• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Pravé italské těsto na pizzu
Napište svůj komentář k receptu

Pravé italské těsto na pizzu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 36
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravé italské těsto na pizzu
Pravé italské těsto na pizzu
Pravé italské těsto na pizzu
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička cukr
    • 5
      g droždí
    • 1
      dl olivový olej
    • 2
      dl vlažná voda

Postup přípravy receptu

1
Dáme si mouku,rozmícháme v ní sůl,do vlažné vody kvasnice plus cukr-zamícháme a postupně lejeme do mouky a děláme těsto,které pořádně uhněteme.Až máme hotovo rozdělíme na dva stejné díly,které ještě trošku propracujeme a poté potřeme olejem a dáme do mikrotenového sáčku,který dáme na 24 hodin do lednice.Do druhého dne to ještě trošku vykyne-opět propracujeme a poté uděláme požadovaný tvar.Poté klademe ingredience,které jsme si připravili,já jsem dal rajčatový základ,šunku,mozzarellu,broskve,koření pizza a pečeme v předehřáté troubě na 150°C asi 20 minut.Výsledek je vynikající.Dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 20. 6. 2016 20:46

    ahoj

  • Anonymous | 20. 6. 2016 20:45

  • Ján | 6. 2. 2016 19:00

    "Pravá pizza" není z kynutého !!! Pozor na to :D

  • Error | 30. 1. 2016 19:13

    Vole!!!od kdy do pizzy patří oregáno? trotle...do pizzy patří bazalka čerstvá...oregáno prej...to ti každej ital nafackuje...

  • Kacka | 11. 4. 2013 15:43

    Jaké droždí? Suché?

  • Jitt | 24. 2. 2013 15:05

    Recept na tohle těsto a už mám dlouho z jiného zdroje, a vždy peču jen na pečícím papíře při 275°C a pouze asi 5minut :-) To je teprve bomba ;-)

  • Mathias | 14. 2. 2013 16:12

    Broskve??? :-$

  • C | 27. 1. 2013 16:32

    Ach ta cestina!

  • patrik | 22. 10. 2012 23:21

    ne nemůžeš..

  • Libuška | 9. 8. 2012 12:23

    Můžu místo olivového oleje dát rostlinný? :-D :-D :-D :-D

  • kutil tim | 3. 6. 2012 20:56

    Pokud místo vody použijete mléko a těsto dostatečně dobře propracujete, stačí nechat odpočinout 40 minut a můžete dělat pizzu, v receptu se uvádí teplota 150° C. Chyba, pizza se peče při teplotě přes 300°C cca 4 - 6 minut. Ale protože doma v troubě máte max. teplotu 250°C tak naplno a cca 20 minut podle toho co jste na pizzu dali za ingredience. Pizza koření (stačí i jen oregáno) dejte do rajčatového základu na to mozzarelu a pak další ingredience. Jinak uvedené množství je na tři pizzy. 8-) :-*

  • . | 29. 4. 2012 11:02

    O:-) <:-) vinikajici

  • 123m | 29. 4. 2012 11:01

    :-S ble

  • Linda | 13. 4. 2012 19:33

    Vyzkoušela jsem, nebylo to špatné, ale ani žádné terno. Z množství, které je zde uváděno na 2 porce, s přehledem uděláte tři pizzy velikosti standardního plechu v běžné troubě. Když z těsta uděláte jen 2 porce, pizza bude dost vysoká. Navíc se strašně dlouho peče (já pekla téměř 40 minut a pořád ještě nebyla požadovaná barvička, ke konci jsem musela osolit na 250 stupňů). Takže čím tenčí se vám povede těsto udělat, tím lépe.

  • antoan | 2. 2. 2012 15:47

    Tento recept je od opravdu vynikajícího kuchaře,nemyslím mě samozřejmě :-D

  • antoan | 2. 2. 2012 15:45

    překlep to není,nesmí to moc vykynout totiž,opravdu :-)

  • antoan | 2. 2. 2012 15:43

    spíš dospělácké ;-)

  • antoan | 2. 2. 2012 15:43

    té vody možná 3 dcl a pak je to o.k.těsto musí být prostě takové natahovací :-P

  • arnold | 24. 10. 2011 10:43

    pocítají se dospělácki porce nabo dětskí :D <3 :-) :-( ;-) :-P :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-| <3 <:-) :-S

  • Anonymous | 22. 9. 2011 20:10

    naslap :-)

  • Petra | 21. 9. 2011 12:33

    no na pul kg mouky a 2dcl vody mi to neslo vymichat,tak jsem do testa pridala i to dcl oleje...tak nevim fakt jestli jsem neco udelala zle?? =-O

  • kuku | 21. 8. 2011 09:00

    Tato pizza je úplně neuvěřitelná!!! Dělávám to se smetanovým základěm, rajčatama ze zahrádky, oregánem a posypu sýrem. Vždy se po ní zapráší!!!

  • Magor | 11. 8. 2011 20:38

    Zdar kokoti na kolik sou ty 2 porce pizz? :'(

  • Radka | 10. 8. 2011 11:54

    pravdepodobne pujde o suche droždi - granulky

  • Joža | 29. 7. 2011 21:05

    Myslíte, že 5 g droždí stačí? není to překlep....kdo to už zkoušel?

  • Ratatouille | 16. 7. 2011 00:14

    Recept je naprostá pecka!

  • recepty73
    recepty73 | 21. 6. 2011 18:15

    ...proč má recept pětku :-\ ...

  • antoan | 19. 6. 2011 21:53

    Přesně tak :-*

  • Ivana | 18. 6. 2011 20:13

    Recept znám......je výborná ;-)

  • antoan | 18. 6. 2011 19:38

    Vložil Antoan

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Pizza těsto
Pokrmy Chuťovky Pizza a langoše Z mouky/obilovin Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Olivový olej Sůl Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Tvarůžková pomazánka V

Tvarůžková pomazánka V

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Vaječné placičky se sýrem a šunkou

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Koláček z pohanky

Koláček z pohanky

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky s kokosem

Rumové kuličky s kokosem

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

45 minut
Tradiční bramborový salát

Tradiční bramborový salát

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

75 minut
Čerstvé kimchi

Čerstvé kimchi

Poslední sledované recepty

85
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
63
Vosí hnízda
Vosí hnízda
61
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
48
Vaječný koňak
Vaječný koňak
32
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vánoce v Rakousku: Vyzkoušejte tradiční vídeňský bramborový salát podle receptu ze světoznámé restaurace Plachutta
Vánoce v Rakousku: Vyzkoušejte tradiční vídeňský…
Nepečené cukroví podle Dany Morávkové stihnete i na poslední chvíli
Nepečené cukroví podle Dany Morávkové stihnete i…
Rompope: Mexický vaječný likér s tajnou ingrediencí, kterému jednoduše neodoláte
Rompope: Mexický vaječný likér s tajnou…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
AHA.cz Slováčková a její boj s rakovinou: Letěla si splnit sen!

Slováčková a její boj s rakovinou: Letěla si splnit sen!

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejstylovější dámy 50+ až 80+: Na jaké stylistické fígle vsadily v roce 2024 Paulová či Vondráčková?

Nejstylovější dámy 50+ až 80+: Na jaké stylistické fígle vsadily v roce 2024 Paulová či Vondráčková?

Ženy.cz Jak vyjít se sousedy

Jak vyjít se sousedy

Blesk.cz Linda z Bachelora přiznala: Boj s vážnou nemocí! Příčinu zjistili až lékaři na sále

Linda z Bachelora přiznala: Boj s vážnou nemocí! Příčinu zjistili až lékaři na sále

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 21.–22. 12. 2024: Kdo zažije nejrušnější dny roku? A koho potká nebývalé štěstí?

Horoskop na víkend 21.–22. 12. 2024: Kdo zažije nejrušnější dny roku? A koho potká nebývalé štěstí?

Další doporučené recepty:

Pravá pistáciová zmrzlina
Pravá pistáciová zmrzlina
Pravá třešňová bublanina
Pravá třešňová bublanina
Pravé Americké Lívance
Pravé Americké Lívance
Pravé italské tiramisu II.
Pravé italské tiramisu II.
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
Pravé řecké Pasticcio
Pravé řecké Pasticcio
  • Recepty.cz
  • Pravé italské těsto na pizzu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact