prdelky.

  • Jitka Malinová | 3. 12. 2007 10:18

    Perníky alá "prdelky" hotové ! Použila jsem srdíčka i na horní díl a ozdobila jsem je jako prasa :-) Vytvářela jsem dvoubarevné krajkové prádlo a musím říct, že to mělo u přítel i kolegů velký ohlas. Díky za inspiraci :-))

  • Iva Malá | 30. 11. 2007 15:12

    Černé nevím, ale užila bych extra tmavá poleva Carla - mají tak přímo označené.

  • Lucie | 30. 11. 2007 12:48

    Tak to je totálně hustýýýýýýýýýýýý!!! To letos určitě udělám a donesu do práce...to se asi všichni umlátí smíchy....jenom mi řekněte, kde seženete černé barvivo???

  • Anonym | 29. 11. 2007 13:52

    Na internetu jsem viděla upečené dámské plavky,jedno srdíčko jako kalhotky,druhé obráceně jako podprsenka.Nemělo to chybu.Evam

  • Jitka Malihová | 29. 11. 2007 13:35

    Hanko, též se o víkendu chystám na perníčky a prdelky budou pro přítele z perníkových srdíček jako dárek k Mikuláši :-)

  • Hana Ulrichová | 29. 11. 2007 12:12

    Protože jsem už nechtěla dělat další linecké těsto, udělala jsem je z perníčkového těsta. Je to perfektní typ pro vánoční recesi. Děkuji

  • Anonym | 21. 11. 2007 19:39

    To je jako nic,já byl mimo...

  • Lusinda | 21. 11. 2007 18:57

    Já vaším jménem p.Kováři nemluvím,ale pokud jsem si všimla,tak vám nevadí uveřejňování receptů z kuchařek,kalendářů,serverů,tak nevím proč to nejde i opačným směrem.

  • Kuchařka on-line | 21. 11. 2007 18:51

    Lusinda: tak to pozor, nemluvte prosim nasim jmenem, neprebirame zadne recepty z jinych serveru, pokud ano, cini tak uzivatele, kteri maji povinnost uvest zdroj. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Lusinda | 21. 11. 2007 18:33

    Tomuto serveru nevadí přejímání receptů z jiných serverů,tak by to nemělo vadit ani naopak,ne?

  • Hela - | 21. 11. 2007 16:49

    Jitko, mě osobně je to jedno, kdo si kam moje Prdelky dá nebo uveřejní. Jen nechci dělat problém tomuto serveru (píše se tu, že je to zakázáno). Ale pokud to jim nevadí... Chtěla jsem vám mailem poslat jinou fotku, protože těsto může být jakékoliv, ale bohužel jsem už žádnou nenašla, ani tu, co je tady uveřejněná. Tak si s tím naložte, jak uznáte. A jen na okraj, když jsem sem před časem dávala Strašidýlka, domnívala jsem se, že by se taky mohla líbit ... a nic.

  • Tereza J. | 21. 11. 2007 15:46

    Áno, ja som to dostala tiež mailom ale aj s receptom:)))

  • Lusinda | 21. 11. 2007 12:51

    Dávám za jedna Heli,směju se a pochechtávám-to je originální nápad.Jen aby ty mje spoďáry nedopadly jak ze stánku..:)

  • Zuzana Šindlerová | 21. 11. 2007 12:20

    Včera mně přišla fotka Prdelek mailem, ani tam nebyl recept, jen fotka, takže už to asi koluje po celé republice :-)))

  • Jitka Kopecká | 21. 11. 2007 09:37

    Helo, je to bezvadný nápad určitě ho letos použiji.Myslím že i jako zdobení na perníčky. Chci Vás požádat o svolení tento recept i s fotografií umístit na svůj web www.yorga.blog.cz samozřejmě s uvedením zdroje. Děkuji Jitka

  • Bob - | 2. 11. 2007 16:00

    Prdelky jsou úžasný, určitě budou na Vánoce!

  • Hela - | 11. 10. 2007 17:47

    Jarko, díky vaší jedničce se Prdelky opět vrátily do TOP. Sice na sté místo, ale zase mají šanci, že si jich někdo všimne a někomu vykouzílí na tváři úsměv. To asi nejvíc vadilo tomu, kdo jim nasekal ty pětky a tak zmizely nejen z prvního místa v TOP ale i z první stovky.

  • Jarka O. | 11. 10. 2007 15:16

    Tak, Helo, upečeno, slepeno, ozdobeno, pochváleno. Manžel se při konzumaci docela vyblbnul:-))) Jedničku už jsem Vám dala.

  • Zuzana Macků | 11. 10. 2007 14:13

    Jako statní musim hoooodně moc pochválit nápad ;-) a už se těšim až takovéhle cukroví upeču doma .... přítel a tatínek budou mít určitě radost :-D

  • Pavla | 21. 9. 2007 05:50

    Do prcic, ja jsem si prisla pro nejaky ten recept a misto toho se tu valim smichy! Tohle je lepsi pocteni nez Trnky Brnky! Co se tyce prdelek, tohle vymuslel opravdu genius, davam jednicku s hvezdickou a zitra valim do obchodu pro ingredience. To nejde neudelat!!

  • Zdeňka | 15. 9. 2007 20:48

    Prdelky jsem upekla sestře k padesátinám,dcera je nazdobila a krásně zabalené v celofánu byly jedním z dárků.Díky za skvělý nápad,dávám 1*.

  • Ester Edr | 13. 9. 2007 19:14

    Manzel, kdyz to videl, tak byl nadseny. Za napad davam 1 a pri nejblizsi prilezitosti vyzkousim. Ja upecu a manzela s dcerou necham, at se vyradi na zdobeni...

  • Andrea Plačková | 12. 9. 2007 22:52

    Moc se mi to líbí.Je to super nápad.Zas něco nového:))Určitě vyzkouším.Hned jsem poslala recept kolegyním z práce :o))

  • Jana Remková | 12. 9. 2007 13:48

    Tak to je super!! A určitě použiji tady nápad s prsama,který jsem tady četla! Dávám do oblíbených a myslím,že to půjde super i s perníčkovým těstem! Jana Remková

  • aluska jurnova | 10. 9. 2007 13:55

    Jsem fakt ráda, že my Češi máme smysl pro humor!!

  • Jaňule H. | 9. 9. 2007 15:46

    Tak při poznámce o celulitidě jsem se skoro počurala smíchy...

  • Jitka Urbánková | 8. 9. 2007 13:08

    Nádhera, jenom škoda, že manžel měl narozky před 14 dny :-(

  • Hela - | 7. 9. 2007 12:26

    Ahoj Anonyme, vítej do klubu! Oceňuji, že jsi vyjádřil svůj názor a přitom "neshodil" hodnocení. Jasně, že je to blbost, ale snad i ty jsi se pousmál. Spíš mě zarazilo, když to někdo ohodnotil 2. Tak to nechápu. Buď se mi to líbí, nebo to odsuzuji a pak tedy za 5. Tohle přeci není recept, abych hodnotila chuť. Ale co se dá dělat, asi hodnotil vzhled a protože nejsem cukrářka, tak některý kaťata už vypadají jako vypraný!

  • Efka | 7. 9. 2007 11:39

    My sjme podobne pernicky delali asi pred 2ma lety, tak jen podotkam, ze se dali vyrobit cesel "soupravicky" pradla, ze stejneho tvaru jsme delali i podprsenky, s raminkama, ruzne zdobene...

  • Marsí | 7. 9. 2007 11:05

    Perfektní nápad...manžel se podíval na foto a prohodil něco jako" tak do takové perdelky si kousnout, to jo".....prej si zamlouvá na narozky dort v téhle podobě...no a na vánoce samozřejmě vyzkouším....sice to bude asi pracné, ale kdo si hraje..nezlobí..:-)))

  • Zuzana Šindlerová | 7. 9. 2007 09:26

    6 příspěvků po sobě, jeden chytřejší než druhý, to dá Anonyme jednomu zabrat, co?

  • Anonym | 6. 9. 2007 21:46

    Ale no tak, ten nápad je přeci spíš přiblblý.

  • Marketa | 6. 9. 2007 16:29

    Mne to jde lip tim pytlikem, zdobim tak pernicky, pouzivam svarene pytliky na tlacenku.

  • Pavla_L | 6. 9. 2007 14:37

    Úžasný nápad, vypadá to skvěle.

  • inka | 6. 9. 2007 13:50

    tak jsem se zasmála,určitě budou na vánoce,díky za nápad,dávám 1 s hvězdičkou,Inka

  • Hela - | 5. 9. 2007 15:56

    Terezko, ale vy jste profesionál! Ja jen tady dávala rady, aby i začínající kuchařinky se do toho nebály pustit. Já sama si koupila takové speciální igelitové sáčky s plastovou špičkou na zdobení perníčků, protože papírové kornoutky mi moc nevyhovovaly.

  • Tereza J. | 5. 9. 2007 15:00

    Ja zdobím podobné vecička injekčnou striekačkou, mám ju v 3 veľkostiach. ide to super, linky sú krásne rovnaké.

  • Iveta Šulcová | 5. 9. 2007 14:31

    tak jsem se dlouho nepobavila...jak tohle někdo vymyslí..ale super nápad,ukládám do oblíbených a na vánoce vyzkouším.

  • Hela - | 5. 9. 2007 09:42

    Dito, bílkovou polevu už jsme tu diskutovali, podívej se trochu dozadu. Vše dáš dohromady a pilně šleháš buď el. šlehačem nebo v hrníčku třeš kvedlačkou. Citron (nebo citronku) a cukr můžeš přidávat podle toho, jak chceš polevu hustou, bílkem se vybělí, zhoustne. Pak dáš do silnějšího igelit. sáčku, propíchneš v rohu dírku a zdobíš. Musíš to vychytat, aby až budeš "šít" kalhotky se ti to neslévalo dohromady. Taky můžeš použít čokoládu, případně si obarvit bílou čokoládu. Teď když to píšu mě napadlo, že by se z toho dal udělat i dort. Buď formou na srdce nebo vyříznout z kulaté formy, prdelka z piškotu by šla dobře vytvarovat. A celé potáhnout i zdobit marcipánem. Tak to sem hodím příští týden recept na bezva potahovací marcipánovou hmotu.

  • Majka Havlíčková | 5. 9. 2007 08:59

    Tak to je opravdu skvělý recept, ale hlavně ten nápad !!! Opravdu jsem velmi nadšená !!

  • Dita Suchá | 4. 9. 2007 23:38

    Tak to je super!!!Prosímtě nenapsala bys recept na bílkovou polevu? Děkuji moc Dita

  • Eva Červenková | 4. 9. 2007 19:12

    Paní helo, tak to už jsem moc zvědavá :-) možná byste nemusela čekat až na silvestra, prdelky jsou super!

  • Anonim | 4. 9. 2007 17:11

    Děte do těch svejch prdelek

  • Anonym | 4. 9. 2007 17:08

    Děte do těch svejch Prdelek

  • elí | 4. 9. 2007 15:38

    výborný

  • Hela - | 4. 9. 2007 13:59

    Díky všem, kteří jste Prdelky propasírovali do TOP 10. Alespoň si jich všimne víc lidí, víc lidí se pousměje, možná jim zlepší i náladu. A o tom to přeci je. Jako poděkování vám slibuji, že před Vánocemi přidám recept na další "blbůstku" ( bude se jmenovat Silvestrovský dáreček), kterou dávám přátelům na Silvestra.

  • Eva Mlýnská | 3. 9. 2007 16:08

    Tady hodnotím tu nádhernou práci s malováním kalhotek. Ta si zaslouží velkou 1.

  • Ivana C. | 2. 9. 2007 13:31

    Ježiš, to je dokonalý! Vyrobím jako perníčky a budu rozdávat chlapům na velikonoce místo vajec!!!!

  • jitka | 2. 9. 2007 06:23

    to je sranda,letos budu péct erotické cukroví ...prdelky, slipy, podprdy...na vánoce, to budou hosti čubrnět,to bude prča,jen vícero takových nápadů:)))

  • Radka Honková | 1. 9. 2007 12:16

    tak to vypadá super dávám za 1

  • Jíťa Rigi | 1. 9. 2007 08:44

    Tak do toho jdu hned, výborný nápad jak pohostit i pobavit známý.

  • Věra z Dc | 31. 8. 2007 12:30

    No ale to by se musely přejmenovat na podprdy :-))

  • dája | 31. 8. 2007 12:24

    a co z nich udělat i prsíčka, v různých tvarech podprsenek?;-)

  • Anonym | 30. 8. 2007 16:52

    prdelky jsem videla na livingu nekdy loni,take z kakaoveho testa, z bile polevy nadherna tanga, vypadalo to suprove,pritel si pomlaskaval - darek pro " dolnaky " jak vysity :-)))))))

  • Anonym | 30. 8. 2007 11:37

    Ach jo!!!!

  • mia | 30. 8. 2007 08:56

    tak je suprový nápad,to mě líbit..tak mě tak napadlo...něco pro nás dámičky by nebylo?nějaké ty slípky,samo ze předu a aby to bylo taky tak reálný, tak pod polevu schovat pěknou,v rumu napitou rozinku..co by jsme si nedopřály také potěšení, ne?;-))

  • Hela D. | 29. 8. 2007 21:04

    Ještě jsem nepekla, ale za skvělou inspiraci dávám samozřejmě 1*.

  • Hela - | 29. 8. 2007 19:33

    Terezko, dělám tu citronovou polevu stejně jako vy. Akorát na toto množství těsta stačí jen trochu cukru a tím pádem i jen kousek bílku. Taky dávám bílek do každé polevy, je úplně jiná, než bez něj. Když si obrázek zvětšíte, zjistíte, že některé kalhotky jsou z čokolády, měla jsem jen červenou a žlutou potravinářskou práškovou barvu. (Už mi docházela fantazie...)

  • Danka Snášelová | 29. 8. 2007 19:04

    Síso, po přečtení Vašeho komentáře jsem se smálav kuse 5 minut. Super nápad. Na Vánoce to bude bomba. Děkuji za příjemné rozveselení. Kdybych mněla hodnotit komentáře, tak ten Váš dostane 1*.

  • Daniella O. | 29. 8. 2007 15:58

    Helo, jeste jsem nic podobneho nevidela. Uzasny napad, ani nebudu cekat, az bude mit manzel narozeniny. Tohle mu musim upect hned zitra. Myslim, ze kdyz do casti testa pridam trochu kakaa, take se nic nestane, akorad budou trochu opalenejsi. Jeste ocenuji vas smysl pro humor. SUPER!!!

  • Anonym | 29. 8. 2007 15:45

    Citronovou polevu dělám pouze z práškového cukru a citr. šťávy, co nejhustší, ale tak aby šla namazat, po uschnutí je tuhá.

  • Tereza J. | 29. 8. 2007 12:18

    Helenka, ako robíte citrónovú polevu? Pretože ja robím tú polevu práve z 1 bielka, práš. cukru a citr. šťavy. Vyšľahám. Alebo namiesto citr. šťavy pridám inú príchuť, ale bielok je tam vždy.

  • Anonym | 29. 8. 2007 11:48

    To je perfektní nápad!!! Ještě jsem to neviděla!!! Taky upeču příteli či taťkovi k narozkám!!!

  • Hela - | 29. 8. 2007 09:49

    Omlouvám se za ten název "bílková" poleva. Je to obyč citronová poleva ale přidáním kousíčku bílku zhoustne a neroztéká se. Samozřejmě je nutno jí dobře našlehat (nejlépe el. šlehačem) nebo utřít. Kousek bílku získáte tím, když špičkou nože odstraníte na vejci kousek skořápky a ta troška bez problému vyteče. Při nejbližší příležitosti vejce použijeme.

  • Sísa | 29. 8. 2007 08:50

    A kdyby se použilo těsto na perníčky, byly by to prdelky pěkně opálené přímo černošské. Tam by vynikly hlavně bílé "kalhotky" . Super nápad na vánoce.

  • ivanaiva | 29. 8. 2007 00:08

    Super nápad, ty opravdu nemají chybu :-)

  • Petra Plevová | 28. 8. 2007 22:47

    Helo,nádherné výtvarné zpracování.Moje švagrová peče na objednávku,určitě doporučím jako ispiraci :-)

  • Danka Snášelová | 28. 8. 2007 22:39

    Bezva nápad. To bude v práci legrace, když to přinesu. Dávám mezi oblíbené a děkuji Hele za inspiraci.

  • Pavla Potočková | 28. 8. 2007 21:36

    no to vypada uzasne,cemu rikate bilkova poleva?

  • Pavla Potočková | 28. 8. 2007 21:36

    no to vypada uzasne,cemu rikate bilkova poleva?

  • Jarka O. | 28. 8. 2007 20:08

    Jééé, ty jsou pěkný...Ty upeču manželovi k narozkám, to bude koukat:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Citronová šťáva Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rafaelo

Rafaelo

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Kapustové karbanátky II

Kapustové karbanátky II

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Hrachová polévka s domácími houstičkami

Hrachová polévka s domácími…

Vaječný salát s ředkvičkami

Vaječný salát s ředkvičkami

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Vietnamská polévka

Vietnamská polévka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

86
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
55
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
54
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
45
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pražský koláč s opilými hruškami
Pražský koláč s opilými hruškami
Pražský koláč s ovocem
Pražský koláč s ovocem
Prdelačka z jelítka - jíšková
Prdelačka z jelítka - jíšková
Preclíčky sypané mákem
Preclíčky sypané mákem
Preclíky
Preclíky
Prejt
Prejt
  • Recepty.cz
  • Prdelky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact