• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pravé italské těsto na pizzu
Napište svůj komentář k receptu

Pravé italské těsto na pizzu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 38
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravé italské těsto na pizzu
Pravé italské těsto na pizzu
Pravé italské těsto na pizzu
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička cukr
    • 5
      g droždí
    • 1
      dl olivový olej
    • 2
      dl vlažná voda

Postup přípravy receptu

1
Dáme si mouku,rozmícháme v ní sůl,do vlažné vody kvasnice plus cukr-zamícháme a postupně lejeme do mouky a děláme těsto,které pořádně uhněteme.Až máme hotovo rozdělíme na dva stejné díly,které ještě trošku propracujeme a poté potřeme olejem a dáme do mikrotenového sáčku,který dáme na 24 hodin do lednice.Do druhého dne to ještě trošku vykyne-opět propracujeme a poté uděláme požadovaný tvar.Poté klademe ingredience,které jsme si připravili,já jsem dal rajčatový základ,šunku,mozzarellu,broskve,koření pizza a pečeme v předehřáté troubě na 150°C asi 20 minut.Výsledek je vynikající.Dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 20. 6. 2016 20:46

    ahoj

  • Anonymous | 20. 6. 2016 20:45

  • Ján | 6. 2. 2016 19:00

    "Pravá pizza" není z kynutého !!! Pozor na to :D

  • Error | 30. 1. 2016 19:13

    Vole!!!od kdy do pizzy patří oregáno? trotle...do pizzy patří bazalka čerstvá...oregáno prej...to ti každej ital nafackuje...

  • Kacka | 11. 4. 2013 15:43

    Jaké droždí? Suché?

  • Jitt | 24. 2. 2013 15:05

    Recept na tohle těsto a už mám dlouho z jiného zdroje, a vždy peču jen na pečícím papíře při 275°C a pouze asi 5minut :-) To je teprve bomba ;-)

  • Mathias | 14. 2. 2013 16:12

    Broskve??? :-$

  • C | 27. 1. 2013 16:32

    Ach ta cestina!

  • patrik | 22. 10. 2012 23:21

    ne nemůžeš..

  • Libuška | 9. 8. 2012 12:23

    Můžu místo olivového oleje dát rostlinný? :-D :-D :-D :-D

  • kutil tim | 3. 6. 2012 20:56

    Pokud místo vody použijete mléko a těsto dostatečně dobře propracujete, stačí nechat odpočinout 40 minut a můžete dělat pizzu, v receptu se uvádí teplota 150° C. Chyba, pizza se peče při teplotě přes 300°C cca 4 - 6 minut. Ale protože doma v troubě máte max. teplotu 250°C tak naplno a cca 20 minut podle toho co jste na pizzu dali za ingredience. Pizza koření (stačí i jen oregáno) dejte do rajčatového základu na to mozzarelu a pak další ingredience. Jinak uvedené množství je na tři pizzy. 8-) :-*

  • . | 29. 4. 2012 11:02

    O:-) <:-) vinikajici

  • 123m | 29. 4. 2012 11:01

    :-S ble

  • Linda | 13. 4. 2012 19:33

    Vyzkoušela jsem, nebylo to špatné, ale ani žádné terno. Z množství, které je zde uváděno na 2 porce, s přehledem uděláte tři pizzy velikosti standardního plechu v běžné troubě. Když z těsta uděláte jen 2 porce, pizza bude dost vysoká. Navíc se strašně dlouho peče (já pekla téměř 40 minut a pořád ještě nebyla požadovaná barvička, ke konci jsem musela osolit na 250 stupňů). Takže čím tenčí se vám povede těsto udělat, tím lépe.

  • antoan | 2. 2. 2012 15:47

    Tento recept je od opravdu vynikajícího kuchaře,nemyslím mě samozřejmě :-D

  • antoan | 2. 2. 2012 15:45

    překlep to není,nesmí to moc vykynout totiž,opravdu :-)

  • antoan | 2. 2. 2012 15:43

    spíš dospělácké ;-)

  • antoan | 2. 2. 2012 15:43

    té vody možná 3 dcl a pak je to o.k.těsto musí být prostě takové natahovací :-P

  • arnold | 24. 10. 2011 10:43

    pocítají se dospělácki porce nabo dětskí :D <3 :-) :-( ;-) :-P :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-| <3 <:-) :-S

  • Anonymous | 22. 9. 2011 20:10

    naslap :-)

  • Petra | 21. 9. 2011 12:33

    no na pul kg mouky a 2dcl vody mi to neslo vymichat,tak jsem do testa pridala i to dcl oleje...tak nevim fakt jestli jsem neco udelala zle?? =-O

  • kuku | 21. 8. 2011 09:00

    Tato pizza je úplně neuvěřitelná!!! Dělávám to se smetanovým základěm, rajčatama ze zahrádky, oregánem a posypu sýrem. Vždy se po ní zapráší!!!

  • Magor | 11. 8. 2011 20:38

    Zdar kokoti na kolik sou ty 2 porce pizz? :'(

  • Radka | 10. 8. 2011 11:54

    pravdepodobne pujde o suche droždi - granulky

  • Joža | 29. 7. 2011 21:05

    Myslíte, že 5 g droždí stačí? není to překlep....kdo to už zkoušel?

  • Ratatouille | 16. 7. 2011 00:14

    Recept je naprostá pecka!

  • recepty73
    recepty73 | 21. 6. 2011 18:15

    ...proč má recept pětku :-\ ...

  • antoan | 19. 6. 2011 21:53

    Přesně tak :-*

  • Ivana | 18. 6. 2011 20:13

    Recept znám......je výborná ;-)

  • antoan | 18. 6. 2011 19:38

    Vložil Antoan

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Pizza těsto
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Z mouky/obilovin Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Olivový olej Sůl Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborný narozeninový dort

Výborný narozeninový dort

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Jablkové řezy V.

Jablkové řezy V.

Zapečený bulgur

Zapečený bulgur

Domácí nugát

Domácí nugát

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Smetanový dort s ovocem

Smetanový dort s ovocem

Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
44
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
36
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Pravá pistáciová zmrzlina
Pravá pistáciová zmrzlina
Pravá třešňová bublanina
Pravá třešňová bublanina
Pravé Americké Lívance
Pravé Americké Lívance
Pravé italské tiramisu II.
Pravé italské tiramisu II.
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
Pravé řecké Pasticcio
Pravé řecké Pasticcio
  • Recepty.cz
  • Pravé italské těsto na pizzu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact