• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pravý vlašský salát
Napište svůj komentář k receptu

Pravý vlašský salát

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 53
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
Pravý vlašský salát
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 350
      g brambory
    • 35
      g celer
    • 0,50
      ks sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 50
      g mrkev
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 0,50
      lžička worcestrová omáčka
    • 20
      g sterilovaný hrášek
    • 250
      g majonéza
    • 230
      g salám
    • 100
      g nakládané okurky
    • 3
      lžíce vlažná voda
    • 0,50
      lžička cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Brambory, šunku a cibuli nakrájíme na jemné, ne příliš dlouhé nudličky, dáme je do mísy a přidáme k nim nudličky nakrájené lehce vymačkané okurky. Směs pak osolíme, opepříme, pokapeme worchestrovou omáčkou a octem a dobře promícháme.
2
Nakonec pak do salátu lehce vmíchame jednu z uvedených majonéz. Hotový salát upravíme na skleněnou misku a vkusně ozdobíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Bramborovo-okurkový salát

Bramborovo-okurkový salát

Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kalivoda | 11. 3. 2017 11:31

    Takový vlašák doma dneska neuděláte protože majonéza už není co bývala je v ní tahavý nějaký hnus a salám už je bez chuti a je v něm separát také bez chuti.,dával se tam taky sladkokyselý tuřín a ten asi se taky podílel na chuti. Vlašský. salát byl po celé republice stejný a byl výborný.Ten salát byl tak výborný že jsem ho jedl 40 let každý den k svačině 15dkg plus 3 rohlíky. a nikdy jsem se ho nepřejedl.Ono taky je to tím že v dnešních salámech je hodně rozemleté kůže a ta je bezchuťová.

  • Bedřich | 11. 8. 2016 21:06

    Udělal jsem ho přesně podle receptu,salám jsem koupil u řezníka, který ho dělá sám.Musím říct že jsem si na něm pochutnal, protože ty dnešní blafy nejdou žrát. Je to skutečně Vlašák jak za socialismu.

  • fox | 31. 1. 2016 21:14

    to je blivajz :-$ :'(

  • lida | 30. 12. 2015 09:46

    Jenom mala pripominka, melo by to byt myslim 'open face' misto face open.

  • Petra | 17. 7. 2015 16:01

    Já dám do mixéru brambory, rozmixnu, pak přehodím do mísy. Poté dám do mixéru salám, mix a šup do mísy k bramborám. Pak totéž s kořen. zeleninou a nakonec s okurkou. Všechno je v míse rozmixované akorát a jen se to dochutí + hrášek a smíchá. Takto to asi bylo myšleno.

  • hanka | 16. 3. 2015 23:51

    Nerozumím popisu postupu kde je psáno že do mixéru máme dát mrkev a pak dále je psáno že do toho zmixovaneho přidáme mrkev. Tak kam vlastně má přijít ta mrkev? :-\

  • Ja | 4. 3. 2015 22:39

    A okrem toho by som chcel vidiet barbara co da do parizskeho salatu mrkvu, fuj...

  • Ja | 4. 3. 2015 22:38

    Vies citat??? Tak este raz: Toto je NORMOVALNY SOCIALISTICKY VLASAK, s ORIGINALNYM RECEPTOM NEMA VOBEC NIC SPOLOCNE! Do ORIGINALU idu jablka, kysle rybicky, prava prazska sunka, mrkva, hrasok, uhorka a domaca majoneza zo zltok. Ziadne zemiaky preboha. Original vlasak a vlasak z dob socializmu su dve totalne rozdielne jedla.

  • Marián | 24. 2. 2015 18:41

    Tak to možno len podľa receptu z čias socializmu :-D Do originál pravého vlašského šalátu, ktorý sa začal robiť za prvej republiky sa pridávali jablká a v žiadnom prípade nie zemiaky. Až v socializme sa vlašák začal robiť tak ako ho dnes poznáme.

  • paela | 19. 2. 2015 15:52

    Do vlašského salátu brambory patří....ingredience co jste napsala jsou v pařížském salátu :-D

  • Ja | 17. 2. 2015 19:47

    Toto je normovany socialisticky vlasak, s originalnym receptom nema vobec nic spolocne. Do originalu idu jablka, kysle rybicky, prava prazska sunka, mrkva, hrasok, uhorka a domaca majoneza zo zltok. Ziadne zemiaky preboha.

  • Mates | 5. 2. 2015 07:44

    Vy jste asi tak trošku oslík, že?

  • helča
    helča | 5. 1. 2015 22:52

    Taky vlastním " Normy studené kuchyně" z roku 1971 a zde uváděný pravý vlašský salát je totožný s váhou a ingrediencemi, jen bych chtěla autora - ku - opravit , že se vše krájí na jemné nudličky - včetně vař. brambor, salámu, okurek a kořenová zelenifc na drobné kostičky ale - !!! do mixeru rozhodně ne...!!! Pak je taky receptura na Vlašský salát special- kde je více salámu, majonézy a zeleniny a brambor méně než ve vlašském salátu obyčejném.

  • Polaris | 30. 12. 2014 18:06

    Sterilované, nebo lehce povařené. Rozhodně nikoli syrové.

  • Polaris | 30. 12. 2014 18:04

    Ano, v té knize je skutečně klasický recept na náhražku.

  • Polaris | 30. 12. 2014 18:03

    Z hlediska místa, kde jste pracovala, tak jistě. Za dvacet let sem někdo, kdo pracuje v dnešní chemičce, vyrábějící saláty, možná napíše, že škrob, cuketa a náhražky jsou ty správné přísady.

  • Polaris | 30. 12. 2014 18:01

    Možná to bude tím, že nemáte pravdu. Při vší úctě - a nic proti vaší matce, která poznala pravděpodobně pouze komunistickou náhražku - původní recept vypadl úplně jinak. http://cs.wikipedia.org/wiki/Vlašský_salát Takže - nechte lidi "vést diskusi" a už to sem "znovu nepište". Kdo bude chtít znát váš názor, jistě si jej najde...

  • Jani | 30. 12. 2014 17:10

    Salát jsem udělala, jen kvůli alergii jsem vynechala celer a dala kvalitni sunku. Je výborný i tak a když jsem dnes četla složení prodávaných vlasaku a lide si ty haldy ecek s opravdu "kvalitním" vyrobnim salamem a spousty jiných zbytečnosti po kilech kupuji, byla jsem rada, ze jsem se rozhodla udělat si ho doma. Díky za supr recept. :-)

  • Verča | 30. 12. 2014 09:29

    Nejlepší :-* jiný nedělám.. Vzpomínka na mlíčňáky,jahodový koktejl,chlebíčky a rohlík s vlašákem na RaH talířcích :)

  • sorciére | 29. 12. 2014 19:07

    Recept vypada uzasne jdu na to <3 jen se malinko obavam toho mixeru =-O a kolik te soli pekne prosim

  • Gali | 28. 12. 2014 22:57

    Výborný vlašák. :-) Pracovala jsem ve studené kuchyni. A tento recept je správný.

  • Irča | 28. 12. 2014 21:40

    Horko těžko, ale dá se najít i původní norma na vlašák, jak jej dělávaly kdysi salátky v ladůdkách. Známý je i recept na pravý vlašský salát od jezziny, recept http://www.jaktak.cz/jak-udelat-vlassky-salat-pravy-vlasak-recept.html :-)

  • Petra | 9. 11. 2014 07:18

    Vynikajici! Dekuji za perfektni recept!

  • Stanislava | 17. 10. 2014 10:14

    Dobrý den, já nevím proč tady pořád vedete diskusi, zda do vlašáku patří brambory nebo nepatří. Už jsem to sem jednou psala. Brambory nepatří do tzv. pařízského salátu, ale do vlašského salátu brambory patří, maminka dělala celý život ve studené kuchyni a tento recept úplně stejný mně nadiktovala, ale říkala tomu podmazák na obložené chlebíčky.Zdravím a přeji dobou chuť.

  • Anna | 4. 5. 2014 12:54

    Pouzit jablka misto brambor me dost prekvapilo.Rada tento recept vyzkousim a dam vedet. Anna Sumperk. :-[

  • eva | 21. 3. 2014 15:13

    Pokud vím, tak do vlašáku brambory patřííí, ale ne do pařížáku. :-\

  • Roman | 13. 3. 2014 02:09

    350g jablek, 50g kyseleho slede, 100g hrasku z konzervy, 100g mrkve - muze byt i z konzervy, 150 g prazske sunky od kosti, 100g kysele okurky, 150g majonezy, sul,pepr. Tot recept na jeden kilogram praveho vlasskeho salatu vyrabeneho prvnim prazskym lahudkarstvim p.Linky zalozenym v roce 1911. Vse ostatni je napodobenina.zprznena soudruhy po znarodneni v roce 1948. Nerikam ze soudruzsky vylepseny bramborovy salat mi nechutnal, ale nebyl vlassky.

  • Roman | 13. 3. 2014 00:35

    Do vlasaku brambory nepatri ani nahodou a salam take ne, ale kvalitni sunka.

  • Petr | 31. 1. 2014 11:42

    http://www.jaktak.cz/jak-udelat-vlassky-salat-pravy-vlasak-recept.html

  • Jiří | 12. 1. 2014 17:14

    Lidi, nehádejte se, hlavně když tam není výrobní salám ;-) A toto už jste četli? https://www.facebook.com/BabicinyReceptyNaDobroty/posts/171536342969343

  • Petra | 27. 10. 2013 15:46

    syrové. Fakt je moc dobrý.

  • Petra | 27. 10. 2013 15:45

    Opravdu výtečný!!! Patří tam vše, co je psáno, nic míň, nic víc. Skvělá pravá nostalgická chuť. Díky.

  • kolík | 18. 7. 2013 17:13

    Milane, do vlašáku brambory patří..Přečti si normy studené kuchyně.Nechci tě urážet ale jseš trouba. :-D :-D :-D

  • MILAN | 27. 6. 2013 19:22

    Do vlašského saláu NEPATŘÍ brambory a salám !! ale šunka ! <3

  • Jiri | 6. 3. 2013 13:13

    A ta mrkev a celer mají být syrové nebo vařené?

  • Petr | 21. 12. 2012 21:23

    Reny2 To co jsi ochutnala už v žádném případě nebyl vlašák. Pokud tam nebyl celer a místo majonézy zákyska tak to není opravdu vlašák.Navíc nejsem vyučený pro žádné interhotely Ostrava.Stačí umět čístTy správné receptury..

  • Petr pro nekiru | 20. 12. 2012 14:41

    Tak hele nekiru?Cibulka do vlašáku určitě ale určitě nepatří naopak brambory tam určitě ale určitě patří.Samozřejmě tam taky patří celer.Do pařížáku v žádném případě nepatří kořenová zelenina.Bože lidi nekažte tradiční recept vlašáku.Souhlasím s Reny ,Mirkou a Stanislavou.Jinak origo recept je v knize která má název Normy studené kuchyně.Tuto knihu seženete v některém antikvariátu. Je z roku 1960 nebo 1961.Je tam samozřejmě i tenhle recept.

  • Reny2 | 19. 12. 2012 02:32

    Vazeni,naprosty souhlas s Mirkou i Stanislavou.....jsem vyucena pro Interhotely Ostrava a jak jiz obe zminene damy napsaly,receptury na vlassky salat obsahuji tolik zminovane brambory,mrkev,hrasek,okurky a pokud celer alespon trochu snesete,tak i ten....salat,do ktereho se brambory nedavaji je pochoutkovy.....tam je jen sunka a hrasek a pak uz jen ty spojovadla....Uz jsem ochutnala i vlasak,kde nebyl celer,a misto majonezy byla pouzita kysana smetana a bylo to o hodne lehci a stravitelnejsi....

  • nekiru | 18. 12. 2012 10:23

    Do vlašského salátu se dává salám na nudličky,kys.okurky na drobné kostičky,hrášek,cibulka na jemno krájená a spařená horkým lákem z okurek,pepř,sůl,Worchester,dobrá majonéza. Brambory tam nepatří. Zatímco do pařížského salátu se dává ještě kořenová zelenina a brambory. ;-)

  • Jana | 23. 11. 2012 15:05

    Take jsem chtela rozjet podobnej obchod...jenze si na to netroufnu....drzim palce at to alespon Tobe vyjde...amikum to rozhodne chutnat bude !!!

  • Stanislava | 9. 11. 2012 10:49

    Vážení, vzhledem k tomu, že moje maminka děla až do roku 1986 ve studené kuchyni a tam se dělali obložené chlebíčky a ty byly super. Maminka mně kdysi na vlašák dala recept ( tam se mu říkalo podmazák pod chlebíčky ) já jsem ho ztratila a vždy jsem ho dělala podle odhadu až jsem přišla na tento recept a je přesně takový jaký mně dala kdysi maminka. Tento recept nemá chybu právě jsem podmazák dodělala no prostě s u p e r!!!!!!!!Akorát dělám jednu změnu, že vše strouhám na jemném struhadle nedávám do muxeru a dávám tam lák z okurek nedávám teplou vodu, tak to vždy dělala moje maminka.

  • Mirka | 1. 11. 2012 02:52

    Tento vlasak delam uplne stejne a to uz dobrych 25 let. Je vynikajici a jeste nikdy me nikdo nerekl, ze mu moje chlebicky nechutnaji. Ziji na Floride a uvazuji, ze tady rozjedu vlastni malou vyrobnu chlebicku (czech face opened sandwiches), tak mi drzte palce aby to amikum take chutnalo zrovna tak jako nam cechum. A brambory samozrejme do praveho vlasaku patri zrovna tak jako tam patri sterilovany hrasek! Ale do Parizaku patri jen salam, sterilovane okurky a hrasek, trocha cibule, majoneza, sul, pepr, obyc. horcice, cukr, ocet a worcester ... alespon ja ho tak od nepameti delam. Tak se mejte vsichni moc krasne! Pa, pa!

  • Konečný | 15. 9. 2012 14:56

    Jakož to odborník na vlašák tvrdím ,že do vlašáku brambory rozhodně patří a sterilovaný hrášek taky .Tomáš si plete Vlašák s Pařížákem . Prostě to tak je . Nejhorší je skutečnost ,že někteří dnešní "výrobci" dávají do vlašáku cibuli která svou chutí vše přehluší a nedá se to jíst.(Jinak proti cibuli nic nemám) Zdravím všechny samozřejmě i Tomáše

  • Vašek | 3. 6. 2012 16:35

    Skutečnost je taková,že si hluboko v paměti vybavuju ten typický vlašák,na který jsem chodil před rokem 89 do "gastráku" na Kladně,a ten obsahoval jak hrášek,tak brambory a měl tu typickou chuť,která právě nekoresponduje s těmi současnými prodávanými vlašáky,takže můžu s klidem říct,že tenhle vlašák mi tu chuť opět osvěžil a připoměl.Palec nahoru.Je vynikající. :-)

  • janek | 23. 12. 2011 18:03

    Evo ty žereš z koryta ne??Bože ty jsi dementní.Od tebe bych si nedal ani chleba se sádlem, pokud víš co to je.Jinak přeji krásné a klidné vánoční svátky.

  • eva | 21. 12. 2011 08:11

    pletete si vlašák s pařížákem, ten je akorát samá majonéza

  • Michaela | 29. 11. 2011 19:19

    výbornýýýýýýý nám moc moc chutná a já jsem konečně objevila nejlepší salát na chlebíčky

  • Tomáš | 5. 10. 2011 16:21

    Hehehe,copak hrášek....ten bych i odpustil....ale do vlašáku hlavně nepatří brambory!!!!Koukám jak blázen,celá stránka vlašáků,všechny s bramborama.Jediný tenhle má tu drzost se nazvat pravý.....jenže...není.Je stejný mutant bramboro vlašský,jako ty ostatní.Jediný správný recept jsem nalezl až o stránku dál.Neříkám,že tenhle salát není dobrý....jen prostě není ani bramborový,ani vlašský! :-)

  • Spáč | 12. 6. 2011 01:15

    Jo, tak tohle je recept na ten správnej vlašák co se prodával před 89, možná i o něco lepší . Dělám ho podle receptu z nějaký starý knihy, Normy studené kuchyně, nebo tak nějak se to jmenuje a je to stejný jako tento recept. Dělám ho už roky tak tam dávám všechno od oka, nevážím to, jen odhaduju podle množství v misce, ale vždycky sklidí úspěch. Takže všem doporučuju ! ! ! :-)

  • Petr | 31. 12. 2010 05:30

    A kde jsi viděla vlašák bez hrášku? To to je pravý vlašák. No zajímal by mne tvůj recept na vlašák pokud nějaký máš. <3

  • eva | 17. 12. 2010 13:35

    do vlašáku nepatří hrášek tak ho nenazyvejte pravy.. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Nejoblíbenější a nejlepší saláty
Zdravě i chutně Salát Svačina Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cukr krupice Hořčice plnotučná Majonéza Mrkev Nakládané okurky Ocet Pepř mletý Salám Sterilovaný hrášek Sůl Vlažná voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Chlupaté knedlíky III.

Chlupaté knedlíky III.

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Domácí čokoládové pralinky

Domácí čokoládové pralinky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

94
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
48
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
33
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pravý staročeský smažený kapr
Pravý staročeský smažený kapr
Pravý upírský bramborák
Pravý upírský bramborák
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Pražené mandle
Pražené mandle
Pražma na bramborách pečená
Pražma na bramborách pečená
Pražma na citronu a rajčatech
Pražma na citronu a rajčatech
  • Recepty.cz
  • Pravý vlašský salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact